nagyon mérges voltam, és ez biztos h csalás .!!
milyen már ,ho gy gigire nem ,de évára tudnak szavazni. :@
Manipulációval vádolják az RTL Klubot
2011. április 05. 20:13
CandUs!
És aki telefonál, az nem? XD
LULUPeas! Ezen az egy képen lehet, h hasonlít, de amúgy nem -.-"
titike1208! Egyetértek, de sajna így is sokan bedőlnek.
És aki telefonál, az nem? XD
LULUPeas! Ezen az egy képen lehet, h hasonlít, de amúgy nem -.-"
titike1208! Egyetértek, de sajna így is sokan bedőlnek.
2011. április 05. 20:14
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
a műsor az jó csak az a baj hogy az egész előre meg van írva!!! nem hiába nyert alekosz kettőször ugyan annyi százalékkal!!
2011. április 05. 20:51
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
Nagyon örülök h Éva ment vissza, nem érdekel h h de a lényeg h nem kell tovább néznem gigit.. xD-.-" De az viszont nem igaz h 10% 10 perc alatt változott meg mivel amikor megmutatták a képeket legalább egy 20-25 perc még volt az adásból szal megintcsak -.-"
2011. április 05. 20:53
sosem az van amit nekünk mutatnak
azért is Évát küldték vissza mert neki jóval erősebb a személyisége rajta lehet nevetni idegeskedni és ő Gigivel ellentétben csinálja a show-t
2011. április 05. 20:54
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Sztem is csaltak. Nagy szemétség volt, h megmutatták!!!Nekem igazából Gigi kicsit szimpatikusabb volt, de Évát sem utálom. De ténylek volt sztem egy kis sumák!!
2011. április 05. 20:55
|
|
akksvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.25. Hozzászólás: 298 Csatolások: 6 Azonosító: 70015 offline
|
hát azt nem hiszem, h az sms fogadát direkt szúrták el..abból van a pénzük. úgy is azt írnak ki amit akarnak, hasukra csapnak, h legyen ennyi a százalék és már annyi is. a fantomképeket azért fedték fel, h mégtöbb sms-t kapjanak
2011. április 05. 21:15
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
Csalas volt az egesz
1 felhasználónak tetszik:
Kath M.
2011. április 05. 21:23
|
|
szissszancsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 135369 offline
|
én is furcsának találtam, h megmutatták a képeket is, de az szerintem hülyeség, h nem lehetett gigire sms-t küldeni.. én mondjunk örülök h kiesett, nem volt valami meghatározó személyiség, éva sokkal érdekesebb
2011. április 05. 22:06
|
Namiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 138785 offline
|
istenem -.- miért van mindig az,h minden párbaj után azzal jönnek a rajongók,h csalás volt? -.- figyeljek,azért Éva ment vissza,mert rá többen szavaztak! Ezen mit nem lehet érteni? Én megértem,h sajnáljátok Gigit,de nem kell rögtön azt hinni,h csalás volt...
2011. április 05. 22:44
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
Tegyük fel, hogy ehhez is joga volt a csatornának, elfogadom! Mutassák meg! Csakhogy kb. 4 napja lehetett szavazni, ha jól emlékszem a vasárnapi összefoglaló egy órája alatt nem változott az állás. A párbajon Gigi egyértelműen elhúzott a kép megmutatásáig. És aztán hipp-hopp, jóformán egy reklám idő alatt fordított Éva. Na bravó! Most vagy minimális szavazat érkezik egy párbajon, pár száz. Vagy kb . 20 perc alatt több ezer szavazatnak kellett érkeznie Évára, míg Gigire egynek sem.
Szánalmas az RTL eddig is az volt de most még jobban leszerepelt.Mondjuk a mai felfordult világban nem csodálkozok az ilyen dolgokon.Ha értelmes embereket mutatnának értelmes cselekedettel,ARRA A KUTYA SEM KIVÁNCSI!!!A legtöbb embernek kell a církusz:köpködés ,anyázás...stb.Nem csodálkoznék,ha aVV5-be gyilkosokat,pedofileket,20-as IQ-val rendelkezőket válogatnának be.Na,akkor menne a nézettség.Szerintem,az RTL-helyett nézzetek ingább:Spektrumot,esetleg discoveryt.
Szánalmas az RTL eddig is az volt de most még jobban leszerepelt.Mondjuk a mai felfordult világban nem csodálkozok az ilyen dolgokon.Ha értelmes embereket mutatnának értelmes cselekedettel,ARRA A KUTYA SEM KIVÁNCSI!!!A legtöbb embernek kell a církusz:köpködés ,anyázás...stb.Nem csodálkoznék,ha aVV5-be gyilkosokat,pedofileket,20-as IQ-val rendelkezőket válogatnának be.Na,akkor menne a nézettség.Szerintem,az RTL-helyett nézzetek ingább:Spektrumot,esetleg discoveryt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.