Idézet (otyg @ 2011.05.20. 18:37)
Hát az Unforgivinggel nem vesztettél sokat, szerintem egy picit elkapkodott lett és egy hangyányit mintha poposabb is lenne az elődeitől. Ettől függetlenül hallgasd meg, mert nem rossz album, csak magukhoz képest gyenge (szerintem).
A Black symphony-t viszont feltétlenül szerezd meg, mert nagyon jó (láttam már jópár koncertfelvételt, de talán ez volt az egyetlen, amit többször is megnéztem. Elég jól válogatták össze a számokat, ráadásul nem aprózták el a dolgot, a vendégzenészek is jók voltak (Anneke színre lépése a Somewhere-ben álom volt). Persze lehet, hogy valaki szerint a koncertfelvétel túlcsiszolt, de én örülök, hogy odafigyeltek erre is

Igen, én is belenéztem már, pár számot meghallgattam

Épp ezért szeretném megszerezni, mert egyrészt nem valószínű, hogy valaha eljutok WT koncertre

másrészt meg nagyon igényes munkának tűnik, a nagyzenekarral meg mindennel együtt.
Egyébként anno a Heart of Everything-re is azt mondták, hogy poposabb lett, sőt, olyat is olvastam hogy átvették az Evanescence stílusát

Ami, mint tudjuk a legnagyobb baromság, amit ember valaha kigondolhatott. Tény, hogy változtak, ők is fejlődnek. Na de igyekszem mielőbb beszerezni az Unforgiven-t, aztán meglátjuk. Ha csak egy kicsit is emlékeztet a Heart of Everything-re akkor nem lesz gond.

Köszi szépen!^^