Miley Cyrus a magamutogató
2011. június 21. 13:21
|
|
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline
|
huh, ez durva meg egy nagy baromság. Nem értem hogy mi a baj vele, meg ezzel a képpel?! Hisz ő ezt már elmondta h nem szereti a meltartót.. kényelmetlennek találja. És ez egy fotozás, nagyából sztájlisztok öltöztetik fel szerencsétlent úgy ahogy nekik kedvük van. És ha ez neki tetszik akkor MI VAN?! Én akk is szeretném Miley-t ha mesztelenül rohangálna... de azért nam fog #Đ rem. am. a szerződéses a playboyal KAMU... már nagyon rég óta terjed ez a hir de sehol nem látni fotokat so...
2011. június 21. 13:22
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
jaja: Maja Cyrus
2011. szeptember 04. 12:09
Azt képzeli magáról h már nagylány és bármit megtehet, de ez nem így van. Azt próbálja elérni h felnőttként kezeljék, de ilyen viselkedéssel inkább még gyerekesebb lett mint amilyen eddig volt. Olyan mint egy 4 éves kislány aki figyelmet akar.
2011. szeptember 18. 14:58
|
|
Annusivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 227 Csatolások: 6 Azonosító: 152568 offline
|
Sally95 szerintem ebbe ne menjünk bele mert Selena Gomezke se jobb ... ő is ugyanolya és de különös hogy Selena szinte ugyan úgy ad koncerteket mint Miley csak talán Selenának a ruhája egy nagyon kicsit azért kevesebbet mutat magából ... egyiket se szeretem igazán de azért semmi külömbség a 2 között ...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: