Jeremy Irons színészlegenda nem ért egyet a New Yorkban nemrég bevezetett dohányzási törvénnyel, ezért emelt szót ellene egy interjú során.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jeremy Irons a dohányosokat védi
2011. április 09. 15:51
2011. április 09. 15:58
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Azért nem hiszem, hogy Jeremy Irons valóban ennyire hülye lenne. Hol van az a kijelentés, amiben a dohányosok helyzetét a fogyatékkal élő gyermekek helyzetével hasonlítja össze? Szeretném elolvasni vagy hallani, mert lehet, hogy ez megint csak egy rosszindulatú elferdítés.
2011. április 09. 16:11
Liafen
Jézusom.... az emberi hülyeség határtalan. Egyetértek Bloombergel. Még hogy a cigiseket védeni, amikor ők szennyezik a levegőt biggrin.gif
igaza van...
Jézusom.... az emberi hülyeség határtalan. Egyetértek Bloombergel. Még hogy a cigiseket védeni, amikor ők szennyezik a levegőt biggrin.gif
igaza van...
2011. április 09. 16:23
Nem is tudom, milyen véleménnyel legyek erről. Részben egyetértek Irons-szal, másfelől viszont tök hülyeség amit mond. Egyrészt azért hülyeség, mert tényleg elég irritáló, amikor valaki a pofádba fújja a füstöt a buszmegállóban, vagy akárhol máshol (ez csak az első példa, ami nekem eszembe jutott, mivel minden nap megjárom és találkozok ott dohányosokkal), és nem mindenki olyan udvarias, hogy észrevegye magán, hogy nem kéne ennek a csajnak a arcába fújnom a füstöt. A passzív dohányzás sokkal károsabb, mint az aktív dohányzás, szóval ebben zavar. Másfelől viszont a kijelölt közterületeken meg kéne engedni a dohányzást. Tudom, milyen nehéz, amikor valaki nem gyújthat rá, amitől még idegesebb lesz, amitől még jobban rá kell gyújtania (nem vagyok dohányos, az apukámon tapasztalom), szóval ezt tekintve viszont igazságtalan ez az egész.
Mindegy, engem nem érint, szóval..
(igen, tudom, azért írtam kisregényt, mert engem nem érint xd)
Mindegy, engem nem érint, szóval..
2011. április 09. 17:42
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Szerintem is túlzás azért a fogyatékosokhoz hasonlítani a dohányzókat. Viszont órási felelőtlenség egy ilyen törvényt hozni, hiszen New York lakossága nem fogja annyiban hagyni, hogy nem dohányozhatnak. Mondjuk inkább nálunk kéne ilyet bevezetni, akkor nem csak cigifüstőt szívnánk passzívan.
2011. április 09. 19:03
Sztem jól tették, h betiltották. Itt is tiltani kéne egyes helyeken a dohányzást.
Sztem is túlzás, h a fogyatékosokhoz hasonlította őket. A kettőnek nincs is köze egymáshoz.
Sztem is túlzás, h a fogyatékosokhoz hasonlította őket. A kettőnek nincs is köze egymáshoz.
2011. április 09. 19:19
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Mi köze a kettőnek egymáshoz????
2011. április 09. 19:29
Egyrészt örülök, amiért "felszólalt", mert látszik rajta az elszántság, mint mindig. Viszont most nincs miért..
A parkokat és közterületeket nem kell még jobban szennyezni. Így is elég, hogy rakatnyi szemetet szétdobálnak. Legalább kedvezzünk egy kicsit a növényeknek.
A parkokat és közterületeket nem kell még jobban szennyezni. Így is elég, hogy rakatnyi szemetet szétdobálnak. Legalább kedvezzünk egy kicsit a növényeknek.
2011. április 09. 23:24
örülök hogy "felszólalt"
viszont annak nem hogy a fogyatékosokat a dohányosokhoz hasonlítja mert a kettő össze sem hasonlítható
2011. április 10. 06:39
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Kedvelem a színészt,de....A dohányzás szenvedélybetegség.Nem vonható párhuzam a fogyatékosokkal.
Ha betartanák az íratlan közösségi szabályokat senkit nem érdekelnének hogy dohányoznak.(eldobják a csikket/néha füstölög a kuka /rád fújják a füstöt a buszmegállóban amikor esik az eső és beállsz az esővédő alá / gyerek mellett dohányoznak a kocsiban /beledobja az aknába a busz alá ,a Balatonba stb....
Ha betartanák az íratlan közösségi szabályokat senkit nem érdekelnének hogy dohányoznak.(eldobják a csikket/néha füstölög a kuka /rád fújják a füstöt a buszmegállóban amikor esik az eső és beállsz az esővédő alá / gyerek mellett dohányoznak a kocsiban /beledobja az aknába a busz alá ,a Balatonba stb....
2011. április 10. 09:35
Szerintem tök jó ez a törvény, a cigizés káros és ráadásul büdös is. Magyarországon is kéne egy ilyen szabály!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: