Ákos ma dupla klippremierrel ünnepelheti születésnapját, hiszen megjelent a Szeress így és az Utazó című dalához is a klip.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ákos dupla klippel ünnepel
2011. április 06. 20:45
|
|
agnes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 662 Csatolások: 481 Azonosító: 58638 offline
|
innen is az Isten éltesse!
(megint nem mertem megírni a cikket, látom te bátrabb vagy!)
Amúgy egy kis extra infó: a lemezbemutató koncertjén duettezni fog Janicsák Vecával!
(megint nem mertem megírni a cikket, látom te bátrabb vagy!)
Amúgy egy kis extra infó: a lemezbemutató koncertjén duettezni fog Janicsák Vecával!
1 felhasználónak tetszik:
zsofeeh
2011. április 06. 20:53
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
grat\boldogot
nekem a dalai nem nagyon jonnek, de nem lettek rosszak..
2011. április 06. 21:05
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
hát én nem nagyon bírom ákost, de boldogat.
2011. április 06. 23:34
Demily
ott kezdődik a mérhetetlen butaságod, hogy a dizni csenelt hallgatod, ezt meg nem. de igazából le vagy ejtve kislányom, nevetséges vagy többmillió társaddal együtt. a társadalom, és az evolúció szégyene. és valahogy nem tudom megérteni, hogy jutottál élethez a természetes kiválasztódás során. te is taigetosz pozitív kellett volna, hogy legyél!
ott kezdődik a mérhetetlen butaságod, hogy a dizni csenelt hallgatod, ezt meg nem. de igazából le vagy ejtve kislányom, nevetséges vagy többmillió társaddal együtt. a társadalom, és az evolúció szégyene. és valahogy nem tudom megérteni, hogy jutottál élethez a természetes kiválasztódás során. te is taigetosz pozitív kellett volna, hogy legyél!
zsofeeh
2011. április 07. 13:24
|
|
gabicyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.21. Hozzászólás: 251 Csatolások: 22 Azonosító: 61509 offline
|
Azért nem semmi amit Ákos bácsi letett az asztalra. És csak egyre jobb, évről-évre, ő amolyan igazi legenda típus. Nem tud elbukni, vagy eltűnni, csak egyre feljebb tör.
Isten éltesse!
Isten éltesse!
zsofeeh
2011. április 07. 14:30
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Sugarcake ezt igen durván megírtad. De igazából nagyonis igazad van.
Ákosnak nagyon boldog születésnapot kvánok és az első szám nagyon is jó. A másik annyira nem ragadott magával.
Ákosnak nagyon boldog születésnapot kvánok és az első szám nagyon is jó. A másik annyira nem ragadott magával.
zsofeeh
2011. április 07. 15:46
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Idézet (Demily @ 2011.04.06. 23:07)
úgy se hallgatom meg!
Akkor minek kell ide írni, úgy őszintén?
Szerintem nagyon-nagyon jók lettek a klipek, a Szeress így az egyik kedvenc dalom az albumról, az Utazó pedig kellemes meglepetés volt számomra. Remélem felénk is lesz hamarosan koncertje, mert a lemezbemutatóra sajnos nem tudok elmenni.
2011. április 07. 15:56
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Nem akarok a múltban vájkálni, de én soha nem fogom elfelejteni, hogy Mester Tamás hogy beszólogatott Ákosnak. Nem tudom, hogy miért tartja magát többre, mint Ákos, hiszen nem hiába most is Ákos születésnapját ünnepelte a Viva, és tudtommal Mester Tamásét még egyszer sem.
2011. április 07. 16:27
Sok boldog születésnapot!
Nagyon tetszik mind2 videóklipp !
Nagyon tetszik mind2 videóklipp !
2011. április 07. 16:29
Annyit reklámozzák ezt az embert,még a csapból is ő folyik(ha épp nem a dizni)bekapcsolom a rádiót hát mi megy...Ákos.Én ezzel nem szidni akarom de szerintem azért nem akkora szám,hogy mindenhol őt kellene nézni.Sőt számomra nem alkotott valami maradandót a zenei világban sem.Csak a biznisz számít neki,hogy beszéljenek róla de közben az összes száma unalmas.Ezzel nem akartam senkit megsérteni és azért boldog születésnapot kívánok neki.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.