Justin Bieber hasonmása – egy lány
2011. április 21. 17:39
|
|
Alice-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 203 Csatolások: 276 Azonosító: 124670 offline
|
Amikor megláttam Buzibert én azt hittem hogy csaj.. Szóval ezen nem nagyon lepődtem meg
xD
2011. április 21. 19:01
Elolvastam egy.két fórumozó hozzászólását, és akkor mondtam azt, hogy úristen, hol a szülő, hogy felvilágosítsa a gyerekét?
Tisztában vagytok azzal, hogy mit jelent a leszbikus szó? Ilyenkor vagyok hajlamos elszörnyedni. Borzasztó, hogy milyen tudatlanok néha itt az emberek. Amúgy a poén az, hogy a csaj még jobban mutál, mint bíbőr.XD Amúgy a csaj nem rossz szerintem. Egész jó a hangja.
2011. április 21. 22:32
Az arcán is van pár hasonlóság, pl. mikor mosolyog, az tiszta Justin. Namármost, nekem nem a szívem csücske Justin Bieber, és úgy gondolom, egyáltalán nem érdemli meg azt a figyelmet, amit kap. A csajnak viszont a hasonlóság egy esetleges lehetőség lehet, hogy felfedezzék. Mert ha nincs ez a meg nem érdemelt felhajtás Bieber körül, akkor lehet, hogy rá sem figyelnek fel, pedig jó hangja van, amolyan csiszolatlan tehetség, akiből nagyon sokat lehet kihozni. Ja, és egyébként nem zavar, hogy leszbikus, sőt, az sem, hogy így néz ki. Emberek, miért tagadjátok meg a többi embertől a boldogságot? Ha ő így érzi jól magát, akkor miért ne?
2011. április 22. 17:21
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
még a hangjuk ish milyen egyforma uristeen XD
2011. április 22. 19:15
engem meg se lep. ezt azért mindig gondoltam.
Szegény csaj.Mármint Dani
Szegény csaj.Mármint Dani
2011. április 22. 20:34
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
ijesztő az pontos J
de ám jah, tiszta olyanok
2011. április 23. 00:15
|
|
Enma Yuuki Goldsmithúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 148612 offline
|
Watashi wa subete no sōdō nitsuite wa nanidearu ka o shiranai. Jasutin wa jizen ni kimyōna...:/ Wa watashi o kyatchi dekinai wakatte inai! Mochiron, subete no fan ga suru koto ga dekimasu... Shika shi, watashi ga saisho ni/ mōichido watashi no shin'nendesu mita toki suna/ . Vu~ana ga mieru watashi wa sore wa minikuida to omou ka wakaranai.O.o ^o^
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: