Ohh ez rosszindulatusäg
xxvalixx: egyetértek
A Ráczok taktikából hivatkoznak szegénységre
2011. április 10. 17:41
|
|
Catiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.27. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 146321 offline
|
Hú, Evelin. Olyan jól rávilágított. Amúgy én nem tudom mióta lehet szép nagy házakat fillérekért bérelni. Ha valaki tud ilyet szóljon nekem is, mert jól jönne.
2011. április 10. 17:41
|
|
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 offline
|
hogy vagytok képesek olyan embereket becsmérelni,akiket nem is ismertek.ez nagyon szánalmas.csak ők tudják h milyen az anyagi életük.ehhez senkinek semmi köze. itt csináljátok a sz*rt és ahh.senkinek semmi köze.ha ez meg van játszva akkor ne nézd.ennyi részemről.
2011. április 10. 17:43
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
ajj de undorítóak istenem, össze vissza hazudoznak, ráadásul a legálszentebbek, a béci egy nagypofájú tirpák, nehogy már ez akarja megnyeri, a gigikéről meg inkább ne is beszéljünk, egy utolsó útszéli selejt riherongy -.-
2011. április 10. 17:44
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (szavy @ 2011.04.10. 17:30)
Tudtam, hogy ToTo lesz a cikk "elkövetője".
Ő van annyira oda rácékért.
Most mé mondod? Még az avataromra is kitettem őket
Idézet (LIlla323 @ 2011.04.10. 17:33)
eddig mindig kitaláltam hogy _ToTo_ írt-e egy cikket lehet lottóznom kéne 
Nah, most lottózol vagy ToTozol?
Idézet (MileyCyrus13 @ 2011.04.10. 17:41)
hogy vagytok képesek olyan embereket becsmérelni,akiket nem is ismertek.ez nagyon szánalmas.csak ők tudják h milyen az anyagi életük.ehhez senkinek semmi köze. itt csináljátok a sz*rt és ahh.senkinek semmi köze.
Ez akkor lenne így, ha nem ők hangoztatnák ezt folyamatosan - akkor valóban nem lenne köze senkinek hozzá. Mivel már annyit dumáltak róla, hogy a LIFE magazin utánajárt, kiderítette mi a helyzet - ennyi. Nem a kisújjamból szoptam.
2011. április 10. 17:46
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
jajj, akkor beszéljünk inkább Alkeszkéről!
Komolyan mondom, soha életemben én még nem láttam, olyan számalmas embert, mint Alekosz..
Ja és ha mindenki szerint Alekosz az "isten"..
Akkor gőzöm sincs, hogy a sztárok között miért Béci a 123. (!) és a kis Alekoszotok miért csak a 201.?!
Komolyan mondom, soha életemben én még nem láttam, olyan számalmas embert, mint Alekosz..
Akkor gőzöm sincs, hogy a sztárok között miért Béci a 123. (!) és a kis Alekoszotok miért csak a 201.?!
2011. április 10. 17:47
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Istenem, úgy tudtam, hogy egy újabb ToTo mestermunkát olvasok
Mindig ráhibázok a cím alapján!
Gratulálok! Végre egy olyan ember, akitől élvezem a cikkek olvasását!
2011. április 10. 17:48
sparksfly! Az itteni helyezés valójában semmit nem jelent, hiszen a fanok nagy része nincs regisztrálva a Starityre :/
Egyébként meg mindenki taktizázi, szóval... a Life magazin a többieknek is utánajárhatna, nem?
Egyébként meg mindenki taktizázi, szóval... a Life magazin a többieknek is utánajárhatna, nem?
2011. április 10. 17:48
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (sparksfly @ 2011.04.10. 17:46)
jajj, akkor beszéljünk inkább Alkeszkéről!
Mert a fórum 10 éves kislányokkal van tele 98%-ban akiknek Béci a 'jajdecuki' pasijuk
2011. április 10. 17:50
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Gigi azt nyilatkozta egyszer, hogy csak azert ment be a villaba, hogy ne shoppingoljon, "shopping elvono kura"..telleg nagyon szegenyek lehettek..Alek
2011. április 10. 17:51
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
_ToTo_
Hát ez nagyon vicces volt..
1. nem vagyok ovis...
2. nem vagyok nagy béci fan..csak nagyon idegesít, hogy mindenhol csak őket lehet szidni.. pedig szerintem 100x különbek, mint Alekosz meg Éva.
Hát ez nagyon vicces volt..
1. nem vagyok ovis...
2. nem vagyok nagy béci fan..csak nagyon idegesít, hogy mindenhol csak őket lehet szidni.. pedig szerintem 100x különbek, mint Alekosz meg Éva.
1 felhasználónak tetszik:
MyNamIsMusice
2011. április 10. 17:51
Tudtam, hogy csak Toto írhatta, ki más :pardon.
Ő a nagy Rácz fanatikus 
Szóval szerintem Béci rendes alak, mert nem unalmas, (mint Gigike) és ezért szereteik, nem nagyon jelent nekem semmit ez a cikk :parodn:
Szóval szerintem Béci rendes alak, mert nem unalmas, (mint Gigike) és ezért szereteik, nem nagyon jelent nekem semmit ez a cikk :parodn:
2011. április 10. 17:55
|
|
Cinti.meowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 159 Csatolások: 69 Azonosító: 143324 offline
|
Mamám...ez már gáz...azért ennyire putrisak csak nem lehetnek?! Vagy mégis?
2011. április 10. 17:56
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Igen és mindent el kell hinni mindenkinek ez alap...Persze csak ha arról van szó hogy Béciéket kell lejáratni. Komolyan ez már tényleg nevetséges. Mikor megláttam a címet egyből tudtam, hogy ki írta, mert kb. csak Toto veszi ennyire komolyan, hogy márpedig a Ráczokat igenis le kell járatni és megutáltatni mindenkivel.
Amúgymeg taktikából? Attól senki nem fogja jobban szeretni, mert szegény. Ottvan Jerzy aki állami gondozott volt és mégis olyan gyenge a közönség szempontjából, hogy az már nevetséges.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.