VV4: Laci fenyegeti Évát
2011. április 06. 14:22
|
|
theboyn1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.31. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 148369 offline
|
hát sztem lacinak csak a szája nagy. gusztustalan egy sunyi alak laci, és jobb lenne ha kitakarodna már a villából. jerzynek, lacinak már rég kint lenne a helye, néhány kiesettnek meg bent. de majd leesik laci pofája, hogyha meglátja, hogy 20%-al esik ki a játékból. :@
2011. április 06. 14:30
|
Moni85új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.06. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 148774 offline
|
Jaj ez a hülye Laci majd rájön itt kint pár dologra,hogy pont azok RENDELKEZNEK olyan multtal akiktől nem várta volna:):)pl.Gigi,
Remélme megy most párbajozni,aztán szépen kint hagyja bárki!!!
Remélme megy most párbajozni,aztán szépen kint hagyja bárki!!!
2011. április 06. 14:45
|
|
biggestgagafan7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 145833 offline
|
énis láttam már egy olyan képet róla de nem hinném h akkora k***a lenne mint "a kis ártatlan gigike" -.-'
2011. április 06. 15:08
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Inkább halgason el Laci húzon vissza a villa konyhájába! Alekosznak igaza volt amikor egyszer eszt monta Laci a villába fogyni jött de még is mindig a konyhába van!
2011. április 06. 15:08
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
goo Lacii
2011. április 06. 15:15
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
no ja. így a gigi úgy a gigi, de azért nyissátok ki a szemeteket emberek, h az Éva ugyanaz, mint a Szandika, Zsuzsa és a Gigi stb.
Lacika meg tényleg lehet okos nem? tudtommal neki van doktorija és ő az aki első lett a villalakók közül az IQ tesztben. az más dolog, h a magyarnál a kedvenc=celeb=ostoba és szánalmas.
Lacika meg tényleg lehet okos nem? tudtommal neki van doktorija és ő az aki első lett a villalakók közül az IQ tesztben. az más dolog, h a magyarnál a kedvenc=celeb=ostoba és szánalmas.
2011. április 06. 15:16
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Sherpa
2011. április 06. 15:21
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
én láttam azt a videó, amin ez a veszekedés volt. és az Éva állandóan ezt csinálta: mindig csak az ivással jöttök...
Fél perc múlva Alekosz után futott és elkezdett vele kiabálni, h adjá' má a pezsgődből. tnap meg nem adtál a pálinkádból.
Alkoholista.
Fél perc múlva Alekosz után futott és elkezdett vele kiabálni, h adjá' má a pezsgődből. tnap meg nem adtál a pálinkádból.
Alkoholista.
2011. április 06. 15:23
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
De ő legalább felválalja,hogy mit csinál.. amugy az alkohol arra való, hogy megigyunk nem ? xd ha jól tudom, nem illegális szóval nem követett el bűnt..
2011. április 06. 15:24
Idézet (badperfect @ 2011.04.06. 10:50)
szerintem, ha Evanak lenne valamilyen multja azt mar tudna mindenki, hiszen BeciGigi multjat is mindenki megtudta es ugyan ugy mindenkiet..
Lacit meg nem ertem, hogy hogy van meg benn ? elsok kozott kellett volna kiesnie-.- es igaza volt egyszer Becinek, mert mindig mindenki mogott nagy a szaja es amikor van valami feladatt akkor meg mindig az van, hogy o nem mond semmit..szerencsetlen ember nagy tevhitben el,ha azt hiszi, hogy a parbajon dol el, hogy ki megy vissza..
_ToTo_-val egyet ertek, igen szerintem is mar mindenki ellen kiesett volna, meg a Tordas ellen is sztem, me az legalabb idegesito volt es volt egy tulajdonsaga, de Lacinak nincs..
Lacit meg nem ertem, hogy hogy van meg benn ? elsok kozott kellett volna kiesnie-.- es igaza volt egyszer Becinek, mert mindig mindenki mogott nagy a szaja es amikor van valami feladatt akkor meg mindig az van, hogy o nem mond semmit..szerencsetlen ember nagy tevhitben el,ha azt hiszi, hogy a parbajon dol el, hogy ki megy vissza..
_ToTo_-val egyet ertek, igen szerintem is mar mindenki ellen kiesett volna, meg a Tordas ellen is sztem, me az legalabb idegesito volt es volt egy tulajdonsaga, de Lacinak nincs..
hát ez az.kíváncsi lennék lacinak milyen a múltja ,mert ha már a többieknek vannak durva ügyeik...
2011. április 06. 15:35
|
|
badperfectStan |
|
az lehet, de az alkoholista az az aki ÁLLANDÓAN iszik és rengeteg alkoholt, piás üveggel alszik is..de ilyenről nem tudunk, hogy történik benn a vilába, Éva-Alek lehet hogy többet isznak mint a többiek, de nem alkoholisták..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.