Big Time Rush
2012. október 29. 18:12
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Idézet (Tina98 @ 2012.10.29. 12:01)
De nem tudom hogy kell!
Megpróbálom én is elmagyarázni, hátha menni fog..;
Ha a szöveg amit fehérrel akarsz írni, például az, hogy "Szeretem Logant", akkor így kell leírnod (space nélkül):
[color = white]Szeretem Logant[/color]
Tehát a fehérítendő szöveg végére azt kell írnod, hogy [/color] az elejére pedig azt, hogy [color=white]
A white helyére bármilyen színt beírhatsz. Ha azt írod, hogy "red", akkor pirosak lesznek a betűk.
1 felhasználónak tetszik:
stella04
2012. október 29. 21:38
Idézet (Kyra99 @ 2012.10.29. 18:12)
Ha a szöveg amit fehérrel akarsz írni, például az, hogy "Szeretem Logant", akkor így kell leírnod (space nélkül):
Tehát a fehérítendő szöveg végére azt kell írnod, hogy [/color] az elejére pedig azt, hogy [color=white]
A white helyére bármilyen színt beírhatsz. Ha azt írod, hogy "red", akkor pirosak lesznek a betűk.
Köszönöm a segítséget, sikerült!
2012. október 31. 16:23
|
|
Petrawooklittle dhampir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1030 Csatolások: 46 Azonosító: 188362 offline
|
Imádom őket!!
Nekem James a favorit!!
de a többieket is imádom..
Kandell aranyos és kedves
Carlos vicces
Logen pedig okos..
Nekem James a favorit!!
Kandell aranyos és kedves
Carlos vicces
Logen pedig okos..
stella04
2012. november 01. 10:10
Tök durva, én először nem bírtam a BTR-t. Aztán a barátnőm megkért egyik nap hogy töltsek le neki pár számot (természetesen Big Time Rush-t), és ahogy sorra hallgattam meg a dalokat, nagyon megtetszettek és ők is szimpik lettek
Amúgy a kedvencem Carlos.
Amúgy a kedvencem Carlos.
2012. november 01. 20:37
Megnéztem ezt a videót,és tiszta érzelgős lettem.
Nemrég valaki megkérdezte: Van olyan banda az életedben,amiért őrülten rajongsz,a számaik inspirálnak és képesek feldobni egész napodat ? Nekem három szócska jutott eszembe. Big Time Rush. Mindössze három szó,és mégis,mennyi mindent jelent nekem. Én pedig vigyorgok és boldog vagyok,ha rájuk gondolok. Kendall,James,Logan és Carlos. Ők azok,akik miatt képes vagyok a Nickelodeon előtt türelmetlenkedni,hogy kezdődjön már a sorozatuk. Velük van kitapétázva a szobám fala,az ő dalaikkal a fülemben fekszem le és kelek fel. Értük képes lennék bármire,naphosszat szobrozni a koncertek helyszínén...Az emberek nem tudják,miért húzom le a kocsiablakot és 'Woo-hoo'-zok,mint egy eszelős. Nem tudják,miért mosolygok,ha látok egy fekete sisakot,egy fejpántot,egy hokiütőt vagy egy gyönyörű zöld szempárt. Sosem hittem volna,hogy 4 srác ekkora hatással lesz rám,de nekik sikerült megváltoztatniuk az életem. Több millió rajongó nevében mondhatom ezt. Ilyenek vagyunk mi,Rusherek. Egyszer úgyis felnövünk,talán más dolgok foglalkoztatnak majd,de ez a banda ott lesz a szívünkben és emlékeztet arra,milyen az őszinte rajongás,és mi is volt nekünk a Big Time Rush
Nemrég valaki megkérdezte: Van olyan banda az életedben,amiért őrülten rajongsz,a számaik inspirálnak és képesek feldobni egész napodat ? Nekem három szócska jutott eszembe. Big Time Rush. Mindössze három szó,és mégis,mennyi mindent jelent nekem. Én pedig vigyorgok és boldog vagyok,ha rájuk gondolok. Kendall,James,Logan és Carlos. Ők azok,akik miatt képes vagyok a Nickelodeon előtt türelmetlenkedni,hogy kezdődjön már a sorozatuk. Velük van kitapétázva a szobám fala,az ő dalaikkal a fülemben fekszem le és kelek fel. Értük képes lennék bármire,naphosszat szobrozni a koncertek helyszínén...Az emberek nem tudják,miért húzom le a kocsiablakot és 'Woo-hoo'-zok,mint egy eszelős. Nem tudják,miért mosolygok,ha látok egy fekete sisakot,egy fejpántot,egy hokiütőt vagy egy gyönyörű zöld szempárt. Sosem hittem volna,hogy 4 srác ekkora hatással lesz rám,de nekik sikerült megváltoztatniuk az életem. Több millió rajongó nevében mondhatom ezt. Ilyenek vagyunk mi,Rusherek. Egyszer úgyis felnövünk,talán más dolgok foglalkoztatnak majd,de ez a banda ott lesz a szívünkben és emlékeztet arra,milyen az őszinte rajongás,és mi is volt nekünk a Big Time Rush
2012. november 02. 11:40
|
|
Tina98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.29. Hozzászólás: 122 Csatolások: 137 Azonosító: 166124 offline
|
Idézet (Kyra99 @ 2012.10.29. 18:12)
Köszi
Kyra99
2012. november 02. 13:39
|
|
Ciocodeica Jenniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 14 Csatolások: 1 Azonosító: 188819 offline
|
Én bevallom őszintén nem szeretem őket
2012. november 03. 21:48
|
|
DayaPure Psychopath |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 1261 Csatolások: 569 Azonosító: 155521 offline
|
live chat csütörtökön Logan-el
ki fog addig fennmaradni?
http://www.cambio.com/2012/11/02/couch-sesh-live-qanda-with-logan-henderson-from-btr/
ki fog addig fennmaradni?
http://www.cambio.com/2012/11/02/couch-sesh-live-qanda-with-logan-henderson-from-btr/
2012. november 03. 22:34
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Idézet (Ciocodeica Jenni @ 2012.11.02. 13:39)
Én bevallom őszintén nem szeretem őket 
Igazán köszönjük őszinte és építő kritikádat; de máshol gyűjtögess a piros csillagodra.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.