Na szerintem álljunk le ezzel. Mindenki arról ír cikket, amiről akar. Van aki a kedvencéről, van aki arról, akit nem szeret. És akkor mi van? Itt a cikk a lényeg, nem az, hogy egymást oltogassuk!
ToTo moderátor, de ez nem jelenti feltétlen azt, hogy minden egyes cikke kötelezően megjelenik. Ne egymásra irigykedjünk, hanem toleráljuk egymást. Lehetőleg. Ha valaki tud jobb cikket írni, a pálya előtte van!
A Ráczok taktikából hivatkoznak szegénységre
2011. április 10. 20:14
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Dolly-Lolly @ 2011.04.10. 19:00)
Visszatérve a cikkekhez, szerintem ToTo azért rakta ki a Bíbörös cikkemet, mert annyira szereti a gyereket 
Tisztázzuk már - csak a többiek kedvéért: NEM ÉN RAKOM KI A CIKKEKET!!! - Csak ugyanúgy beküldöm, mint Ti. Nem rajtam múlik, hogy kikerül-e, hanem a hírszerkesztőkön.
Idézet (sziszuska29 @ 2011.04.10. 19:11)
jesszusom!
szánalmas,hogy csak azért írtok róluk ilyen cikkekeket,hogy ők legyenek a rosszak!
Alekoszról bezzeg nem írtok semmi rosszat!
őrület -.-
szánalmas,hogy csak azért írtok róluk ilyen cikkekeket,hogy ők legyenek a rosszak!
Alekoszról bezzeg nem írtok semmi rosszat!
őrület -.-
Ott a lehetőség elötted és minden lázadozó elött - írjatok cikket Alekoszról vagy akiről akartok - senki és semmi nem tiltja - ha kell még segítek is megírni, hogy jó legyen.
Idézet (All About Lady Gaga @ 2011.04.10. 19:37)
tudtam hogy _ToTo_ írta!!
És?
Felkinálom a lehetőséget a kedves lázadozó olvasóknak - dugjátok össze a fejeteket és ha döntöttetek egyvalaki írjon nekem egy privit, hogy kiről írjak cikket Nektek - az én stilusomban.
2011. április 10. 20:49
|
|
moominvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.11. Hozzászólás: 192 Csatolások: 409 Azonosító: 122462 offline
|
Nem egy jól fizető munka a takarítás,és pénztároskodás,az építőipar kiszámíthatatlan évszaktól függ.Szerintem Gigi sem ment minden hétvégén dolgozni...de ki tudja
2011. április 10. 20:55
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Eeeennyi:) Ott a pont! A cikkben...
Amúgy meg nektek kommentelőknek:
nyugi! Ha ilyesmi tények kiderülnek, valakinek meg kell írnia...!
ToTo írta meg nekünk, ennyi. Most mit estek neki?
Csak tudja meg szépen mindenki, hogy milyenek ezek a Rácz gyerekek!
Amúgy meg nektek kommentelőknek:
nyugi! Ha ilyesmi tények kiderülnek, valakinek meg kell írnia...!
ToTo írta meg nekünk, ennyi. Most mit estek neki?
Csak tudja meg szépen mindenki, hogy milyenek ezek a Rácz gyerekek!
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. április 10. 21:55
|
|
bellaswan1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.03. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 130472 offline
|
én a szomszédjukban lakok szentendrén..de ez tök gáz
2011. április 10. 22:13
|
|
TjaaashCameron Monaghan ♥ Gallavich |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 1236 Csatolások: 264 Azonosító: 115832 offline
|
Végülis azt egyikőjük se mondta, hogy most szegénységben élnének...csak azt, hogy régebben. Nem tudom, de az az érzésem, hogy mindig Gigiről és Béciről vannak olyan cikkek, amelyek hazugnak, csalónak álitják be őket. Én továbbra is kedvelem őket
janet7
2011. április 10. 22:31
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Igen-igen a Totonak beszólók állítsák le magukat, elvégre ő szent és sérthetetlen nemde?
Én nem mondtam, hogy nem ír arról cikket, akiről akar, csak akkor legalább ne cáfolja meg magát és ne csináljon úgy, mintha nem csak őket akarná lejáratni.
Persze hogy Éváékról nem derülnek ki ilyenek, mert róluk vagy nem találnak ki minden sz.r hazugságot, vagypedig szimplán figyelmen kívül hagyjátok, hiszen ők Alekosz és Éva. Na mindegy...
Én nem mondtam, hogy nem ír arról cikket, akiről akar, csak akkor legalább ne cáfolja meg magát és ne csináljon úgy, mintha nem csak őket akarná lejáratni.
Persze hogy Éváékról nem derülnek ki ilyenek, mert róluk vagy nem találnak ki minden sz.r hazugságot, vagypedig szimplán figyelmen kívül hagyjátok, hiszen ők Alekosz és Éva. Na mindegy...
Dolly-Lolly
2011. április 10. 22:43
|
|
Peggysuevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.27. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 130089 offline
|
Most komolyan az téma, hogy tetoválása van??
Másrészt a 'jó ismerősök' az összes villa lakóra mondanak kígyót-békát.
Sem a Gigi sem a Béci nem hangoztatta, hogy jaj ők milyen szegény, elesettek. Nyilván kell a pénz, de sajnáltatásról nem volt szó.
Sem a Gigi sem a Béci nem hangoztatta, hogy jaj ők milyen szegény, elesettek. Nyilván kell a pénz, de sajnáltatásról nem volt szó.
janet7
2011. április 10. 22:45
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
Csak egyvalamit nem értek ha állítólag dől a lé náluk akkor miért albérletbe laknak???Az állítólagos nevét elhallgató ismerősük meg bekaphatja mert ez is csak kitalált rágalom h megutálják Béciéket.Én továbbra is fentartom azt az állást h Béci lesz a nyerő!!!
janet7
2011. április 10. 23:08
Idézet (Peggysue @ 2011.04.10. 22:43)
Most komolyan az téma, hogy tetoválása van??
Nem tudom te minden adást megnéztél? mert igen is Béci panaszkodott,illetve megemlítette többször is, hogy ők honnan jöttek egy szobában laknak a testvérével és, hogy dolgoznia kellett mert volt,hogy nem volt minden nap még így sem meleg étel az asztalon.Közben meg egy kertes házban terpeszkedik a koszos gyökér,külön szobában,a tesójával együtt.Meg, hogy egy putrit jegyeztetnek be az adminisztrációnál? Közben meg rendezett anyagi háttérből bundázták be magukat a kulipintyóba? Hagyjuk már!!
2011. április 10. 23:16
Reni 72
Ha igaz az a hír amit hallottam akkor nem lennék büszke arra a győzelemre ami le van zsírozva,bizonyos ellen szolgáltatásért.És ha ő nyer akkor ez a magyar televíziózás legnagyobb szégyene lesz.És .. magam ha még egyszer nézni fogom az rtl klubot
Egyébként álmodozz csak..
...nem ő fog nyerni.
Ha igaz az a hír amit hallottam akkor nem lennék büszke arra a győzelemre ami le van zsírozva,bizonyos ellen szolgáltatásért.És ha ő nyer akkor ez a magyar televíziózás legnagyobb szégyene lesz.És .. magam ha még egyszer nézni fogom az rtl klubot
Egyébként álmodozz csak..
2011. április 10. 23:42
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
r*hadt ráczok!!! ToTo elkéne a RÁCZTALANÍTÓ KRÉMED
D
2011. április 11. 09:27
|
|
Kovacúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 148616 offline
|
az igen megy a lejárató kampány!!!!
ez még nem jelent semmit lehet hogy kellett nélkülözniük, az az ismerős meg csak rossz akaró lehet szóval ...
-- alekosz meg pedofil az egyik ismerőse mondta, és még meleg is!
ez még nem jelent semmit lehet hogy kellett nélkülözniük, az az ismerős meg csak rossz akaró lehet szóval ...
-- alekosz meg pedofil az egyik ismerőse mondta, és még meleg is!
Reny72
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.