Tolvai Reni fittebb, mint valaha
2011. április 14. 14:58
|
|
cutefannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 276 Csatolások: 60 Azonosító: 123225 offline
|
Én se szimpatizálok vele, de nem mondom rá hogy dagadt meg kövér, én se vagyok egy vékony alkat, olyasféle alakom van mint Reninek, és szerintem büszke lehet magára hogy lefogyott nyolc kilót, mert nekem nem sikerült volna, szóval gratulálok neki
(de attól még mindig nem szeretem azt, ahogy énekel)
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
2011. április 14. 14:59
lehet hogy csak a ruha miatt, de nem látszik rajta, a karjai pedig így is elég vaskosak. 1 hónap alatt ennyit fogyni meg nem egészséges, max ha 100 kiló felett van.
2011. április 14. 15:07
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
hát..nem a kedvencem a csaj, de gratulálok neki...
2011. április 14. 16:47
hűű de jót röhögtem azon a reklámon amiben szerepelt.. és ahogy mondta...
"Fogyjunk együtt"
"Fogyjunk együtt"
2011. április 14. 19:15
|
|
audrey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.24. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 26436 Azonosító: 121080 offline
|
A 8 kg fogyás az tényleg sok egy hónap alatt, bár a fogyókúra első szakaszában az, hogy valaki többet ad le nem meglepő. Én egyébként nem hiszek ezekben a zsírégető klub meg hasonló dolgokban. Most oké hogy 1-2 hónapig eszed az ételeit, aztán ha abbahagyod akkor újra meghízol? Lefogyni csak mozgással és életmódváltással lehet, nem ilyen csodakajákkal meg csodaszerekkel...
Egyébként a fenti képen a ruha tényleg nem előnyös rajta, sőt a haja és a sminkje se tetszik. Ez a lány 20 éves, de minimum 30-nak néz ki...
Egyébként a fenti képen a ruha tényleg nem előnyös rajta, sőt a haja és a sminkje se tetszik. Ez a lány 20 éves, de minimum 30-nak néz ki...
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
2011. április 14. 19:22
nem áll jól neki ez a ruha...de ez az eredmény nem annyira meglepő...és audrey-nek igaza van
2011. április 14. 19:55
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Idézet (audrey @ 2011.04.14. 19:15)
A 8 kg fogyás az tényleg sok egy hónap alatt, bár a fogyókúra első szakaszában az, hogy valaki többet ad le nem meglepő. Én egyébként nem hiszek ezekben a zsírégető klub meg hasonló dolgokban. Most oké hogy 1-2 hónapig eszed az ételeit, aztán ha abbahagyod akkor újra meghízol? Lefogyni csak mozgással és életmódváltással lehet, nem ilyen csodakajákkal meg csodaszerekkel...
Pont ezt akartam irni.Ha lefogy 8 kilót egy hónap alatt,16 kilót fog hizni...
2011. április 14. 20:16
Amúgy szerintem túl nagy sztárt akarnak faragni Renikéből, de valahogy sehogy se jön össze.. Össze-vissza öregítik az arcát a sok sminkkel, tonna festékkel és egyebekkel.. Azt se értem, hogy minek kell cicababát csinálni belőle, sokkal jobban állt neki a régi énje, amikor kicsit még rockosabb volt, nem pedig szőke.. (na és az a rúzs...O.o)
Szerintem ez a diéta-étrend amúgy is hülyeség, és egy átlagos embernek nem is lenne pénze, hogy minden nap kifizessen egy egész menüt csupán az egészség jegyében.. -.-
Szerintem ez a diéta-étrend amúgy is hülyeség, és egy átlagos embernek nem is lenne pénze, hogy minden nap kifizessen egy egész menüt csupán az egészség jegyében.. -.-
2011. április 15. 15:30
fashionbébíí az is milyen már,hogy a Megasztárban fogyózniuk kellett?Könxörgöm nem egy modellverseny!
2011. április 15. 15:35
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Eddig is csinos volt, de most talán még jobb! Csak ennél többet ne fogyjon!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.