***ci ez dettö olyan mit justin..xD:DDDD
hhahahhahahaha:DDDDDd
Justin Bieber hasonmása – egy lány
2011. április 13. 22:06
|
|
The crazy Emilyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.09. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 138356 offline
|
2011. április 13. 23:54
Idézet (the__domo @ 2011.04.13. 14:44)
pont pár napja nézelődtem a neten, és ráakadtam erre a... lényre(xDD) és szerintem jó hangja van, de nem tökéletes, túl dzsásztíííínos :'D
amúgy a képen Justin vagy az a földönkívüli lény van? OwO
lény? te azt most komolyan gondoltad!? na látom már mennyi értelmes ember regisztrált ide szégyen hova süllyedt a világ...amúgy a képen Justin vagy az a földönkívüli lény van? OwO
Idézet (Amber Angel @ 2011.04.13. 17:07)
Én arra vagyok kíváncsi, hogy mikor lesz ennek a csajnak barátja 
Ha elolvastad volna a cikket akkor tudnád hogy a lányokat szerei...Idézet (pink_bunny @ 2011.04.13. 17:33)
omg. tényleg azt hiszi, hogy nagy sztár lehet, mert justinka hasonmása? és rádadásul lány?! szánalmas ő is és miss, upsz mister bieber is...
jesszusom ti aztán értetek ahhoz hogyan égessétek le magatokat...Idézet (VastagTamásfan @ 2011.04.13. 17:52)
Nem is tom mit mondjak!! Nem kell klón , elég egy is.. De ha ez a rajongó nem vette volna észre , már rég Dzsásztín Bíbörnek más a haja!! 
De nem rajongó. Azt nyilatkozta hogy nem is hallott róla még azelőtt hogy leszólították az utcán...Idézet (julcsi112 @ 2011.04.13. 19:22)
justin biebert nem lehet utánozni olyan hülye!!!
Nem értem a logikádat...
Idézet (iloveu2 @ 2011.04.13. 21:12)
ez lány??
egyébként Biebernek már nem ilyen haja van úgyhogy ennyi
ha élőlényről beszélünk akkor azt mondjuk hogy Ő.jó lenne megtanulni írni ember...
egyébként Biebernek már nem ilyen haja van úgyhogy ennyi
2011. április 14. 07:53
|
|
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline
|
Pfff...
Szerintem ilyesztő, hogy egy lány ennyire tud Bieber-re hasonlítani... Igaz, hogy Bieber mennyire lányos, de mégis..
Amúgy szerintem nincs nagyon helye lezbikusoknak a sztárok között :SS Így is van már elég belélük
A hangja meg nem nagy szám, szóval nem kéne ezt erőltetni..
Szerintem ilyesztő, hogy egy lány ennyire tud Bieber-re hasonlítani... Igaz, hogy Bieber mennyire lányos, de mégis..
Amúgy szerintem nincs nagyon helye lezbikusoknak a sztárok között :SS Így is van már elég belélük
A hangja meg nem nagy szám, szóval nem kéne ezt erőltetni..
2011. április 14. 09:18
|
|
Sharpievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.07. Hozzászólás: 172 Csatolások: 0 Azonosító: 140309 offline
|
Ezen a képen tényleg olyan, mint Justin. De élőben azért biztosan meg lehet különböztetni őket...
Aki meg azt írja, hogy ugyanolyan a hangjuk/hasonló, azoknak üzenem, hogy egyáltalán nem. : D
Aki meg azt írja, hogy ugyanolyan a hangjuk/hasonló, azoknak üzenem, hogy egyáltalán nem. : D
2011. április 14. 12:27
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
mind a kettő ugyan olyan nyomi ahogy van!xd!
2011. április 14. 14:35
|
|
Nanette S.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 147550 offline
|
LULUPeas Mi vagy te?! Nyelvtanár?! Húzz akkor innen máshová, mert nem kellenek a hülye javításaid, világos? CsáCsá kretén! -.-""
2011. április 14. 14:42
@Kiraac! Komolyan gondolod, hogy ez olyan fontos? Ez dönt? Mért nem mindegy? Mért nem lehet ezt kizárni? Ugye te sem tudod a választ... divatból beszélsz irtó nagy ostobaságokat, jobban tetted volna, ha meg sem szólalsz;)
2011. április 14. 14:43
|
|
mogyi96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 883 Csatolások: 513 Azonosító: 131540 offline
|
LULUPeas
álljálmárle mindenkinek megvan a maga véleménye nem kéne mindenkibe belekötni -.-
am meg sztem tök hamis hangja van a csajnak és énis megtom különböztetni őket de a képen elösször azthittem h JB van xD
álljálmárle mindenkinek megvan a maga véleménye nem kéne mindenkibe belekötni -.-
am meg sztem tök hamis hangja van a csajnak és énis megtom különböztetni őket de a képen elösször azthittem h JB van xD
2011. április 14. 15:11
|
|
turbotucsokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.07. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 148860 offline
|
nagyon szép hangja van
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: