VV4: Bécit küldik párbajozni a villalakók
2011. április 10. 22:06
|
|
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline
|
úúú de király lenne ha Alekoszt vinné ki! Még egy olyan izgi párbaj mint amilyen az Éva-Gigi volt! Ha igazán kemény lenne, akkor Alekot vinné ki, nem pedig az Anikót...
2011. április 10. 22:08
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
nagyon remelem,hogy Anikot vagy Jerzyt viszi ki, de birnam, ha kivinne Alekoszt es Racz ur kinn maradna
2011. április 10. 22:18
|
|
Becca Diamondvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 136 Csatolások: 102 Azonosító: 143285 offline
|
kiváncsi vagyok,h kit hív ki. amúgy Anikó a villa rosszkislánya!Zsuzsi volt a bombanő!
2011. április 10. 22:30
Pedig most Jerzy-nek kellene menni párbajozni!Ez most hülyeség volt Alektől,amúgy kiváncsi vagyok Béci kit visz ki!Én nem örülnék ha Anit vinné ki mert tuti kint hagyná,de viszont ha Aleko viszi akkor lehetséges hogy Alek hagyná kint őt!Csak Jerzy maradt akit biztosan kint hagyna Béci dehát ők barátok szóval kicsi az esélye hogy őt viszi.Majd meglátjuk mi lesz!
2011. április 10. 22:38
|
|
Lakreen.ELF o(≧∀≦)o |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.18. Hozzászólás: 1782 Csatolások: 132 Azonosító: 145693 offline
|
Alekoszt nem hiszem,hogy kiviszi,mert a Való Világ a legvégére tartogatja ezt a párbajt.Évát nem viheti,a védettség miatt...Nem tudom,hogy kit akar kivinni,de ha nekem kéne választani,és Jerzyt hívnám ki.Egyiket se kedvelem,úgy hogy kint maradhatna mindkettő.
2011. április 10. 23:17
|
|
Esztii77. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 146607 offline
|
Alekoszt sztem nem viszi ki mert őt a fináléra tartogatja. Éva védett őt sem. Jerzy az határeset de sztem nem fogja mert vele régóta haverok. Viszont Anikóval 1 hte lettek jóban és sztem őt is fogja kivinni.
Nah mind1az alényeg h FÚJ.FÚJ.BÉCI
.
Nah mind1az alényeg h FÚJ.FÚJ.BÉCI
1 felhasználónak tetszik:
Sherpa
2011. április 11. 07:02
Na végre..remélem Alekot viszi, és Béci kinnt marad
2011. április 11. 07:14
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
Sztem Anikót wiszi ki ://
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.