A szép színésznő 2010-ben szerepelt a ¿Dónde está Elisa? című sorozatban, ami a Telemundo legsikeresebb sorozata volt, idén pedig újra forgat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Catherine Siachoque új szerepben
2011. április 09. 22:36
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
remélem MO-n is leadják
a Donde este Elisa szerintem kritikán aluli volt..egyedűl az ő alakítása miatt ért vmit a sorozat
2011. április 09. 22:37
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
én is várom már.
biztos, hogy jó lesz.
biztos, hogy jó lesz.
2011. április 09. 22:48
Tehát ez már biztos? A napokban olvastam erről a tervről és nagyon örülnék, ha megvalósulna. Rengeteg tehetséges színészt említenek a szereplők közt a Wikipédián, őket összerakni egy sorozatban igazán nagy durranás lenne
2011. április 09. 22:53
|
|
Bogi13陽炎 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 7246 Csatolások: 50928 Azonosító: 62047 offline
|
Idézet (Esszy @ 2011.04.09. 22:48)
Tehát ez már biztos? A napokban olvastam erről a tervről és nagyon örülnék, ha megvalósulna. Rengeteg tehetséges színészt említenek a szereplők közt a Wikipédián, őket összerakni egy sorozatban igazán nagy durranás lenne 
Én is nagyon remélem, hogy nem törlik a projektet, úgy mint például a Las Brujas de South Beach-t.
2011. április 10. 10:15
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
kiváncsi leszek.
2011. április 10. 10:50
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
kíváncsian várom 
biztos jó lesz!
biztos jó lesz!
2011. április 12. 19:49
Kíváncsi vagyok rá, a Második esélyben és a SSNHP-ban nagyon jól játszott. Nagyon szeretem!!!
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.

0 felhasználónak tetszik: