A Paramore ellenfélre számíthat?
2011. április 09. 15:48
Áhh, a Paramore-t egyszerűen nem lehet legyőzni... Ők is jók, meg minden, de a Paramore azért jobb náluk.
2011. április 09. 15:57
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Nem kell félni! Hayley páratlan hanggal rendelkezik, a szememben világ TOP10-es toplistán a 1.!
esély sincs rá, hogy akár ellenfele legyen, hisz vele fel se tudják venni a versenyt
(L) PARAMORE (L)
esély sincs rá, hogy akár ellenfele legyen, hisz vele fel se tudják venni a versenyt
(L) PARAMORE (L)
2011. április 09. 16:14
|
|
Hajni-Twilight |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.18. Hozzászólás: 809 Csatolások: 294 Azonosító: 147565 offline
|
A Paramore minden bandától jobb nem kell félni
2011. április 09. 17:38
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
úgy látszik ezek a k***a kínaiak már minden jót lemásolnak..
(persze szarul)
(persze szarul)
1 felhasználónak tetszik:
chrisBrown14
2011. április 09. 17:45
Paramore sokkal jobb,arról már nem is beszélve,hogy Hayley hangja ezerszer jobb,mint Stormyé.
2011. április 09. 18:06
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
de most miért kell minden együttest a paramore-hoz hasonlítani, ha mindenki fiú és csak az énekes csaj?
ott van pl Selena Gomez & The Scene. plusz a Hey Monday, ami még a Paramorenál is jobb, csak úgy mondom...
de én nem szólok bele -.-
ott van pl Selena Gomez & The Scene. plusz a Hey Monday, ami még a Paramorenál is jobb, csak úgy mondom...
de én nem szólok bele -.-
2011. április 09. 19:45
|
|
Lanab14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.28. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 123684 offline
|
még 1 Paramore.haha de vicces,csak 1 Paramore létezik és ez a banda nem ér fel a paramoreral.attól h úgyan annyi személyből áll még nem hasónlitt rájuk.
2011. április 09. 20:04
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy mi a francnak kell hasonlítgatni egymáshoz az előadókat. A Paramore, az Paramore, nincs még egy ugyanolyan, megvan a saját rajongótábora, hiába vitatkoztok, hogy a másik együttes szerintetek jobb. Személy szerint, nálam a Paramore 1. helyen van a stílusában és nem fog érdekelni, hogy mások mit mondanak. Sokan ajnározzátok a Hey Monday-t, amiről mondjuk én még csak nem is hallottam. Ez van.
2011. április 09. 21:05
Nekem mind a kettő tetszik. =) Hasonlónak hasonló, de egyetértek az előttem nyilatkozókkal: Paramore és Adelaine, nem Paramore 2.
2011. április 09. 22:24
Idézet (husih96 @ 2011.04.09. 22:17)
de nekem tetszik ez a másik is. az én stílusom:)
Pontosan. Mostanában egyre több banda alkalmazza ezt a stílust, mellesleg egy női énekes nem túl sok témában mozoghat. Hard metál aligha, popból van elég, szóval ezt a köztes utat kell választania..
Hayley-t régóta szeretem és az Adelaine soha nem is fog a nyomukba érni, de attól függetlenül nem kell leszólni, mert nagyon jól csinálják, amit csinálnak.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.