Britney Spears a világ végéig táncol
2011. április 06. 15:02
Hát.. jobbat vártam. mondjuk a Someday óta nagyjából csak arról szól az összes klipje, hogy rázza magát - kiv. Womanizer. Elhiszem, hogy a férfiaknak nyálcsorgató, de nem szeretem az efféle klipeket.
2011. április 06. 15:08
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
imááádom úr isten nagyon tetszik !!!
I love Britney !
heart :
I love Britney !
2011. április 06. 15:18
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Hisze Kesha példaképnek tartotta Britney-t. Na mind1. A klip szupi lett mint ahogy azt az előzetestől elvárhattuk. Kicsit hasonlít az I'm slave 4 you-hoz. (De több klip vonásai is felfedezhetők más előadóktól.
)Nekem nagyon tetszik. Tök jó, hogy máris friss klippel jelentkezik.
2011. április 06. 15:28
nekem ez a két új klippje nem nagyon jön be. Vhogy nem olyan jók, mint a régiek. Nem hasonlít Britney-re.
2011. április 06. 15:28
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
A dal egészen jó, bár én kevesebb ooo-val is élveztem volna.
Az a piros ruha egyszerűen katasztrófális. Egyáltalán, h lehet ilyet felvenni? +negatív pont nálam, h nem szeretem a tömegszexes klipeket.
A lényeg pedig a dal és az elég jó
Az a piros ruha egyszerűen katasztrófális. Egyáltalán, h lehet ilyet felvenni? +negatív pont nálam, h nem szeretem a tömegszexes klipeket.
2011. április 06. 15:29
mintazt megszokhattuk tőle vonaglik újra.szerintem borzalmas.a zenei aláfestés annyira ke$hás hogyaz nem igaz.nekem Britney sosem volt a szívem csücske és továbbra is tartom az állításom hogy neki nincs,vagy legalábbis nem sok hangja van.
2011. április 06. 15:34
egyre jobb:P az előző klippjével nyerte vissza sztem az emberek tetszését legjobban mert az igazi Britney visszatért:P
2011. április 06. 15:35
Idézet (Perlita @ 2011.04.06. 15:28)
A dal egészen jó, bár én kevesebb ooo-val is élveztem volna.
Az a ruha tényleg botrányos. Afféle karneváli bohócra hasonlít.
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
2011. április 06. 15:39
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
a dal egészjó de a HIAM sokkal jobb ..a klip meg érdekes ... látványos lett ezzel a világvágével..meg minden összeomlásával. 2012 persze h előjön ha már ez a dalcím .. amúyg annyira nincs mi másolás benne mert táncos bulis klipp ...a tánc pont jó ennél több nem kell ..a HIAMba se kellene több ...nem értem miért nem a see the sun ..lett a rendes refrén ..mondjuk ez az oooo elég slágeres és kicsit keshas ..a for your entartaiment klippet láttam de annyi hasonlóság nincs benne ebben főleg a világvége a téma
2011. április 06. 15:51
A Hold it against me, katasztrófa volt. Maga a szám és maga a klip is szerintem. Én akkor mondtam azt, hogy Britney-ben csalódtam. Habár meghallgatva az albumát, találtam rajta pár jó számot, de fel sem ér a régebbi albumaihoz. Tipikus tucctucc tucatzene. Ettől függetlenül ez a dal szerintem fantasztikus annak ellenére, hogy teletűzdelték mindenféle diszkó baromságokkal. A klipje meg abszolút rendben van, nekem tetszett.
2011. április 06. 16:11
|
|
moncsi9619új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 89 Csatolások: 7 Azonosító: 143290 offline
|
nagyon jó lett
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.