Amúgy Gigike a legszánalmasabb, esküszöm, most jobban rühellem a kis sarkit, mint amikor bent volt...
Manipulációval vádolják az RTL Klubot
2011. április 05. 18:48
Nem értem mire fel ez a hiszti mindenkitől, az embereknek nehéz felfogni, hogy nem ők döntenek? Az újságban is olyan smseket olvastam, hogy röhögnöm kellett
Amúgy Gigike a legszánalmasabb, esküszöm, most jobban rühellem a kis sarkit, mint amikor bent volt...
2011. április 05. 18:52
Erre nem akarok nagyon reagálni. Gigirajongók nem tudnak veszíteni? éva az egyén, Gigi egy mocskos kis...,de persze van jó tulajdonsága pl, szép, de ha kinyitja a száját akkor egy rohand alma amiben férgek mászkálnak.
miért baj, hogy Éva nyert? ő érdemli meg, ő a show
miért baj, hogy Éva nyert? ő érdemli meg, ő a show
2011. április 05. 18:52
Esküszöm ez meg van rendezve hogy Éva,BéciAlek lesz bent a fő-fő akármkin! mert ha nem a gigi meg az éva lett volna ak meg sem mutatják! Viszik az ember pénzét..
Meg egyébként is a Gigike drága Mit akar!!
Meg egyébként is a Gigike drága Mit akar!!
2011. április 05. 18:53
|
|
cutefannivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.20. Hozzászólás: 276 Csatolások: 60 Azonosító: 123225 offline
|
a barátnőm anyja máris írt három sms-t Évára amikor meglátta hogy Gigike vezet
egyébként pedig az egész előre meg van rendezve, ha nagyon akarta volna az RTL klub akkor kicserélte volna a százalékokat azt annyi és nem kavart volna ekkora port...
2011. április 05. 18:56
cutefanni! Azért nem cserélték ki, mert akkor nem tudták volna lehúzkodni a szegény, válságban szenvedő magyarokat. Igaz, sokkal egyszerűbb lett volna, de így meg több pénzük van.
2011. április 05. 18:57
|
|
fanni12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 133607 offline
|
Nem tudom mit izélnek azon hogy kiesett Gigi!
Amikor megmutatták a fantomképeket és ,hogy ki vezet akár a Gigi fanok is szavazhattak volna többet is. !!! Mégse tették. A nézőknek köszönheti a Gigi hogy kiesett és kész. Nem volt semmi csalás. !!!!!!!! szánalom
Amikor megmutatták a fantomképeket és ,hogy ki vezet akár a Gigi fanok is szavazhattak volna többet is. !!! Mégse tették. A nézőknek köszönheti a Gigi hogy kiesett és kész. Nem volt semmi csalás. !!!!!!!! szánalom
2011. április 05. 19:00
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
Inkább nem írok semmit. Mert megint jön az,hogy én milyen izé vagyok.
2011. április 05. 19:02
fanni12! Azért volt csalás, mert bár állításuk szerint nem ütközik szabályba, az RTL megmutatta a szavazás állását, de rendes képpel. Eddig sosem tették, ezután is csak azért fogják - már ha fogják -, h magukat mentsék!
AŁmikaGreen98! De, írd le! Mindenki elmodja a véleményét, te is tedd ezt!
AŁmikaGreen98! De, írd le! Mindenki elmodja a véleményét, te is tedd ezt!
2011. április 05. 19:02
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
ajj miért nem néztem??? ><"
2011. április 05. 19:05
hülyesééég! Különben meg úgyis mindegy,gigi kiesett,és nem fogják vissza engedni,mert elmondaná a többi villalakónak,hogy mi történt a nagyvilágban,és az egész játék értelmét vesztené
2011. április 05. 19:06
|
|
AŁmikaGreen98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 430 Csatolások: 0 Azonosító: 134115 offline
|
Jó. Leírom. Érdekes,hogy ezt eddig a beszavazó shown csinálták. Lehet h nincs szabályba ütközve, de OLIVÉR-BÉCIN , SZANDIKA-BÉCIN , miért nem mutatták? Pedig ha jól emlékszem azok is szorosak voltak. De lehet h az előbbi nem.
