A WWE csúcsragadozóját, Randy Ortont sok jelzővel lehet illetni ringen belül. Legtöbben a brutálisnak tituálják, ám néhányan pszichológiai esetet látnak a karakterében. Lássuk be, nem túlzás, aki ugyanis nyomon követi minden héten a Monday Night Raw műsorát, erről nyugodtan megbizonyosodhat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Randy Orton DVD-je ősszel jelenik meg
2011. április 08. 16:27
végre értelmes hírt is láttok xD Nagyon király hogy DvD add ki hisz ő a kedvencem xD
2011. április 11. 07:25
|
|
SasukeMilo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 139117 offline
|
A Vipera... a Legenda gyilkos... a Csúcsragadozója... ez Randy Orton! A RAW fenegyereke, nem vitás! Punk meg a Nexus rossz emberrel kezdett! Aki fejbe merte rúgni Vince McMahont, az elnököt vagy a fiát, Shane-t, illetve aki RKO-zta Vince lányát Stephanie-t, aki amúgy HHH felesége... attól nem is vártam mást! Lehet, hogy pszichológiai eset, de én ilyennek szeretem!
2011. április 11. 22:29
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (SasukeMilo @ 2011.04.11. 07:25)
A Vipera... a Legenda gyilkos... a Csúcsragadozója... ez Randy Orton! A RAW fenegyereke, nem vitás! Punk meg a Nexus rossz emberrel kezdett! Aki fejbe merte rúgni Vince McMahont, az elnököt vagy a fiát, Shane-t, illetve aki RKO-zta Vince lányát Stephanie-t, aki amúgy HHH felesége... attól nem is vártam mást! Lehet, hogy pszichológiai eset, de én ilyennek szeretem! 
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2011. április 11. 23:24
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2011.04.11. 22:51)
megmondom én mi lesz a vége!
az lesz a vége hogy Chris Jericho visszatér és kioszt egy Walls of Jericho-t vagy egy Codebreakert Ortonnak!
és akkor valószínűleg Heel turnt fog kapni Orton!
azaz ismét gonosszá válik! 
az lesz a vége hogy Chris Jericho visszatér és kioszt egy Walls of Jericho-t vagy egy Codebreakert Ortonnak!
és akkor valószínűleg Heel turnt fog kapni Orton!
Úgy legyen!! Olyan szívesen látnám, ahogy gonoszkodik és még jobban kioszt mindenkit!
2011. december 30. 19:54
imádom Randy-t.(L) Cody Rhodesnak is ellátta a baját...azért van rajta maszk..igaz, brutális, de kell egy ilyen ember is, nem csak olyanok akik jártatják a szájukat meg nyafognak(Miz&Christian) Randy, én így szeretlek.!(L)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.