Miley Cyrus jóideje szeretne kitörni a tinisztár imázs árnyékából, de kisérletezései eddig sosem úgy sülntek el, ahogy szerette volna. A botrányok és túl szexire sikerült videók után, legújabban fehérneműben pózolva mutogatja, hogy ő már tényleg nem gyerek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus a magamutogató
2011. április 08. 18:28
Ezt már olvastam máshol is, de szerintem hülyeség mert megnéztem azon az oldalon a képeket és egyikben sem volt melltartó-bugyiban! Egyáltalán nem magamutogató!
2011. április 08. 18:29
Idézet
Most azt szeretné bebizonyítani, hogy a kis Miley már felnőtt nő.
Én is sok mindent szeretnék.
2011. április 08. 18:29
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
Azért nincsenek képek mert ez a sztori is csaj fel van fújva! Én is olvastam más oldalakon ezt a cikket amiben a melltartó-bugyis képek alatt ezt a képet értik...ez is csak fel van fújva...
2011. április 08. 18:31
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Hiszem ha látom 
Kiábrándultam Miley-ból néhány ügye miatt, de ha jó neki csinálja
Nem ismerem a tulajdonságait, de nem úgy tűnt hogy egy olyan botrányos Lindsay Lehel fajta-de meglátjuk
Kiábrándultam Miley-ból néhány ügye miatt, de ha jó neki csinálja
Nem ismerem a tulajdonságait, de nem úgy tűnt hogy egy olyan botrányos Lindsay Lehel fajta-de meglátjuk
2011. április 08. 18:39
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Én nagyon szeretem Mileyt és én sem ítélem el ezek ért!!
2011. április 08. 18:41
|
kriszti0912új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 148006 offline
|
szerintem nem kell elítélni, azért mert nem akar többé a "kis Hannah" lenni!!
2011. április 08. 18:46
|
|
SelenaGomezFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 210 Csatolások: 16 Azonosító: 133399 offline
|
hát..
2011. április 08. 18:51
|
|
Xelly♥.bubu. ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.12. Hozzászólás: 2323 Csatolások: 120 Azonosító: 143141 offline
|
Henceyyy egyetértek
csak őt akarják bemocskolni mert mostanába sok ilyen hírt adtak róla meg előkerültek dolgok
és?!
ő dolga ő élete
csak őt akarják bemocskolni mert mostanába sok ilyen hírt adtak róla meg előkerültek dolgok
és?!
ő dolga ő élete
1 felhasználónak tetszik:
anna21
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.