2011. április 05. 19:07
Engem ez nem zavar! Örülök hogy Gigi esett ki, Jerzsy meg mehetne máris utána
2011. április 05. 19:08
Thora_90: Értelek és teljesen egyetértenék veled a TE szemszögedből, VISZONT én már írtam máshogy gondolom, abban viszont egyet értünk szerintem, hogy most ezen felesleges mindenkinek összevesznie és abban is, hogy igen le van ez rendezve., szerintem is újra meg fogják
De én személy szerint Éva párti vagyok ;D Alek és Éva ők finálésok, meg a Béci, de a Béci max második lesz
igen megvan csinálva, de tényleg jobb lenne takarítást, mosást, hitet, becsületet nézni? Takarítok én eleget itthon(najó annyit nem..) fanni12 és a te szemszögedet is megértem, sőt közelebb áll hozzám a pártiasságom miatt ^^
hajRÁ éva ^^
De én személy szerint Éva párti vagyok ;D Alek és Éva ők finálésok, meg a Béci, de a Béci max második lesz
hajRÁ éva ^^
2011. április 05. 19:09
|
|
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline
|
Hát, az RTL már olyan mesét ad be a magyarnak, amilyet akar, mert a birka emberek úgyis beveszik. Mondhatja, hogy szabályba nem ütközött a fantomképek felfedése, mondhatja, hogy öt közjegyző is jelen volt a szavazások alatt, mondhat, amit akar, kénytelenek vagyunk elhinni.
Személy szerint nem szabálytalannak tartom ezt a dolgot, egyszerűen csak pofátlan és szánalmas csalásnak. Pofátlan, mert eddig még nem volt példa ilyesmire, szánalmas, mert másképp nem tudtak változtatni (valamiért..) a szavazatok állásán.
Nem is értem, ki nézi még ezt a rakás sz*rt (valóvilág), mikor ennyi gyűlölködő, utálkozó ember kommentel itt. Mindenki azt mondja, hogy ezt ezért utálom, azt azért utálom, egy kérdés felmerül: mi a bánatnak nézitek? Csak konfliktusokhoz vezet a barátaiddal, ha épp nem értetek egyet valamelyik karaktert illetően, egy fertő az egész és annyira valódi a Való Világ, mint a nagyanyám festett barna haja.
Az emberek, akik nézik, elhiszik, azok a szánni valóak, nem azok, akik sugározzák.
Személy szerint nem szabálytalannak tartom ezt a dolgot, egyszerűen csak pofátlan és szánalmas csalásnak. Pofátlan, mert eddig még nem volt példa ilyesmire, szánalmas, mert másképp nem tudtak változtatni (valamiért..) a szavazatok állásán.
Nem is értem, ki nézi még ezt a rakás sz*rt (valóvilág), mikor ennyi gyűlölködő, utálkozó ember kommentel itt. Mindenki azt mondja, hogy ezt ezért utálom, azt azért utálom, egy kérdés felmerül: mi a bánatnak nézitek? Csak konfliktusokhoz vezet a barátaiddal, ha épp nem értetek egyet valamelyik karaktert illetően, egy fertő az egész és annyira valódi a Való Világ, mint a nagyanyám festett barna haja.
Az emberek, akik nézik, elhiszik, azok a szánni valóak, nem azok, akik sugározzák.
2011. április 05. 19:10
Catty888! Miért, mi az értelme, magyarázd már el!
AŁmikaGreen98! Olvasd el, mit írtam lentebb cutefanninak! Ezért nem érdemes a showban szavazni. Egyikben sem.
AŁmikaGreen98! Olvasd el, mit írtam lentebb cutefanninak! Ezért nem érdemes a showban szavazni. Egyikben sem.
2011. április 05. 19:13
Heetella! Örülök, h végre van egy Éva párti, akivel egyet lehet érteni 
De sztem Béci és Alek lesznek finálésok, éva nem hiszem, h bent marad.
De ez majd úgyis később derül ki, nem érdemes találgatni.
De sztem Béci és Alek lesznek finálésok, éva nem hiszem, h bent marad.
De ez majd úgyis később derül ki, nem érdemes találgatni.
2011. április 05. 19:15
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
mast mit parézik mindenki?én se szavaszhatam aszt évára akartam mert nem fogadta el!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: