Starity

Jeremy Irons a dohányosokat védi

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. április 09. 15:51 #1
- törölt felhasználó -    
Jeremy Irons színészlegenda nem ért egyet a New Yorkban nemrég bevezetett dohányzási törvénnyel, ezért emelt szót ellene egy interjú során.
A teljes cikkhez kattints ide!
2011. április 09. 15:54 #2
Liafen
Liafen
Raise Your Glass™

Státuszi'm back bitches.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1235
Csatolások: 17
Azonosító: 83902
Jézusom.... az emberi hülyeség határtalan. Egyetértek Bloombergel. Még hogy a cigiseket védeni, amikor ők szennyezik a levegőt biggrin.gif
2011. április 09. 15:58 #3
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Azért nem hiszem, hogy Jeremy Irons valóban ennyire hülye lenne. Hol van az a kijelentés, amiben a dohányosok helyzetét a fogyatékkal élő gyermekek helyzetével hasonlítja össze? Szeretném elolvasni vagy hallani, mert lehet, hogy ez megint csak egy rosszindulatú elferdítés.
2011. április 09. 16:11 #4
- törölt felhasználó -    
Liafen
Jézusom.... az emberi hülyeség határtalan. Egyetértek Bloombergel. Még hogy a cigiseket védeni, amikor ők szennyezik a levegőt biggrin.gif

igaza van...
2011. április 09. 16:23 #5
- törölt felhasználó -    
Nem is tudom, milyen véleménnyel legyek erről. Részben egyetértek Irons-szal, másfelől viszont tök hülyeség amit mond. Egyrészt azért hülyeség, mert tényleg elég irritáló, amikor valaki a pofádba fújja a füstöt a buszmegállóban, vagy akárhol máshol (ez csak az első példa, ami nekem eszembe jutott, mivel minden nap megjárom és találkozok ott dohányosokkal), és nem mindenki olyan udvarias, hogy észrevegye magán, hogy nem kéne ennek a csajnak a arcába fújnom a füstöt. A passzív dohányzás sokkal károsabb, mint az aktív dohányzás, szóval ebben zavar. Másfelől viszont a kijelölt közterületeken meg kéne engedni a dohányzást. Tudom, milyen nehéz, amikor valaki nem gyújthat rá, amitől még idegesebb lesz, amitől még jobban rá kell gyújtania (nem vagyok dohányos, az apukámon tapasztalom), szóval ezt tekintve viszont igazságtalan ez az egész.
Mindegy, engem nem érint, szóval.. smileeee.gif (igen, tudom, azért írtam kisregényt, mert engem nem érint xd)
2011. április 09. 17:42 #6
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Szerintem is túlzás azért a fogyatékosokhoz hasonlítani a dohányzókat. Viszont órási felelőtlenség egy ilyen törvényt hozni, hiszen New York lakossága nem fogja annyiban hagyni, hogy nem dohányozhatnak. Mondjuk inkább nálunk kéne ilyet bevezetni, akkor nem csak cigifüstőt szívnánk passzívan.
2011. április 09. 19:03 #7
- törölt felhasználó -    
Sztem jól tették, h betiltották. Itt is tiltani kéne egyes helyeken a dohányzást.
Sztem is túlzás, h a fogyatékosokhoz hasonlította őket. A kettőnek nincs is köze egymáshoz.
2011. április 09. 19:19 #8
dorcsyful01
dorcsyful01
Hozzászólás: 701
Csatolások: 8
Azonosító: 139116
Mi köze a kettőnek egymáshoz????
2011. április 09. 19:29 #9
- törölt felhasználó -    
Egyrészt örülök, amiért "felszólalt", mert látszik rajta az elszántság, mint mindig. Viszont most nincs miért..
A parkokat és közterületeket nem kell még jobban szennyezni. Így is elég, hogy rakatnyi szemetet szétdobálnak. Legalább kedvezzünk egy kicsit a növényeknek.
2011. április 09. 23:24 #10
- törölt felhasználó -    
örülök hogy "felszólalt" rolleyes.gif viszont annak nem hogy a fogyatékosokat a dohányosokhoz hasonlítja mert a kettő össze sem hasonlítható dry.gif
2011. április 10. 06:39 #11
AMaya
AMaya
Átérző *-*

StátuszKit szeretünk igazán? Akiben az álmunk és a valóságunk egybeesik.
Hozzászólás: 2108
Csatolások: 755
Azonosító: 43838
Kedvelem a színészt,de....A dohányzás szenvedélybetegség.Nem vonható párhuzam a fogyatékosokkal.
Ha betartanák az íratlan közösségi szabályokat senkit nem érdekelnének hogy dohányoznak.(eldobják a csikket/néha füstölög a kuka /rád fújják a füstöt a buszmegállóban amikor esik az eső és beállsz az esővédő alá / gyerek mellett dohányoznak a kocsiban /beledobja az aknába a busz alá ,a Balatonba stb....
2011. április 10. 09:35 #12
- törölt felhasználó -    
Szerintem tök jó ez a törvény, a cigizés káros és ráadásul büdös is. Magyarországon is kéne egy ilyen szabály!
2011. április 14. 20:57 #13
dfreak
dfreak
Hozzászólás: 1959
Csatolások: 0
Azonosító: 129705
jéé biggrin.gif szerintem jó... jó ez a törvény biggrin.gif azért ellenzi mert ő is bagózik... nézzen már magára xD
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok