Manipulációval vádolják az RTL Klubot
2011. április 15. 12:39
Az biztos, hogy az! Miért volt, hogy szavaztam volna Gigire erre valamit kiírt, majd pedig bnőm hív, hogy szavazott (ugyan abban az időben) egy csomószor Évára, reméli tuvábbjut, én meg csak értetlenkedtem, szánalmas
2011. április 15. 14:38
|
|
Alexiss♥Dinnyéné♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1226 Csatolások: 137 Azonosító: 142159 offline
|
ez van. azt akarjátok nézni hogy a gigi nap mint nap: föz mos takarít b_szik föz mos takartí... és így tovább. az éva legalább tud olyat is csinálni amivel szórakoztatja a nézöket. ennyi.
2011. április 15. 14:44
én örülök,hogy Éva ment vissza Gigit sosem szerettem a párbajon is folyton Éva szavába vágott és,hogy Éva milyen már,hogy a kamerák előtt iszik de még mindig jobb mint,hogy a kamerák előtt "hemperegjenek" Jerzyvel..
2011. április 15. 15:09
na persze ez nagy hülyeség amit már az RTL klub összehord, ez a nagy marha aki visszament csak inni tud meg trágár beszédeket alkalmazni azért a TV csatorna is elgondolkozhatna ezen!
2011. április 16. 09:40
|
|
sárgacserebogárvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 155 Csatolások: 52 Azonosító: 148461 offline
|
úgyis az megy vissza akit az rtl akr, hogy visszamenjen....
2011. április 16. 09:52
Hát.... Én tudom, hogy csaltak, de örülök is neki, hogy Éva ment vissza
2011. április 16. 10:09
|
|
tutike92új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.21. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 115275 offline
|
Én örülök neki, hogy kiesett Gigi. Sztem csak megjátszotta magát végig. Nem hiszem el, hogy egy 19 éves lány egész nap csak takarít, mást nem tud csinálni. Amúgy meg az eredménnyel kapcsolatban csak annyit mondok, hogy ugyan ilyen cirkuszt le lehetett volna vágni, amikor Béla ment vissza nem Olivér, mert sztem annak se az lett vége. Ennyit erről
2011. április 16. 18:46
"ugyanmáár...-.-" Csak azt ne mondjátok már h. jobb az éva.....-.-" a kétsinő szemét láda....mind 1 visszatérve a cimhez:sztem is egy nagy szemétség volt ez mert egyszerse mutatták meg csak éppen most!!.....Tuti ezek is azt akarták h. az éva menjen vissza....
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: