Áá..de szar hogy Évát nem viheti -.-:S
Én Alekot és Bécit is bírom szóval én nem akarok Alek-Béci párbajt...Anikót is bírom...szóval marad Jerzy őt viheti :DDD
VV4: Bécit küldik párbajozni a villalakók
2011. április 11. 16:26
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
Ha benn akar maradni akkor anikót vagy Jerzyt vigye ki mert akkor ő nyer de ha Alekoszt választja akkor viszont ő marad kint!!!
2011. április 11. 16:27
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
Hajrá BÉCI!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. április 11. 16:42
remélem nem anikót viszi mert ők a két kedvenceim
vigye ki jerzyt és akkor jerzy mehet gigikéhhez
2011. április 11. 16:43
Zsófi765
hátjah xD jerzyt viheti és kintis hagyhatja
hátjah xD jerzyt viheti és kintis hagyhatja
2011. április 11. 16:45
LULUPeas
hárman vanak a fináléban
" ugyhogy aki ez megnyeri az biztosan bennt van a fináléban 
ha béci kiviszi jerzyt vagy anikkót benntmarad és akor meg
hárman vanak a fináléban
ha béci kiviszi jerzyt vagy anikkót benntmarad és akor meg
2011. április 11. 16:49
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
LEHET,HOGY VAN EGY ILYEN KÉP BÉCIRŐL A NETEN,DE AM MEG MÁSRÓL IS VANNAK ÉRDEKES KÉPEK.ÉS AM MEG,HA FIGYELNÉTEK A TV-T IS,ÉS NEM EGÉSZ NAP ITT ALÁZNÁTOK LE A VALÓ VILÁGOT,AKKOR TUDNÁTOK,HOGY BÉCI GYEREKEKET TANÍT...-.-
2011. április 11. 16:51
Hát ha van annyi ezse akkor nem Alekot viszi mert ellene 100% hogy kint marad de ha Anikkot vagy Jerzyt viszi akkor lehet hogy visszajon , de én annak orlnék a legjobban ha kint maradna
2011. április 11. 16:53
Szerintem a legvégén Alek és Béci fog párbajozni , bár sztem ezt mindenki sejti 
és hát ki más ha nem Alekosz fog nyerni
és hát ki más ha nem Alekosz fog nyerni
2011. április 11. 16:59
Csakis Anikó és Alekosz jöhet szóba,nézőpont kérdése. Ha a csatorna álláspontját figyelem,kétlem hogy Alek lenne mivel ha az egyikük ki esik akkor mégis milyen lesz az utolsó párbaj? Igencsak unalmas...Ha Béci szemszögéből nézem a dolgokat,akkor viszont van esély rá hogy Alekot vigye,ellenben az is
lehet hogy nem kockáztat és Anikót viszi hogy biztosan visszajöjjön. Jerzy az egyetlen aki biztosan nem megy,mert neki szoros barátsága van Bécivel.
lehet hogy nem kockáztat és Anikót viszi hogy biztosan visszajöjjön. Jerzy az egyetlen aki biztosan nem megy,mert neki szoros barátsága van Bécivel.
2011. április 11. 17:07
Ev Bry! Ne kiabálj - aki kiabál, annak sosincs igaza.
Am sztem nem fogja kivinni Alekot. Meg talán Anit se. De ez holnapután derül majd ki. Kíváncsian várom
/szívesen megnéznék egy Béci-Éva párbajt, kár, h erre nincs lehetőség/
Am sztem nem fogja kivinni Alekot. Meg talán Anit se. De ez holnapután derül majd ki. Kíváncsian várom
2011. április 11. 17:17
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Szerintem Béci kiviszi Anit, és kint is hagyja. Onnantól maradnak 4en és mivel Béci védett, Alek és Éva csak jerzyre rakhatja a jelet. jerzy akár kit visz ki, kint marad (talán évát fogja mert gyengébbnek gondolja Aleknáál). Ha Éva kinthagyja Jerzyt, védett lesz, jön egy Alek-béci párbaj és a győztessel (valószínű Alekosz)megy Éva a döntőbe. Alekosz legyőzi évát és vége a valóvilágnak.
2011. április 11. 17:29
Remélem, Béci okos lesz és meg sem fordul a fejében, hogy Alekot vigye. Anikó vagy Jerzy ellen tuti visszamenne és védettsége miatt biztosan a döntőben van.
A végső párbaj nagy valószínűséggel Alekosz-Béci lesz, persze ez nagyban függ a mostani párbajtól.
Hajrá Béci
Hajrá Béci
2011. április 11. 17:34
Zsécii! Hárman lesznek a végső döntőben 
Andika66! Erre én is gondoltam.
Amúgy nekem már mindegy, melyik nyeri meg, csak ne Éva.
Andika66! Erre én is gondoltam.
Amúgy nekem már mindegy, melyik nyeri meg, csak ne Éva.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: