A Ráczok taktikából hivatkoznak szegénységre
2011. április 10. 18:47
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Catia @ 2011.04.10. 18:43)
Ok. Még egyszer írok
Nem haragszom rád, csak tényleg nem értem a cikk alapját, mert szerintem soha nem állították, hogy annyira szegények, csak jobb életre vágynak, mint mi mindannyian.
Catia annyi hozzászólást írsz, amennyit csak szeretnél.
2011. április 10. 18:48
Hát, én még nem hallottam tőlük hogy szegények
na mind 1, szerintem a villában senki sincs rászorulva a lóvéra
na mind 1, szerintem a villában senki sincs rászorulva a lóvéra
2011. április 10. 18:48
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
ha már a hírekről van szó: legjobban fogalmazok az osztályomban és 5-ös a nyelvtanom, helyesírásom és csak 2 cikkem adták le. valószínűleg azért, mert nem vagyok hajlandó a Való világról írni -.-"
egyébként _ToTo_ látom nagyon rá vagy kattanva a Ráczokra. igazából én már a műsort sem nézem és nekem csak az jött le, h az össze kamugép.
egyébként _ToTo_ látom nagyon rá vagy kattanva a Ráczokra. igazából én már a műsort sem nézem és nekem csak az jött le, h az össze kamugép.
2011. április 10. 18:49
Mindegyik körül van valami, de aki oda bemegy eleve nem fut százzal.. Amúgy mutatják a házukat a bemutatkozó filmjükben
2011. április 10. 18:51
Sajnálom , de senki sem gazdag! -.-.... Néha meg jól jön egy kis hazugság! Ha meg valaki útálja a VV-t akkor miért nézi??? `=/ És furcsa, mindig csak ez a kettő van bántalmazva...-.-....Mert ilyen a múltjuk... És? Ha változtatni akarnak rajta , akkor miért ne szabadna? Szerintem jó lenne ha nem csak sértenénk a testvérpárt!!!
2011. április 10. 18:52
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.04.10. 18:46)
Így van, kamu az egész. Arra jutottam, hogy ezek a balhékkal és 'álbotrányokkal' az RTL már akkor tisztában van, amikor beküldik őket a villába. Onnantól meg adagolják a 'titkokat' a népnek, hogy legyen min csámcsogni. Ez is csak nekik jó,ha szó van róluk vagy áll a bál vki körül - ettől nől a nézettség - a nézettségtől meg a bevétel - és itt van a kutya elásva.
Na igen, nem véletlenül a VV-s cikkek itt is a legnépszerűbbek. Most ez kell a népnek. Szerencsére hamarosan vége ennek az egésznek, aztán szépen lassan elfelejtjük őket.
Emlékszel még azokra a szép napokra, amikor minden cikk a Twilightról szólt?
2011. április 10. 18:52
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Eddig nem is nagyon hallottam, hogy mondogattak volna, milyen szegenyek. Bar a sok titkon meg sem lepodika z ember lanya. Az egesz Valo VIlag egy nagy kamu.
Szerintetek ilyen a Valo Vilag, mint amit a musorban latunk?!
Szerintetek ilyen a Valo Vilag, mint amit a musorban latunk?!
2011. április 10. 18:55
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2011.04.10. 18:46)
Így van, kamu az egész. Arra jutottam, hogy ezek a balhékkal és 'álbotrányokkal' az RTL már akkor tisztában van, amikor beküldik őket a villába. Onnantól meg adagolják a 'titkokat' a népnek, hogy legyen min csámcsogni. Ez is csak nekik jó,ha szó van róluk vagy áll a bál vki körül - ettől nől a nézettség - a nézettségtől meg a bevétel - és itt van a kutya elásva.
De ha így gondolod, akkor miért van az, hogy Alekoszról meg Éváról sosem írsz ilyen cikkeket?
2011. április 10. 18:55
|
|
Bezzovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 400 Csatolások: 43 Azonosító: 137884 offline
|
én sem hallottam azt hogy szegénységben élnek...azt mondták hogy "szegénységben ÉLTEEEK"!!!! és ez lehetséges..nem biztos h mindig ilyen jó sorsuk volt.. Béci<3
2011. április 10. 18:59
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Glamster @ 2011.04.10. 18:56)
janet7 szerintem ToTo nem csak Bécikét de Justinkát is nagyon szereti xD És akkor mi van?
Neki egyszerűen van ízlése 
És te most miről beszélsz?
2011. április 10. 19:00
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Visszatérve a cikkekhez, szerintem ToTo azért rakta ki a Bíbörös cikkemet, mert annyira szereti a gyereket
2011. április 10. 19:00
|
|
BessieJung Kook |
|
Arról ír cikket, akiről akar. Engem speciel egyik sem érdekel, én jókat röhögök rajtuk! Vagy jöjjek én még több pankrátoros hírrel?
Esetleg Kellan Lutz-cal?
2011. április 10. 19:03
Perlita
A fogalmazásod szintje három sor után világossá vált számomra. Legalább tudnál egy kommentet normális hangnemben megírni "h"-k és lemaradt betűk nélkül. Mellesleg a szórended sem valami kiemelkedő, ha már a fogalmazásnál tartunk. Lehet reálisabban kéne gondolkoznod, nem?
A fogalmazásod szintje három sor után világossá vált számomra. Legalább tudnál egy kommentet normális hangnemben megírni "h"-k és lemaradt betűk nélkül. Mellesleg a szórended sem valami kiemelkedő, ha már a fogalmazásnál tartunk. Lehet reálisabban kéne gondolkoznod, nem?
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
janet7 talán azért, mert Alek és Éva semmit sem akart elmismásolni, mint a 'Ráczék'.De ki tudja?
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
pfffff-.-"
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: