VV4: Laci fenyegeti Évát
2011. április 06. 21:54
lehet, hogy egy k***a nagy blöff. az is lehet, hogy tényleg tud vmit.. kíváncsian várom Laci "tarsolyát"
2011. április 06. 22:06
|
|
cuteúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 141716 offline
|
remélem jól leégeti évát mert irritál... olyan buta egy nő, és néha olyan hülyeségeket mond ... hogy röhögőgörcsöt kapok tőle... meg gyáva ... mindig csak magánál gyengébbeket hív ki..szánalmas
2011. április 06. 22:19
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (cute @ 2011.04.06. 22:06)
remélem jól leégeti évát mert irritál... olyan buta egy nő, és néha olyan hülyeségeket mond ... hogy röhögőgörcsöt kapok tőle... meg gyáva ... mindig csak magánál gyengébbeket hív ki..szánalmas
Hát szerintem Gigi azért nem számított gyenge ellenfélnek, de mindegy.
Hiszen Éva bentről csak annyit tudhat, hogy Gigi: Béci húga, akit imádnak, hiszen már kétszer visszaszavazták + dupla szavazótábor...
Éva akkor lett volna gyáva, ha Erzsit választja. Egyrészről sajnálom, hogy nem így döntött (Gigi egy fokkal szebb látvány, mint Erzsi), másrészről meg örülök (legalább az egyik Rácz gyermek kint van).
2011. április 06. 23:40
|
|
ZOZO1983visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.21. Hozzászólás: 164 Csatolások: 1 Azonosító: 96583 offline
|
Az Éva fanoknak!
Linkelt szöveg
Linkelt szöveg
2011. április 06. 23:40
Hagyjuk már Lázár urat a sunyiba.Állítólag az amit maga köré épített nem csak a testőrködésből,és a kiképzésekből szedegette össze, hanem volt ott pénz behajtástól kezdve minden szép és jó amit a "barátaival" nem feltétlen teljesen illegális,vagy törvényes keretek között végeztek.Úgy, hogy lesz még majd itt nagy csodálkozás amikor Laci bácsi kerül reflektor fénybe..
..már alig várom.Csak szép lassan adagolják a jó népnek a botrányokat, hogy kitartsanak a műsor végéig, hogy mint mi is itt legyen miről írni, beszélni,meg nézni a műsort, mert egyébként ha mindent kitálaltak volna az első két hónapban akkor mára már a kutya sem nézné ezt a sz**t!
1 felhasználónak tetszik:
TYÜTYI2006
2011. április 06. 23:45
Idézet (ZOZO1983 @ 2011.04.06. 23:40)
Az Éva fanoknak!
Linkelt szöveg
Linkelt szöveg
Ez már nem újdonság...már az első hetekben nyilvánosságra kerültek ezek a fotók, és hírek.Én nem szeretem Évát, nem a védelmében mondom,csak mint tényt közöltem.Mint azt már írtam biztos vagyok benne, hogy ő is mindent megtett azért, hogy reflektor fénybe kerülhessen.Betegesen magamutogató,és celebséget hajszoló,önelégült üresfejű orvosi eset.Róla a pszichiáterek remek kis tanulmányt írhatnának!
2011. április 07. 01:05
Ez a Laci ássa már el magát. Rohadt irritáló tud lenni.
2011. április 07. 07:33
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
eleve: nem hiszem, hogy valaha is tudnak majd párbajozni, ugyhogy jó lenne ha laci betudná fogni a száját!!
2011. április 07. 10:26
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Először nekem Laci emberileg szimpi volt-de úgy látszik ő is csak fenyegetőzni tud, nem tudja megmutatni hogy ő jobb lenne Évánál.Félreértés ne essék, Évit is utálom, ahogy az egész RetekVilágot , de tudniillik, hogy ő mindezt nem tagadta.Még jóval a VV4 előtt elárulta egy TabuTV-s felvételben hogy volt időszak, mikor nem tudott mást kezdeni magával, és részt vett egy ErotikaParádén, sőt, a testéből élt.De rájött hogy ez az életmód nem helyes, szóval abba is hagyta: ez az ötlet ahogy jött, ment is a süllyesztőbe.Ő felvállalta, de a Ráczék nemigen.
Szóval és tettel, ki tudja ma már hogy a celebecskéknek nyilvánosságra hozott múltjukból mi igaz, és mi nem?Mert én addig semmit sem hiszek el amíg nem ők állítják a való igazságot
Szóval és tettel, ki tudja ma már hogy a celebecskéknek nyilvánosságra hozott múltjukból mi igaz, és mi nem?Mert én addig semmit sem hiszek el amíg nem ők állítják a való igazságot
2011. április 07. 13:55
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Laci Laci :S
2011. április 07. 14:30
|
amannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.19. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 147608 offline
|
hit ás becsület? Laci szájából fenyegetőzésnek hangzik. Szerencsétlen alakzat, túllépett minden határon, s mivel rájött, h egy vén f..., s nulla esélye van, ezért most alantas eszközökkel probálkozik. Lehet, én is "belebetegednék", ha rájönnék, hogy a császár, aminek képzelem magam végül is meztelen
2011. április 07. 16:55
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Teljesen mindegy, hogy Laci miket tud, hisz bármelyik villalakó (talán Jerzy a kivétel) kint hagyná.
Egyébként vicces, hogy ő beszél a hit meg a becsületről, de ez amit most írtak páran, hogy nem ő a becsületesség minta képe..
Egyébként vicces, hogy ő beszél a hit meg a becsületről, de ez amit most írtak páran, hogy nem ő a becsületesség minta képe..
2011. április 08. 16:55
A párbajon már nem tudják megbeszélni, mert Laci feladta a játékot, ebből is látszik, hogy csak nagy a szája...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.