Sean Bean, akit számos remek filmből ismerhetnek a nézők, ezúttal ismét fantasy szerepben tündököl. A Trónok harca című, hamarosan debütáló HBO-sorozatban az egyik főszereplőt alakítja. Erről beszélt egy kicsit bővebben az alábbi interjúban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sean Bean, a hű lovag
2011. április 13. 19:11
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
2011. április 13. 19:16
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Nagyon várom a sorozatot, jó a történet, és az HBO-s dolgok (pl. Tudorok) általában mindig jól sülnek el, remélem ezúttal is ez lesz.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. április 13. 19:31
" Szereted magadra ölteni ezeket a jelmezeket?
„Segít, hogy beleéljem magam a szerepbe, de egy jó fél óra, mire az ember felöltözik – befűzni ezt, felvenni azt, felkötni emezt – és ha rajtad van, nem olyan egyszerű megszabadulni tőle. Szóval nagyon szeretnék csinálni valami korabelit farmerben és pólóban!” "
Egyem meg a kis szivedet Sean. Korabelit farmerben és pólóban?
Én pártolnám az ötletet de szerintem egy hamar nem lesz belőle semmi.
Várom a sorozatot. Az HBO produkciók amúgy is majdnem mindig telibe találnak, annyira jól sikerülnek, az HBO a minőségi műsorok csatornája
„Segít, hogy beleéljem magam a szerepbe, de egy jó fél óra, mire az ember felöltözik – befűzni ezt, felvenni azt, felkötni emezt – és ha rajtad van, nem olyan egyszerű megszabadulni tőle. Szóval nagyon szeretnék csinálni valami korabelit farmerben és pólóban!” "
Egyem meg a kis szivedet Sean. Korabelit farmerben és pólóban?
Várom a sorozatot. Az HBO produkciók amúgy is majdnem mindig telibe találnak, annyira jól sikerülnek, az HBO a minőségi műsorok csatornája
funny18
2011. április 13. 20:55
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
biztos jó lesz
2011. április 14. 11:31
szerintem jó kis sorozat lesz.az ilyen filmek nagyon mennek Sean-nak,nem is tudom valahogy nem tudom elképzelni egy nem régebbi korban játszódó, filmben...olyan furi lenne.
persze azt is megoldaná, elvégre ezt jelenti színésznek lenni, és neki megvan hozzá a tehetsége.várom már.
2011. április 14. 11:45
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2011.04.14. 11:31)
szerintem jó kis sorozat lesz.az ilyen filmek nagyon mennek Sean-nak,nem is tudom valahogy nem tudom elképzelni egy nem régebbi korban játszódó, filmben...olyan furi lenne.
persze azt is megoldaná, elvégre ezt jelenti színésznek lenni, és neki megvan hozzá a tehetsége.várom már.
Tudod, ez fura, mert amikor a GyU idején először megláttam Seant Boromir jelmeze nélkül, az első pillanatban egy kis csalódást éreztem. A hősöm valójában egy farmeros-pólós, rövid hajú, frissen borotvált fószer volt és ez némileg kiábrándított. Aztán megnéztem egy csomó filmjét és rájöttem, hogy bármit hitelesen el tud játszani. De azért én is örülök ennek a szerepének, mert olvastam a könyvet és nem tudnék senki jobbat elképzelni Ned megformálására. Mintha róla mintázták volna a karaktert!
2011. április 14. 15:05
A bátyám olvasta a könyvet, (meg a már megjelent többi részét is), és nagyon szereti. Biztos jó lesz. Meg örülök, hogy őt választották, mert jó színész.
2011. április 14. 16:27
Ide is kellett cikk... Mintha nem ezzel lenne tele a net és a tévé...
2011. április 14. 16:29
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Köszi a cikket Grace. Kár, hogy nincs HBO-m mert megnézném!!!!
2011. április 14. 16:29
|
|
|
Idézet (Solarian @ 2011.04.14. 16:27)
Ide is kellett cikk... Mintha nem ezzel lenne tele a net és a tévé...
Ha nem érdekel, ne olvasd! Legalább nem a 26. VV-s cikket írtam meg!
2011. április 14. 18:40
Solarian: Én konkrétan innen tudtam meg, hogy feldolgozzák a könyvet és, hogy ő játssza, és végre nem a szokásos ez veszett össze ezzel, az jött össze azzal... Úgyhogy igenis kellett a cikk!
Grace Benning
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.