Manipulációval vádolják az RTL Klubot
2011. április 05. 17:24
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.04.05. 17:23)
k.renáta! Netán Te írod a VV-forgatókönyvét?
Courtneyy! Ha én szerkesztő lennék, azt se hagytam volna, h a VV-sek adatlapja megjelenjen. Mivel ugye sztároldalon vagyunk - legalábbis elvileg.
Az meg a másik, amit Perlita írt
Courtneyy! Ha én szerkesztő lennék, azt se hagytam volna, h a VV-sek adatlapja megjelenjen. Mivel ugye sztároldalon vagyunk - legalábbis elvileg.
Az egy dolog, hogy sokan mit akartok, de ha egyszer ezek hozzák a lóvét az oldalnak...
2011. április 05. 17:25
|
|
dorcsyful01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 701 Csatolások: 8 Azonosító: 139116 offline
|
Kevesebb VV cikkel is tudnánk élni.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. április 05. 17:25
Idézet (dave095 @ 2011.04.05. 17:21)
Ezzel senkit sem akarok megsérteni, de én inkább múlt időben írnék. 
Tény, hogy egyre több a nem idevaló dolog - tartom a szép kifejezést
2011. április 05. 17:26
Idézet (Liafen @ 2011.04.05. 17:14)
Nem az juttatta vissza Évát a villába, hogy megmutatták a képeket... hanem az, hogy az Éva rajongók még szavaztak, a Gigi rajongók meg nem. Drága Gigit is vissza lehetett volna szavazni a villába, mert az ő csapatának sem volt megtiltva az hogy küldjenek sms-t.. ergo ugyanannyi esély.
egyetértek...
2011. április 05. 17:26
|
|
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline
|
érdekes azért h a többi kiesett villalakó is meglepődött gigike előéletén. nem véletlen h nem ő ment vissza! ki kiváncsi állandóan arra h ő mit csinál a még szánalmasabb jerzy-vel!
2011. április 05. 17:27
DemiMoments egyetértek ! drága Gigikére miért nem szavaztak a nagy Gigi fanok ? nem volt megtiltva ... Hát mondjátok már meg mi olyan érdekes a Gigi - ben ? Az hogy napirenden enyhén fogalmazva lefekszik a Jerzy- vel meg h 2x felnyalja a konyhát ?... , és mit kell ezt már ennyire felfújni !? "Sajnos " Gigi nem jutott tovább , ennyi !
1 felhasználónak tetszik:
zsófi1997
2011. április 05. 17:28
|
|
theboyn1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.31. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 148369 offline
|
nos, először is: korántsem 10 perc volt az az idő. másodszor: ezek a kifogások egytől-egyig feleslegesek, jó lenne beletörődni, hogy éva jutott vissza és nem pedig az a *pontpontpont* gigi. ennyi.
Manipulálják vagy sem, de ha mégis, a megrendezéséhez is kell tehetség.
Idézet (Thora_90 @ 2011.04.05. 17:23)
k.renáta! Netán Te írod a VV-forgatókönyvét?
Igen, olyan fura volt olvasni a rengeteg foglalkozás után (színész, színész, színész, énekes) hogy Pultos. WTF?
Majd úgy 5 év múlva senki sem fog emlékezni a nevükre (főleg az első kiesőkére) Ennyi erővel lehetne adatlapja a BB-s kékhajú csajnak is - akinek nevére nem emlékszem, meg az ausztrál BB Andinak is - mind eltűntek a köztudatból, és ezek is el fognak.. szóval.
2011. április 05. 17:29
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Eszti és mi a jó az Évában? Hogy naphosszat szídja a másikat, köpköd, zabálja a gyógyszereit és iszik, mint a gödény.
Sőt inkább mi a jó ebbe az egész műsorban? mondja már meg vki!
Sőt inkább mi a jó ebbe az egész műsorban? mondja már meg vki!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.