Manipulációval vádolják az RTL Klubot
2011. április 05. 19:22
tudjátok mit? le*rom hogy ki mit ír,ez már nem változtat azon a tényen hogy gigi kiesett.ez van.sprite.
lehet(sőt)hogy megbundázták de úgy is béci és alekosz fognak bennmaradni az utolsó 2-ben,és béci fogja megnyerni még úgy is hogy "éva fan" vagyok.és még mielőtt megkérdeznétek hogy "én írom-e a forgatókönyvet" - nem.csak annyira tisztában vagyok a helyzettel hogy tudom, az egész műsor egy csalás.hiába vagytok felháborodva gigi fan-ok és örülök neki hogy vissza vágtatott a karámjába, és továbbra is állhat a sarkon és a szórólapokat osztogathat,mert ugye nem a testéből él meg
egyébként csak nekem tűnt fel hgy míg éva ugyanazt az oldalát mutatta mint bent a villába a párbajon,addig gigi olyanokat csinált hogy egyből leesik az embernek hogy p'osti volt...
2011. április 05. 19:24
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
Ninaa.... szépen írtál : D Regény?? XD
2011. április 05. 19:24
Idézet (iloveu2 @ 2011.04.05. 19:07)
fanni12 egyetértek !
igen...ha nem mutatják meg a képeket akkor Gigi nyer...de még mindig bent van a másik Rácz úgyhogy nincs baj.
igen...ha nem mutatják meg a képeket akkor Gigi nyer...de még mindig bent van a másik Rácz úgyhogy nincs baj.
pont ellenkezőleg...
2011. április 05. 19:27
LULUPeas! Nem tudom, honnan veszitek, h Giginek lófeje van. Egyáltalán nincs az neki.
Ninaa.! Most olvastam el mit írtál, egyetértek, sztem is ők maradnak bent - tutira -, Alek meg ha elfogadja ezt a feleségkereső műsort - amit drága barátja talált ki -.-" -, attól függetlenül még nyerhet. De írtam lejjebb, ez majd később derül ki
de Alek-Béci tutira bent lesznek.
eroland! Van háát.
Ninaa.! Most olvastam el mit írtál, egyetértek, sztem is ők maradnak bent - tutira -, Alek meg ha elfogadja ezt a feleségkereső műsort - amit drága barátja talált ki -.-" -, attól függetlenül még nyerhet. De írtam lejjebb, ez majd később derül ki
eroland! Van háát.
2011. április 05. 19:28
|
|
Zsife_nightmare_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 495 Azonosító: 131623 offline
|
Undorítónak tartom ,hogy egy ilyen műsor miatt egymás torkának estek, NEM ÉR ANNYIT , egyébként meg már előre eldöntötték ,hogy ki megy vissza és azt is ,hogy ki fogja megnyerni a képeket csak azért mutatták meg ,hogy még több hülye zsebéből kicsalják a pénzt( és ez sikerült is nekik )
egyébként meg Gigi kiesett most sokan ezért pattognak de ha meg Éva esett volna ki akkor is rengetegen pattognának
undorító,hogy ilyen indulatokat vált ki egy megjátszott műsor
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. április 05. 19:30
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Szerintem ez az egész %os cucc egy nagy hülyeség!! Csak beírnak két számot, mindegy milyen arányban, csakhogy szavazásra motiválják az embereket!
2011. április 05. 19:38
|
|
szabinaa98c |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 636 Csatolások: 34 Azonosító: 143007 offline
|
Gigi <3
2011. április 05. 19:50
|
|
timartimar13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 10 Csatolások: 10 Azonosító: 119534 offline
|
nem mindeggy hogy kimegy vissza
2011. április 05. 19:50
|
|
Lanab14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.28. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 123684 offline
|
pff....nem az a ribanc Gigi ment vissza hanem az az idegbeteg Éva.és akkor mi van? mind kettő szánalmas gyökér.
most azért mert kiesett,néhány Gigi rajongó felkapta a vízet a semmiért.ebből is látszik h hova fejlődőtt a világ.az embereket az ilyen idegbeteg társaság szórakóztatja.ennél 100-szor jobb műsorok is vannak.
most azért mert kiesett,néhány Gigi rajongó felkapta a vízet a semmiért.ebből is látszik h hova fejlődőtt a világ.az embereket az ilyen idegbeteg társaság szórakóztatja.ennél 100-szor jobb műsorok is vannak.
2011. április 05. 19:51
gigi trágya vt. olyan gusztustalanul tekergette magát hogy azért imádkoztam h essen már ki a székből... -.-'' h***e r**a*c .... És nem ez vt. a bunda hanem az hogy Évának vt. vagy 80%-a csak a drágakisgigikét az rtl-nél dolgozó haverok megsajnálták -.-'' ÉVA THEBEST!!!!
2011. április 05. 20:01
|
|
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline
|
nyilt titok , hogy a retek klubb átvág mindenkit a pénzért...pedig szerintem ha azt csinálnák amit kellene akkor tuti , hogy több pénzt is tudnának kaszálni...annyi mindenkit lefizetnek , hogy csoda , hogy marad pénzük
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

- dave095.