Manipulációval vádolják az RTL Klubot
2011. április 05. 18:01
sparksfly! Egyetértek!
_ToTo_! Én is ezt írtam tegnap, szted hallgatnak rám? NEM. Felesleges bármit is mondani, úgyse lehet mindenkinek a kedvére tenni, valaki mindig lázadozni fog, és kifejezi a nemtetszését, az meg már más kérdés, milyen formában teszi.
_ToTo_! Én is ezt írtam tegnap, szted hallgatnak rám? NEM. Felesleges bármit is mondani, úgyse lehet mindenkinek a kedvére tenni, valaki mindig lázadozni fog, és kifejezi a nemtetszését, az meg már más kérdés, milyen formában teszi.
2011. április 05. 18:01
|
Ádám177új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.21. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 135056 offline
|
Én azt nem értem hogy például amikor Szandika és Béci párbajozott akkor adás eleje óta semmit sem változott a százalékok aránya. Ugyanez volt amikor Alekosz párbajozott meg amikor Olivér párbajozott. Ennél a párbajnál pedig 5-10 percenként változott. És nem is lehetett már szavazni az utolsó percekben "technikai okok miatt" mégis sokat változott. Szóval meg van rendezve. a sok nyugdíjas pedig küldi a sok sms-et. Csak azért ment vissza Éva hogy nagyobb legyen a nézettség, és a vv-t Béci nyeri meg sajnos, pedig Aleknak kellene és azért veszített Gigi.
2011. április 05. 18:06
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Ugyanígy borultak volna ki akkor is, ha Gigi megy vissza... szóval szerintem hagyjuk a fenébe ezt...
2011. április 05. 18:07
Ez az egész egy nagy megjátszás 
Félre ne értessék, szeretem a VVt, -de Giginek kellett volna visszajutni- ez csak személyes vélemény, a végén, még mikor lehetett volna szavazni, Gigire nem lehetett, csupán a műsor nézetsége miatt csinálták, hisz Gigire már csak minden Béci fan szavazott, ő népszerübb
Félre ne értessék, szeretem a VVt, -de Giginek kellett volna visszajutni- ez csak személyes vélemény, a végén, még mikor lehetett volna szavazni, Gigire nem lehetett, csupán a műsor nézetsége miatt csinálták, hisz Gigire már csak minden Béci fan szavazott, ő népszerübb
2011. április 05. 18:09
Jobb hogy Éva ment vissza,de szerintem többen is akarták. Az RTL klub is Évát akarta ezek szerint viszont látni a villában ,de Alekosz rajongói is szavaztak Évára
2011. április 05. 18:11
én örülök neki hogy felfedték a fantom képeket, így legalább az ment vissza a villába aki megérdemelte, Gigi nem volt oda való első perctől fogva , Éva megérdemelte a győzelmet , ha fantomképek felfedéséval vagy anélkül a lényeg hogy ő ment vissza
2011. április 05. 18:12
|
|
biggestgagafan7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 145833 offline
|
ahh tök mind1 az a lényeg végre az a retkes szamár kitakarodott -.-' éva&alek forever <3
2011. április 05. 18:13
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Hát én egyiket sem birom igazán d emivle Évát utálom Gigivel emg különösebben nincs semmi bajom ezért Giginek szurkoltam és ez tényleg igy van szerintem is :@ és de nagy f*ság :@ Tiszta átverés... Biztos h Gigi jutott volna vissza :@ Népszerűbb
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Én meg azzal vádolom az rtl-t, h butítja a népet! ÉÉÉÉs most mondja valaki, h nincs igazam...
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
ja és akkor lett volna igazán megjátszva a játék ha Gigi megy vissza , Bécinél már kétszer megcsinálták pedig az Olivér úgy kint hagyta volna , csak szerencséje volt a Bécikének hogy Oli nem akart vissza menni Anikó miatt, ez igy volt igazságos
2011. április 05. 18:19
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
szerintem az rtl egyszerűen nem akarta, hogy Gigi menjen vissza, mert évával nagyobb a show...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.