VV Éva múltját állítólag sötét foltok tarkítják. Laci azt mondta: amennyiben párbajra kerülne sor közöttük, akkor a ValóVilág élő adásában fogja elárulni törtető Éva összes titkát. De Laci közben feladta a játékot és vitte magával Éva állítólagos titkát.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV Béci ne emberkedjen, ez egyéni játék
2011. április 12. 15:54
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Alyson 1992
2011. április 12. 15:57
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
hívja ki Alekoszt és maradjon kint Béci és végre kinn lesznek a Ráczok..
2011. április 12. 15:57
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
inkább aniikót.az egy himringyó..:|
2011. április 12. 15:59
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Idézet (chrisBrown14 @ 2011.04.12. 15:57)
inkább aniikót.az egy..:|
igy akartam..
2011. április 12. 16:00
|
|
theboyn1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.31. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 148369 offline
|
hát igen, nemhiába naiva. xd jobb lenne, ha meg sem szólalna inkább rágógumizzon!
D am sztem jerzyt fogja kivinni, anikót meg meghagyja évának aki remélem győztesként tér majd vissza a villába. de még nem lehet tudni. az biztos, hogy alekoszt nem fogja kivinni, az egy dolog, hogy most évának beszélt arról. ettől függetlenül nem fogja merni kivinni alekot, mert azért tudja, hogy nem biztos a visszatérése akkor...
2011. április 12. 16:02
|
SheilaBitchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.11. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 149114 offline
|
Évával pont az a gond, hogy nem csak annyiról van szó, hogy bulizik és jól érzi magát:) Erről a nagy őszinteségről meg annyit, hogy attól, mert olyan közönséges módon viselkedik, hogy az ember ledöbben, attól még nem őszinte. Mindenkit kibeszél a háta mögött, a szemébe jópofizik ezenkívül hazudozik össze-vissza. Ez így van, lehet tagadni, de akkoris így van. Még mikor Gigi bent volt akkoris először elhordta mindennek, aztán mikor összeveszett Szandival meg Anikóval, akkor ment hozzá hogy "te vagy az egyetlen akiben még nem csalódtam a villában" Meg mikor Anikó felajánlotta Bécinek a barátságát és Jerzy mondta, hogy milyen aranyosak együtt Éva reakciója az volt, hogy "Ja" és nem gúnyosan. Érdekes Alekosznak már nem ezt mondta. Arról ne is beszéljünk, hogy hogy átverte Anikót a kiválasztással. Oké, egyéni játék, de akkor ne ígérje meg és utána ne tagadja le, hogy HAZUDOTT. Arról ne is beszéljünk, hogy amég Szandi bent volt rendszeresen kibeszélte a háta mögött, aztán letagadta, meg nem csak őt, mindenkit. Ennyit Éva nagy őszinteségéről, és ez még csak pár példa volt.
2011. április 12. 16:17
Béci, Béci, Béci!!!!
Hajrá, bárkit hív ki, úgyis visszamegy!

2011. április 12. 16:20
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
Igen, hajrá Béci!!
2011. április 12. 16:26
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Pont most olvastam a Kiskegyedben,de szerintem ToTo kezéből mégiscsak jobb.Egyetértek a cikkel, de szerintem azért Éva egy icipicit túllőt már a Nem Alkoholista-Alkoholista ponton az alkoholista pont felé...De amúgy én így szeretem Évát,mert az én természetem is ilyen,csak még egy korty alkoholt sem ittam soha.
2011. április 12. 17:12
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
SheilaBitch tökéletesen egyetértek. mindent leírtál főleg az elején azokból, amit én gondolok. Én Bécinek szurkolok!!!
1 felhasználónak tetszik:
SheilaBitch
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.