RETEK Klub xD
Manipulációval vádolják az RTL Klubot
2011. április 05. 18:26
|
|
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline
|
tényleg manipuláció volt!!! 
RETEK Klub xD
RETEK Klub xD
2011. április 05. 18:34
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
ez egy nagy csalás volt....
2011. április 05. 18:36
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Egyértelmű,hogy Gigié volt az 51%,és azért csak 1% volt az eltérés,,hogy el lehessen hitetni a dolgot.Én amúgy eléggé meglepődtem,amikor láttam,hogy Gigié az 55%,mert én Évának szurkoltam.Meg van ez az egész manipulálva,de hát ezen már senki nem lepődik meg
Szemet szúrt az is,hogy Éva, miután megtudta,hogy ő jutott vissza a villába,meg is köszönte a szavazóinak,hogy behozták a hátrányát...(!) Kérdem én,honnan tudta,hogy Gigi vezet?
Arról pedig,hogy ki fog nyerni,meg van az új elméletem.Most ugye ha nem jön össze Évával, Alek elfogadja a feleségkereső műsort,ami persze a villában lesz.Szóval,így az az elméletem,hogy nem nyerhet,Béci meg a származása miatt nem,úgyhogy marad a napraforgó,Anikó...Ami elég fura Anikóban,hogy miután kiesett Dika,rögtön Bécihez,majd Évához rohant...Meg a pasiügyei.Mindenkire rámászik,aki mozog.Azt viszont remélem,hogy Erzsi és Laci nem jutnak be a döntőbe,mert elegem van abból,hogy az jut előrébb az erősek helyett,aki hallgat.Ja,és a feleségkereső műsorhoz visszatérve:milyen dolog már az,hogy Olivér már hírdeti,de Alekosszal még nincs megbeszélve?Manipuláció felsőfokon,nem szerelem a legfelsőbb szinteken...
Arról pedig,hogy ki fog nyerni,meg van az új elméletem.Most ugye ha nem jön össze Évával, Alek elfogadja a feleségkereső műsort,ami persze a villában lesz.Szóval,így az az elméletem,hogy nem nyerhet,Béci meg a származása miatt nem,úgyhogy marad a napraforgó,Anikó...Ami elég fura Anikóban,hogy miután kiesett Dika,rögtön Bécihez,majd Évához rohant...Meg a pasiügyei.Mindenkire rámászik,aki mozog.Azt viszont remélem,hogy Erzsi és Laci nem jutnak be a döntőbe,mert elegem van abból,hogy az jut előrébb az erősek helyett,aki hallgat.Ja,és a feleségkereső műsorhoz visszatérve:milyen dolog már az,hogy Olivér már hírdeti,de Alekosszal még nincs megbeszélve?Manipuláció felsőfokon,nem szerelem a legfelsőbb szinteken...
2011. április 05. 18:39
|
|
Gleek.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 141994 offline
|
Ugyan már emberek... Szerintem ebben semmi felháborító nincs, joguk volt hozzá, hogy felfedjék a fantomképeket. Plusz _ToTo_ -nak igaza van a százalékos résszel kapcsolatban, csak tudni kéne számolni. Amúgy meg a VV esetében én ilyeneken már meg sem lepődöm~
2011. április 05. 18:42
|
|
Gleek.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 141994 offline
|
Idézet
zezekuty
ez csalás gigi-nek kellet volna vissza mennie!! könnyen be perelhetik ezért az rtl - klubbot!!! :@
ez csalás gigi-nek kellet volna vissza mennie!! könnyen be perelhetik ezért az rtl - klubbot!!! :@
Ugyan miért perelhetnék be őket? Azért mert nem az nyerte akit Te vagy egy pár más néző akart? Vagy mert felfedték a fantomképeket, amihez amúgy joguk van? Ugyan...
2011. április 05. 18:43
|
|
Becca Diamondvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 136 Csatolások: 102 Azonosító: 143285 offline
|
várható volt,hogy Éva megy vissza.meg volt rendezve.mert ha Gigi ment volna vissza,akkor unalom és családias hangultat lett volna,így Évát juttatták be,hogy szítsák a vitákat.előre eltervezett,de őszintén,ki lepődik meg ezen?
2011. április 05. 18:43
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
zezekuty-naak teljeseen igazaa vaan
2011. április 05. 18:44
|
|
TjaaashCameron Monaghan ♥ Gallavich |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 1236 Csatolások: 264 Azonosító: 115832 offline
|
Én Giginek szurkoltam, mert Évát utálom -.- Nekem is nagyon fura volt, hogy hogyan lehetet ilyen kevés idő alatt Évának ennyi százalékot kapnia, de asszem ezt soha nem tudjuk meg ...
Az amit az RTL szerkesztői mondtak: "Ezzel a döntéssel egyenlő esélyt adtak mindkét játékosnak és az őket támogató nézőknek....", honnan tudják, hogy a többség nem Gigit látta volna szivesen a villában? Lehet ha nem mutatják meg a képeket a többség Gigit akarta volna. Erről ennyit. Azt hiszem bele kell mindenkinek törődnie és elfelejtenie, mert úgyse tehet semmit! :dry:
Az amit az RTL szerkesztői mondtak: "Ezzel a döntéssel egyenlő esélyt adtak mindkét játékosnak és az őket támogató nézőknek....", honnan tudják, hogy a többség nem Gigit látta volna szivesen a villában? Lehet ha nem mutatják meg a képeket a többség Gigit akarta volna. Erről ennyit. Azt hiszem bele kell mindenkinek törődnie és elfelejtenie, mert úgyse tehet semmit! :dry:
|
|
esztie35city of glass☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.24. Hozzászólás: 1369 Csatolások: 0 Azonosító: 129890 offline
|
ez a műsor nem arról kéne szóljon hogy a nézők döntenek el mindent nem pedig az Rtl? csak azért juttatta vissza Évát hogy legyen nézettség... milyen érdekes hogy ezen a párbajon 10 percenként mutatták az állást a többin meg csak 2-szer az egész műsorba :S :/
ha nem fedték volna fel a fantomképeket,akkor Gigi nyert volna
2011. április 05. 18:47
Idézet (zavodni @ 2011.04.05. 17:48)
HAHÓÓ,EMBEREK!!Ki veszi be ezt a sok hülye műsort?!Én alapból utálom a a VV-t,de az összes ilyen műsor meg van játszva...Ki hiszi el,h 1%-on múlt?Mert én nem..Szerintem itt előre megtervezték ki nyeri meg ezt az egész hülyeséget..Elnézést ha tévedek,de a mai világban sajnos nem a becsület a fontos,hanem a pénz
Teljesen egyet értek.Én is UTÁLOM a VV-t.
2011. április 05. 18:48
Manipuláció lenne? Lehet. De a nézők döntöttek, úgyhogy szerintem nem történt semmi szabálytalan.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: