Ashley Tisdale pucéran pózol!
2011. június 15. 12:29
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Már az is valami, hogy nem 'úgy' mutatja meg a testét. Úgy viselkedik, mint egy kamaszlány, aki valamiért fel akarja magára hívni a figyelmet.
2011. június 17. 23:44
|
|
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline
|
jesszusom hagyjátok már..bztos ti is nagy májli szájrusz fanok vagytok, érdekes, az ő botrányai teljesen természetesek, mi?... nektek nincs testetek? ti ruhában szoktatok fürödni, mi? ti vagytok a szánalmasok, csak észre kéne venni..-.-""
2011. június 27. 18:48
|
|
JuanMiguelMarichuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 144531 offline
|
Nem nézem volna ki belőle de nem kis lány már szóval igaza van...szerintem ezt bárki megcsinálta volna 26 évesen és 25 évesen is bár ezen a képen nem néz ki 26-nak de még 25-nek se..
2011. július 05. 16:20
szánalmasok akik emiatt szidják Ash-t -.-" igaz, van sok más módja annak h bizonyítsd azt h felnőttél, és én sem támogatom ezt, de az ő teste, és már felnőtt
szval hajrá Ashley Love You<3
2011. július 14. 15:16
|
|
Britney1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 141041 offline
|
Énsem néztem volna ki belőle, de ő dönti el, h mit lát jónak és ezért nem kellene utálni :S
2011. július 17. 10:11
OMG! nem hittem volna h ilyen dolgot is be mer vállalni...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: