Szandikát kötése sem gátolja a szereplésben
2011. április 11. 16:53
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
nem lett volna rossz ez az orr műtét ha tényleg nyomós oka lett volna rá, de így tök felesleges volt. de már túl sok a plasztika nem lessz ennek sztem túl jó vége rá nézve... :///
de majd pár év múlva az ő baja lessz...
de majd pár év múlva az ő baja lessz...
2011. április 11. 17:00
tök mű már ez a nő
alig van valami ami igazi rajta .. de legalább így is ki mert menni, és nem gáz ha látják 
de végülis tökmindegy, sok nő mászkál így az utcán
2011. április 11. 17:12
annyira mü ez a läny, hät sosem fog megelegedni magäval?
2011. április 11. 17:12
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
omg..Ez a nő XD
2011. április 11. 17:37
hogy fog ez 50 évesen kinézni?
vagy meg sem éri az 50 évet mert felfúvódik a sok szilikontól? szerencsétlen már így is úgy néz ki mint egy béka.
én megértem, ha valaki nem elégedett a külsejével, de nem kell mindenáron kés alá feküdni ahhoz, hogy szép legyél. Ha mégis megteszed, akkor legalább TÉNYLEG szép legyél xd
vagy meg sem éri az 50 évet mert felfúvódik a sok szilikontól? szerencsétlen már így is úgy néz ki mint egy béka.
én megértem, ha valaki nem elégedett a külsejével, de nem kell mindenáron kés alá feküdni ahhoz, hogy szép legyél. Ha mégis megteszed, akkor legalább TÉNYLEG szép legyél xd
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: