Jennifer Lopez karrierje csúcsán
2011. április 13. 17:29
utálom a kis lopóst... az On the floor az egy lopás...leutánozós k*rva...
2011. április 13. 18:46
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
sztem is ez a legjobb száma
2011. április 13. 20:50
szendreialexandra10
azért tisztázzuk már,hogy mi lopás és mi nem .. az, hogy egy sztár feldolgoz egy régi számot NEM lopás! nem tudom ezt honnan veszed, de rengeteg énekes feldolgozta már a régi előadók számait így nem értem miért nevezed k*rvának hisz te sem vagy több nála sőt még kevesebb is az én szememben, ha ilyeneket mondasz valakiről. -.-
azért tisztázzuk már,hogy mi lopás és mi nem .. az, hogy egy sztár feldolgoz egy régi számot NEM lopás! nem tudom ezt honnan veszed, de rengeteg énekes feldolgozta már a régi előadók számait így nem értem miért nevezed k*rvának hisz te sem vagy több nála sőt még kevesebb is az én szememben, ha ilyeneket mondasz valakiről. -.-
2011. április 14. 14:55
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Hol lopás? Te jó ég. Nézz utána inkább a dolgoknak, minthogy itt vádaskodsz. Ha csendben maradtál volna, akkor okosabb maradtál volna, de így... pfff...
2011. április 14. 23:34
|
|
Celeron |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.23. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 147 Azonosító: 108403 offline
|
Hát igen J.Lo számait régebben is szerettem és most is,jah és persze diszkóban is nyomatták annak idején a számait.
A lopás meg az,amit zsebre teszel a boltban és fizetés nélkül távozol.Igazam van?
A lopás meg az,amit zsebre teszel a boltban és fizetés nélkül távozol.Igazam van?
2011. április 23. 02:59
Idézet (szendreialexandra10 @ 2011.04.13. 17:29)
utálom a kis lopóst... az On the floor az egy lopás...leutánozós k*rva...
Nagy kedvenced Britney is. Az I love Rock'nd Roll nem az ő száma, hanem feldolgozta. Annak az eredeti előadója Joan Jett volt. JLO átdolgozta, szó szerint az On the floorban azt a dalt. Britney meg egyből szövegestül, dallamostul átvette. Most akkor ő is lopott?
2011. április 30. 18:01
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
A feldolgozás attól különbözik a lopástól, hogy a feldolgozó/új előadó engedélyt kér és kap, hogy elénekelje/eljátsza valakinek a dalát és az eredeti szerzőket is feltünteti a lemez boratóján.
A lopás meg az amikor ezek a dolgok nem történnek meg és a nyilvánvaló hasnolóságok/egyezések után is tagadja az új előadó a dolgot ...
A lopás meg az amikor ezek a dolgok nem történnek meg és a nyilvánvaló hasnolóságok/egyezések után is tagadja az új előadó a dolgot ...
2011. április 30. 19:22
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Sajnos itt nincsenek tisztában a 'lopás' szó jelentését. 
_ToTo_, úgy ahogy mondod.
szendreialexandra10 JLo egyáltalán nem lopott.Ez olyan mint a Glee feldolgozások, vagy mikor Spears dolgozta fel az I Love Rock 'N' Roll-t, és még ezer példát felhozhatnék...Ha Bíbör egyszer kifogy a 'csodás zenei alkotásaiból' akkor biztosan fel fog dolgozni pár nótát-erre mérget vetehsz
_ToTo_, úgy ahogy mondod.
szendreialexandra10 JLo egyáltalán nem lopott.Ez olyan mint a Glee feldolgozások, vagy mikor Spears dolgozta fel az I Love Rock 'N' Roll-t, és még ezer példát felhozhatnék...Ha Bíbör egyszer kifogy a 'csodás zenei alkotásaiból' akkor biztosan fel fog dolgozni pár nótát-erre mérget vetehsz
2011. május 01. 19:15
|
|
niky1996fulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 107 Csatolások: 8 Azonosító: 141005 offline
|
J.Lo-tol ez nagyon nagy visszatérés!!Bánhatja az a kiadó, amelyik nem adta ki lemezét!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: