A Ráczok taktikából hivatkoznak szegénységre
2011. április 10. 19:05
Az nekem is furcsa, h _ToTo_ nem szereti a VVt, de csak a Ráczokról ír cikket, viszont ez tényleg az ő dolga.
Bessie! Kellannal jöhetsz <3 Belőle sosem elég
- sztem
janet7! Arról beszél, h _ToTo_ őket NEM szereti, azért ír róluk cikkeket, ráadásul nagyon jó cikkeket!
A cikkhez annyit fűznék hozzá, h tényleg furcsa, h Gigi keresett, amennyit keresett, és mégis szegényen éltek? Háát nem tudom... de az összes VVsnél sántít vmi.
/bocsi a regényért/
Bessie! Kellannal jöhetsz <3 Belőle sosem elég
janet7! Arról beszél, h _ToTo_ őket NEM szereti, azért ír róluk cikkeket, ráadásul nagyon jó cikkeket!
A cikkhez annyit fűznék hozzá, h tényleg furcsa, h Gigi keresett, amennyit keresett, és mégis szegényen éltek? Háát nem tudom... de az összes VVsnél sántít vmi.
/bocsi a regényért/
2011. április 10. 19:08
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Idézet (Bessie @ 2011.04.10. 19:00)
Arról ír cikket, akiről akar. Engem speciel egyik sem érdekel, én jókat röhögök rajtuk! Vagy jöjjek én még több pankrátoros hírrel?
Esetleg Kellan Lutz-cal? 
Támogatom.
lécci-lécci.
2011. április 10. 19:11
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
jesszusom!
szánalmas,hogy csak azért írtok róluk ilyen cikkekeket,hogy ők legyenek a rosszak!
Alekoszról bezzeg nem írtok semmi rosszat!
őrület -.-
szánalmas,hogy csak azért írtok róluk ilyen cikkekeket,hogy ők legyenek a rosszak!
őrület -.-
1 felhasználónak tetszik:
Reny72
2011. április 10. 19:11
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
wow
2011. április 10. 19:13
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
hát, van valami benne.
2011. április 10. 19:16
Jajhát, a VV...az a dolog, amit legjobban utálok... Én elhiszem, hisz aki ilyen műsorba jelentkezik, attól bármi kitelik.
Amúgy meg, kit érdekel, hogy ki kiről ír cikket, nem tök mindegy?
Amúgy meg, kit érdekel, hogy ki kiről ír cikket, nem tök mindegy?
2011. április 10. 19:29
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Na,kedves ToTo kritizálok,állítástok le magatokat.Komolyan:attól még,hogy ToTo Bécit és Gigit rühelli,és róluk ír cikket,nektek miért is baj,hogy Alekoszról és Éváról nem ír lejáratást, hm?Írjatok ti.Itt a lehetőség, csak aztán nehogy elbukjatok,amikor nem rakják ki,mert nem lett jó a munkátok.És még valami: ToTo moderátor,édeseim!Bocsánat az offért,de ezt muszály volt.
Amúgy a taktika...hát,eléggé hihető,hogy csak megjátszás volt.Szóval,szerintem ez taktika is, hogy a szegénységre hivatkoznak,de valahol mélyen,pang bennem egy olyan dolog,hogy régen, kb.1 évig szegények voltak.De hát visszatérve a dologhoz,ez szerintem taktika.
Amúgy a taktika...hát,eléggé hihető,hogy csak megjátszás volt.Szóval,szerintem ez taktika is, hogy a szegénységre hivatkoznak,de valahol mélyen,pang bennem egy olyan dolog,hogy régen, kb.1 évig szegények voltak.De hát visszatérve a dologhoz,ez szerintem taktika.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. április 10. 19:31
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
Idézet (sziszuska29 @ 2011.04.10. 19:11)
jesszusom!
őrület -.-
őrület -.-
Igazad van
2011. április 10. 19:42
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Nem csak ők hazudnak
2011. április 10. 19:47
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
sziszuska29 teljesen igazad van!!!
Gigi amúgy fel is vállalta tényleg h ebből élt meg meg Szandika is...de Éva? és még perelni akartak vagy mit akartak csinálni a szülei...előkerültek a képek és még ezt akarják megtagadni? gyönyörű!!! Gigi és családja szerintem egész jól kezelte az ügyet...
Gigi amúgy fel is vállalta tényleg h ebből élt meg meg Szandika is...de Éva? és még perelni akartak vagy mit akartak csinálni a szülei...előkerültek a képek és még ezt akarják megtagadni? gyönyörű!!! Gigi és családja szerintem egész jól kezelte az ügyet...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.