1994. április 5-én Kurt Cobaint holtan találták Seattle-i otthonában: fejlövés végzett vele. Az azóta is népszerű énekesről Jared Leto készített egy videót...
A teljes cikkhez kattints ide!
Jared Leto tisztelgett Kurt Cobain előtt
2011. április 07. 22:20
2011. április 07. 22:31
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Tegnap egész nap ezt hallgattam.
Vannak akik megmaradtak igazi rajongónak a halála után és vannak akik elfelejtették.
J igazi rajongó.
Nem tudom milyen lenne/lett volna egy film Kurt életéről amiben ő alakítja, nem vonnom kétségbe a színészi képességeit tudom hogy mindent bele adott volna.
Nekem tetszik a videó, tökéletes megemlékezés... aztán van egy másik oldal (olvasgatva a kommikat youtube-on) akiknek annyira nem tetszik... mindenki eldönti.
Nem kérdés, hogy Kurt Cobain nagy ember volt, nem szabad elfelejteni...
Vannak akik megmaradtak igazi rajongónak a halála után és vannak akik elfelejtették.
J igazi rajongó.
Nem tudom milyen lenne/lett volna egy film Kurt életéről amiben ő alakítja, nem vonnom kétségbe a színészi képességeit tudom hogy mindent bele adott volna.
Nekem tetszik a videó, tökéletes megemlékezés... aztán van egy másik oldal (olvasgatva a kommikat youtube-on) akiknek annyira nem tetszik... mindenki eldönti.
Nem kérdés, hogy Kurt Cobain nagy ember volt, nem szabad elfelejteni...
2011. április 07. 22:36
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Mióta láttam ezt a klipet azóta a rabja vagyok. Hatalmas nagy tisztelet egy utánozhatatlan legenda előtt. Nyugodjon Békében Kurt. Jarednek most sikerült megidéznie. Hihetetlen élmény volt, köszönöm neked Jared
2011. április 07. 23:10
mindenkinek igaza van aki eddig irt
nagyon rendes Jaredtől
2011. április 08. 03:18
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Jaj, imádom mindkettőjüket.
2011. április 08. 14:38
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: