SP fogszabályzót kap
2011. április 10. 15:08
nagyon gyors fogszabályzási izét fog alkalmazni ... 1 év.. bár nekem hamar elment az egy év, de attól az még nem gyors
és már egyből azt mondta nem azért akar fogszabályzót mert Justinnak is van, mielőtt valaki ezt feltételezné x')
) amugy engem nem zavar sem SP hangja sem ez ember.. akkor én már gáz vagyok? és eláshatom magam vagy mi? megfognak kövezni vagy mi ? -.-.. ^^
és már egyből azt mondta nem azért akar fogszabályzót mert Justinnak is van, mielőtt valaki ezt feltételezné x')
2011. április 10. 15:15
|
|
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3465 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline
|
húúú..biztos olyan cukii lesz vele hogy belehalook xD..na jó nem..annyira cuki sehogy sem lesz..bár engenm teljesen hidegen hagy minden ami vele történik..főleg az hogy mi van a szájában.."Nem azért szeretnék fogszabályzót, mert Justin Biebernek is van" már nem azért..de nem hiszem hogy enélkül a mondat nélkül az emberek rögtön arra gondoltak volna hogy neki is csak azért kell fogszabi mert justinnak van..
2011. április 11. 15:46
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Én is segítenék neki fogat szabályozni, egy baseball ütővel, úgy biztos nem lenne utána baja:
2011. április 17. 11:33
|
Alexandra15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 141090 offline
|
Fogszabályzó????? Szegény!!!!!!!
2011. április 17. 19:16
|
|
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline
|
ooouuh....jaj...azért sajnálom(bár nem a kedvencem)..de mégis
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: