VV4: Laci fenyegeti Évát
2011. április 06. 15:37
|
|
fanni12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 133607 offline
|
annyira szánalmas amit csinálnak a Béciék!!! Amikor valaki visszajön egy párbajról,nem a barátai közül annyira kijön az igazi énje ! Vagyis az agresszív arca!! Szánalmas. Húzzanak már ki a villából! Tudom nem ide való de mindegy.
Laciról meg csak annyi ,hogy szánalmas ő is ! Épp hogy van neki 1.000 rajongója.. nyugodjon bele hogy bárki kivinné kint is maradna a nyomorék ! És Éva képei nem hiszem ,hogy olyan erotikusak mint a Gigié!
Laciról meg csak annyi ,hogy szánalmas ő is ! Épp hogy van neki 1.000 rajongója.. nyugodjon bele hogy bárki kivinné kint is maradna a nyomorék ! És Éva képei nem hiszem ,hogy olyan erotikusak mint a Gigié!
2011. április 06. 15:37
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
hat azert csak kiderult volna gondolom + sokan nezik az online adast es azert gondolom akkor mar latni lehetett volna, de aztan kitudja
2011. április 06. 15:47
Évát útálom mióta Gigi kiesett. Azelőtt sem szerettem... =/
2011. április 06. 15:51
|
|
TjaaashCameron Monaghan ♥ Gallavich |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 1236 Csatolások: 264 Azonosító: 115832 offline
|
kíváncsi vagyok mit tudhat
ha tud egyáltalán valamit
bár, ahogy Évát megnézem biztos vannak neki is titkai, amiket nem akar az egész országgal megosztani... Hajrá Béci! 
(az alattam lévő hozzászólóknak mondom, hogy én Gigiről nem láttam meztelen képeket, de Éváról igen! Perlita igazad van
)
(az alattam lévő hozzászólóknak mondom, hogy én Gigiről nem láttam meztelen képeket, de Éváról igen! Perlita igazad van
2011. április 06. 15:54
|
|
pillecukor3without a soul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 4822 Csatolások: 1564 Azonosító: 142371 offline
|
kiváncsi lennék mi mindent tud még Éváról...
2011. április 06. 15:54
Úgy látszik, hogy ez a Laci nevezetű fickó a CIA volt kémje. Ez már közröhej.XD
2011. április 06. 15:57
Mit tudna Laci Éváról?? Mi volt ő az apja? Istenem Lacit is hogy utálom *.* nem tud poénkodni, egy begyöpösödött ember aki kihúzhatna már a villából, ráadásul az a vicc ebben hogy Lacit még Jerzy is kinn hagyná xD Szegénykének nincs sok rajongója... Éva meg úgysem hagyná magát! Hajrá Éva!!
1 felhasználónak tetszik:
dana
2011. április 06. 16:04
Lacibol elég volt aza 130 nap amit bent toltott most már ideje lenne hogy Alek kivigye és persze kint is hagyja !Belolemég azt is kinézem h kitalál valami hulyeséget ami nem is igaz , amúgy meg az eddigi teljesítménye alapján maximum egy tyúkfarmon lehett kommandos xD
1 felhasználónak tetszik:
dana
2011. április 06. 16:09
badperfect ... méghogy Gigi nem iszik xD
nagyon szép video
2011. április 06. 16:19
Kíváncsi vagyok, mit tudhat Laci, de egyszer úgyis kiderül. Most viszont majd jön a taktikázás, h Alek kiviszi Lacit, nehogy netalántán kivigye évikéjét.
2011. április 06. 16:22
|
adriennlevaiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 82 Csatolások: 114 Azonosító: 88773 offline
|
Igaziak ezek a képek, Éva volt pár fotózáson . És? Csinos csaj sokat jár bulizni, nyilván megkérte egy-két fotós hogy dolgozzanak együtt.Erotika Kiállításon volt kint asszem 2008-v 2009-ben a Sexy.hu magazin szépségversenyén vett részt amit ott tartottak meg. Én ismerem régről Évát, szeret bulizni, pasizni, flörtöln iszogatni, és nem játsza meg magát a villában is próbálja magát jól érezni. Ezért iszik mert elég ingerszegény ám az a környezet...És mi van akkor?
2011. április 06. 16:23
|
adriennlevaiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.28. Hozzászólás: 82 Csatolások: 114 Azonosító: 88773 offline
|
Lacit meg a beszavazók előtti vozsgálatokról ismerem, és sokkal másabb volt mint bent a villában. állandóan próbál főnökösködni, meg mindenkit kioktatni közbe meg a Tasnádi testőre volt meg hasonló becsületes embereké. Szóval pénzért ő is mindent bevállalt...
2011. április 06. 16:25
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Idézet (adriennlevai @ 2011.04.06. 16:22)
Igaziak ezek a képek, Éva volt pár fotózáson . És? Csinos csaj sokat jár bulizni, nyilván megkérte egy-két fotós hogy dolgozzanak együtt.Erotika Kiállításon volt kint asszem 2008-v 2009-ben a Sexy.hu magazin szépségversenyén vett részt amit ott tartottak meg. Én ismerem régről Évát, szeret bulizni, pasizni, flörtöln iszogatni, és nem játsza meg magát a villában is próbálja magát jól érezni. Ezért iszik mert elég ingerszegény ám az a környezet...És mi van akkor?
egyeteretek, szerintem abba nincs semmi gaz, hogy ha valaki csinal akt kepet vagy barmilyet, Giginel se lenne nagy baj, de allitolag meg be se toltotte a 17-et es azert van az o kepeinel nagyobb felhajtas..
2011. április 06. 16:29
|
adriennlevaiúj tag |
|
De betöltötte a Gigi a 18 at. Amúgy nem jöhetett volna ki az Expóra. Tudom mert mi szervezzük XD
2011. április 06. 16:31
|
|
badperfectStan |
|
akkor nemtudom valahol lattam, hogy meg 17 eves se volt es Gyozike nyilatkozta, hogy csak azert alt le vele, mert tobbnek nezett ki, de lehet h ez is csak pletyka volt..akkor az amit irtal, de szerintem ezert csinalnak Gigi ugyebol nagyobb port..
2011. április 06. 16:31
|
adriennlevaiúj tag |
|
Már most kitalálták hogy Gigi képeit azért kapták fel jobban mert ő roma származású XD Tiszta gyökerek pff.
Amúgy ha nem a bátyójával ment volna be sokkal jobban kijött volna az igazi énje . Csak Bécike kiokította a hugát hogy adja a szent szüzet, zuhanyozzon ruhában...stb. mert az majd szimpi lesz a nézőknek, picit eltaktikázták magukta , mert ezzel épp az ellenkezőjét érték el LOL
Amúgy ha nem a bátyójával ment volna be sokkal jobban kijött volna az igazi énje . Csak Bécike kiokította a hugát hogy adja a szent szüzet, zuhanyozzon ruhában...stb. mert az majd szimpi lesz a nézőknek, picit eltaktikázták magukta , mert ezzel épp az ellenkezőjét érték el LOL
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.