Laci, a Való Világ Dokik kategóriában bejutott játékosa 133 nap után önszántából elhagyta a luxusbörtönt egészségügyi problémái miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV Laci feladta a Való Világot
2011. április 08. 08:24
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
hát szegény :/ de ha akar akkor mennyen =)
2011. április 08. 08:42
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Sajnálom,de legalább így a többieknek nőtt az esélye a győzelemre!!!
Béci♥
2011. április 08. 09:37
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
sajnálom, hogy felkellett adnia, meg, hogy beteg, de, hogy őszint legyek nem fog hiányozni..amit bent tet számomra az .. fenyegedte Olivért, Évát és Alekoszt az száánalmas volt és, hogy buszút izélt Éva ellen + Anikóval is ordibált, hogy ő ilyen-olyan párbajt csinál -.- + amikor Alek beolvasott Jerzy+Bécinek akkor ő csak a háta mögött tudta elmondani a véleményét, ahogy minden egyes balhánél, soha soha nem mondta meg másnak a véleményét az arcába..számomra 2színű volt..
+ az, hogy ő ilyen kemény, olyan kemény, hogy igy ugrálunk a vízbe meg stb. hozzá közel állnak a bogarak..ha akkor katona lett volna akkor tudta volna, hogy hogyan kell köszönni, mert ő is elszúrta és szerintem neki kellett volna a legjobban teljesíteni és nem Anikónak, aki törékeny kislány..
én megnéztem a kisfilmjét a beszavazónál és azt mondta, hogy humor lesz benn.. Humor ? hol ? + mondta, hogy FBI kiképzései voltak, akkor az ilyen pszhiés dolgokat is birnia kéne nem ? mert egy katona/FBI-os szerintem kívűl-bevűl kő kemény..
+ az, hogy ő ilyen kemény, olyan kemény, hogy igy ugrálunk a vízbe meg stb. hozzá közel állnak a bogarak..ha akkor katona lett volna akkor tudta volna, hogy hogyan kell köszönni, mert ő is elszúrta és szerintem neki kellett volna a legjobban teljesíteni és nem Anikónak, aki törékeny kislány..
én megnéztem a kisfilmjét a beszavazónál és azt mondta, hogy humor lesz benn.. Humor ? hol ? + mondta, hogy FBI kiképzései voltak, akkor az ilyen pszhiés dolgokat is birnia kéne nem ? mert egy katona/FBI-os szerintem kívűl-bevűl kő kemény..
2011. április 08. 10:26
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Már tegnap se értettem, hogy ilyen tünetek mellett hogyan engedhették vissza. Egyértelmű pánikbetegség. Nehezen viselte már az egészet. Sajnálom, hogy kijött, pedig egy "kaja vs pia" párbajt megnéztem volna.
2011. április 08. 12:16
Egy puha p*cs.Keménynek akarta magát mutatni, a nagy katona,a doktorált terrormiska elhárító, kiképző, Rambo, meg Segal keveréke.Ugyan már...vicc volt,amit csinált bent Lacika.A katona héten sem ő volt a legjobb pedig neki kellett volna megmutatni milyen az ilyen élet,és ezzel szemben kussolt a háttérben.Meg végig csak zabált,mg oltotta a háttérből a többieket.Meg tisztesség becsület jelmondatát hangoztatta napi 3 alkalommal. Nevetségesé tette magát,meg érdemli a negatív kritikákat.Az orvosi vizsgálatoknál ezekenek a dolgoknak ki kellett volna jönnie, mint pl, gerinc sérv, pánikroham(főleg) és a többi.Ezt vagy eltitkolta,vagy az orvosi vizsgálat nem volt egy nagy durranás, vagy mindkettő...mindegy kint van végre ez a lényeg.És Alekinnyón kívűl egy "karakter" sincs már bent...csak egy külföldi,b**i,egy c***y piti kis bűnöző aki nagy táncos rappernek képzeli magát,egy idegbeteg nárcisztikus,pszichopata,feltűnőségi viszketegségben szenvedő,idegbajos p***a,ez lenne Éva ugyebár, egy anya kedvence nyifi-nyafi néha beszédét sem lehet érteni a kényeskedésétől,viszont nagyon csinos,és szép Anikó,meg a minden alkoholt elpusztító eszméletlen férfias test alkatú,Alek. Ennyi a felhozatal..Ez a széria nem lesz másról nevezetes csak arról hogy mennyi BAKI VOLT, ÉS MENNYI NEGATÍV KARAKTERT SZEDTEK ÖSSZE ERRE A MŰSORRA.És nem a hétköznapi emberek közül.Egyik kollégámnak van egy "csippendél"
haverja, és látták már pár showját, és felhívták még anno,hogy szerepeljen az egyik beszavazáson,nem ő fogja megnyerni de legyen ott a stúdióban,a 3 jelölt egyike ként..Na ha ez nem bunda akkor mi az??
Szóval Lacikának lejárt a szerződése,mert s***t sem csinált bent..ennyi és kiszedték a játékból.
2011. április 08. 12:32
|
|
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline
|
igazad van Brittany!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: