VV4: Bécit küldik párbajozni a villalakók
2011. április 11. 13:11
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Így erősít a párbajra Béci
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
2011. április 11. 13:26
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Szerintem kiviszi alekinnyót
2011. április 11. 13:52
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (Beba13 @ 2011.04.10. 21:36)
Éva annyira szánalmas. Máskor nem merte rátenni a jelet, csak amikor védett. Alekosz meg nem tudom miért gondolta, hogy Béci őt számításba sem veszi.
Ezt úgy hívják, hogy taktika. És ennek a játéknak mi a lényege? A taktika. És jól tette Éva, még akkor is, ha 'szánalmas' volt. Végülis a lét a tét... az övé is.
Remélhetőleg ezután Bécike visszavesz a képernyőből. Pfeejjj de utálom a gyereket. Inkább ő a szánalmas.
2011. április 11. 13:52
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Idézet (ilus1996 @ 2011.04.11. 13:38)
Szerintem Jerzyt nem fogja kivinni.Vagy Anikót vagy Alekoszt fogja kivinni.
Mivel másokat nem tud
1 felhasználónak tetszik:
Riri,Avrilfan
2011. április 11. 14:11
|
|
Durcikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 256 Csatolások: 5 Azonosító: 131977 offline
|
Mivel másokat nem tud
Ma, 13:52prézli
Beba13 írta:
Éva annyira szánalmas. Máskor nem merte rátenni a jelet, csak amikor védett. Alekosz meg nem tudom miért gondolta, hogy Béci őt számításba sem veszi.
Ezt úgy hívják, hogy taktika. És ennek a játéknak mi a lényege? A taktika. És jól tette Éva, még akkor is, ha 'szánalmas' volt. Végülis a lét a tét... az övé is.
Remélhetőleg ezután Bécike visszavesz a képernyőből. Pfeejjj de utálom a gyereket. Inkább ő a szánalmas
Na arról lehetne vitatkozni ki is a szánalmas mert hogy nem a Béci az is biztos. nem is értem minek kell mindenkinek azt mondani hogy szánalmas mikor nem is az nem is ismeritek és ilyen következtetést vontok le belőle. a valóvilág nem is ilyen csak gondoljatok bele hogy a kinti életbe hogy ök milyenek lennének van aki kijön a villából és hogy ö sztár meg egy nagyképü beképzelt majom mint például : olivér
Ma, 13:52prézli
Beba13 írta:
Remélhetőleg ezután Bécike visszavesz a képernyőből. Pfeejjj de utálom a gyereket. Inkább ő a szánalmas
Na arról lehetne vitatkozni ki is a szánalmas mert hogy nem a Béci az is biztos. nem is értem minek kell mindenkinek azt mondani hogy szánalmas mikor nem is az nem is ismeritek és ilyen következtetést vontok le belőle. a valóvilág nem is ilyen csak gondoljatok bele hogy a kinti életbe hogy ök milyenek lennének van aki kijön a villából és hogy ö sztár meg egy nagyképü beképzelt majom mint például : olivér
2011. április 11. 14:28
|
prézliPókasszony |
|
Idézet (Durcika @ 2011.04.11. 14:11)
csak gondoljatok bele hogy a kinti életbe hogy ök milyenek lennének van aki kijön a villából és hogy ö sztár meg egy nagyképü beképzelt majom mint például : olivér
Mert szerinted Béci milyen a való életben? Hát biztos, hogy nem olyan, mint ahogy mutatja magát. Akkor kérlek magyarázd meg az alábbi képet.
És ha olyan ügyes, okos, szerény fiú, akkor a karjára miért van az tetoválva, hogy törvényen kívüli? És Olivér miért nyilatkozta azt, hogy Béci és Gigi teljesen mást mutatnak bent a villában, mint amilyenek valójában? És Gombi, aki a barátjuk volt miért gondolja ugyanezt?
Az a bajotok, hogy Éva túl őszinte, és helyén van az esze.
2011. április 11. 14:40
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (prézli @ 2011.04.11. 14:28)
..
Aki ilyen műsorban szerepel, annak semmije sincs a helyén, főleg nem az esze.
2011. április 11. 14:40
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
helyes! aki szépen kihívja taktikai okokból a jerzy-t. a párbajról béci jön vissza, és az a hülye jelentéktelen jerzy kint marad. bár én a bécit is utálom tehát megvoltam elégedve a kiválasztásnál:)
2011. április 11. 14:50
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Mi mondtuk, Jezy...
2011. április 11. 14:54
Nem eshetnének ki mind?
2011. április 11. 14:57
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Szerintem Béci Alekot viszi ki.Évát ugye nem viheti, Jerzyvel barátságban vannak, Anikóval szintén.
Nem hiszem hogy Éva félne Bécitől, és kihasználja a védettséget.Rácz úr már sokszor rakta rá Évára úgy a jelet, hogy védett volt, de ki tudja?
Nem hiszem hogy Éva félne Bécitől, és kihasználja a védettséget.Rácz úr már sokszor rakta rá Évára úgy a jelet, hogy védett volt, de ki tudja?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.