Dumcsi-topik VII.
2011. április 22. 14:58
Idézet (patrícia4 @ 2011.04.22. 14:55)
Hát itt nem én járkálgatok menözznnni és a ti segeteket nyalni elég szánalmas az ha ide jöttök keménykedni meg rólunk beszéltek nem az én hibám hogy ti azok vagytok
ki menőzik ba**szod? haggyad már magad úristen.
nem bírom már a szenvedéseteket az van. lehet h te nem járkálsz, de jó sokan igen. aztán csodálkoznak h nem vesszük be őket. hol éltek ti? ennyire látszik a két topik között a különbség.
6 felhasználónak tetszik:
Alexis_0504,
ivonn a demi fan,
fanni1998,
Pixie Buue,
Barbygirl95,
babuh01
''Nincs veszekedés, nincs kiközösítés, nincs sértegetés, vagy a topik vándorol a kukába. ''
Ezt akarjátok??
Ezt akarjátok??
hadjátok abba!!
azt akarjátok hogy jöjjön egy moderátor?
ebbből semmi nem fog kisülni
azt akarjátok hogy jöjjön egy moderátor?
ebbből semmi nem fog kisülni
2011. április 22. 15:00
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Sziasztok
mi ez a veszekedés??
mi ez a veszekedés??
2011. április 22. 15:01
|
|
Hannah1207csaksimánLejla :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 916 Csatolások: 18 Azonosító: 147348 offline
|
ő azt akarják h a topik mennyen a kukába , meg is írta az egyik dumás a dumába igen át mentem emrt ti is ide jöttetek
2011. április 22. 15:01
Idézet
(Ronetta001 @ 2011.04.22. 15:00)
Sziasztok
mi ez a veszekedés??
Sziasztok
mi ez a veszekedés??
Szia
2011. április 22. 15:02
Idézet (zsófi1997 @ 2011.04.22. 14:59)
nem mi akarjuk hanem a dumások 
Na jól van, de nekik is igazuk van valamilyen szinten, mi már megszokott közösség vagyunk és az emberek meg jönnek mennek... Egyet lehet csinálni: Minden újat ki kell tagadni. De az meg nem lenne túl rózsás ötlet, mert akkor meg a kiközösítés miatt minket dobnak ki.
Lehet választani.
Idézet (Nyuszi01 @ 2011.04.22. 14:58)
ki menőzik ba**szod? haggyad már magad úristen.
nem bírom már a szenvedéseteket az van. lehet h te nem járkálsz, de jó sokan igen. aztán csodálkoznak h nem vesszük be őket. hol éltek ti? ennyire látszik a két topik között a különbség.
Na jó mi lenne ha most fejeznéd be és visszamennél a helyedre! Itt már senki nem akar vitát minek uszítgatsz minket? Mire jó ez, mit akarsz? Hogy ne utáljuk a dumásokat? -ha tuni akarod nem utáljuk, de ha folyton ilyenekkel jöttök, mit csináljunk istenítsünk? Nekem pl dumás a valóságos legjobb barátnőm úgyhogy én nem foglak őrülten szidni titeket (de csak miatta,) pedig ha nem lenne én is tudnék eszetlen dolgokat a fejetekhez vágni! Úgyhogy légyszíves haggyatok mINKET BÉKÉN!
1 felhasználónak tetszik:
TheSheryke2008
1.minden dumás menjen a dumába
2.minden dumcsis állítsa le a kezét és ne írjon semmi sértőt
3.mindenki nyugodjon le
4.senki ne beszéljen ki senkit
5.gondoljatok bele,hogy a másik mit érez
mindenkinek sz@rul esik,ha kibeszélik
6.mindenki hagyja abba a veszekedést
utoljára pedig:köszi annak aki be is tartja
2.minden dumcsis állítsa le a kezét és ne írjon semmi sértőt
3.mindenki nyugodjon le
4.senki ne beszéljen ki senkit
5.gondoljatok bele,hogy a másik mit érez
mindenkinek sz@rul esik,ha kibeszélik
6.mindenki hagyja abba a veszekedést
utoljára pedig:köszi annak aki be is tartja
2011. április 22. 15:03
ha nem hadjátok abba a topik vándorol a kukába!
ha ti ezt akarjátok akkor nyugodtan veszekedjetek
annál rosszab lesz minél többet veszekedtek
most mi ez háború?
ha ti ezt akarjátok akkor nyugodtan veszekedjetek
annál rosszab lesz minél többet veszekedtek
most mi ez háború?
|
|
Ronetta001Mario Casas ... ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 4140 Csatolások: 537 Azonosító: 143253 offline
|
Idézet (TheSheryke2008 @ 2011.04.22. 15:01)
Nem tudom, de már jó lenne ha vége lenne.
Ronetta
Ronetta
Min veszekednek nem értem
Shery
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Idézet (RiaRia14 @ 2011.04.22. 14:59)
adna nekem valaki valamiféle magyarázatot erre az egészre? 
Hát ezt én sem értem!! Csak átjöttek és elkezdtek itt kötöszködni! Hogy mi dumálunk róluk!!
2011. április 22. 15:05
|
|
Hannah1207csaksimánLejla :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 916 Csatolások: 18 Azonosító: 147348 offline
|
én nem akarok kikelni magamból mert még a végén kitiltanak fan-siton már elküldtem volna mindenit a p...ba
1 felhasználónak tetszik:
patrícia4
2011. április 22. 15:05
Idézet (Heetella @ 2011.04.22. 15:02)
Na jó mi lenne ha most fejeznéd be és visszamennél a helyedre! Itt már senki nem akar vitát minek uszítgatsz minket? Mire jó ez, mit akarsz? Hogy ne utáljuk a dumásokat? -ha tuni akarod nem utáljuk, de ha folyton ilyenekkel jöttök, mit csináljunk istenítsünk? Nekem pl dumás a valóságos legjobb barátnőm úgyhogy én nem foglak őrülten szidni titeket (de csak miatta,) pedig ha nem lenne én is tudnék eszetlen dolgokat a fejetekhez vágni! Úgyhogy légyszíves haggyatok mINKET BÉKÉN!
Ott a pont ! Nem kell itt a gyerekes vita ! Nekem is ott van több legjobb barátnőm !
Remélem hamarosan lenyugodnak a kedélyek...
2011. április 22. 15:06
|
|
RiaRia14Wica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 118 Azonosító: 132049 offline
|
na. egyet nem értek...
Mi a szar köze van a két topiknak egymáshoz? Persze azon kívül. h a dumcsisok nagy része átvándorolt a dumába.
Annyira unatkoztok tán. h fogjátok magatokat. átjöttök dumcsiba. és mindjárt a kukába akarjátok vinni az egészet?
Ha ez a célotok. akkor nagyon sok kell még ahhoz. h elérjétek. mert én nem csak. h hű dumcsis vagyok. de a kezdetek kezdete óta ide járok. és mikor én már itt voltam. akkor a nagy részetek még nem is nagyon ismerte a starity-t. akkor még ti is olyan zöldfülűek voltatok. és még csak nem is gondoltátok. h egyszer majd szánalmas emberek lesztek. Persze tisztelet a kivételnek. és bocs. h elmondom a véleményem. mert még bocsánatot is kell kérnem. mivel tudom. h vannak néhányan. akik nem tűrik a kritikát. ilyen mindig akad...
Mi a szar köze van a két topiknak egymáshoz? Persze azon kívül. h a dumcsisok nagy része átvándorolt a dumába.
Annyira unatkoztok tán. h fogjátok magatokat. átjöttök dumcsiba. és mindjárt a kukába akarjátok vinni az egészet?
Ha ez a célotok. akkor nagyon sok kell még ahhoz. h elérjétek. mert én nem csak. h hű dumcsis vagyok. de a kezdetek kezdete óta ide járok. és mikor én már itt voltam. akkor a nagy részetek még nem is nagyon ismerte a starity-t. akkor még ti is olyan zöldfülűek voltatok. és még csak nem is gondoltátok. h egyszer majd szánalmas emberek lesztek. Persze tisztelet a kivételnek. és bocs. h elmondom a véleményem. mert még bocsánatot is kell kérnem. mivel tudom. h vannak néhányan. akik nem tűrik a kritikát. ilyen mindig akad...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.