Ez biztos, hogy meg van rendezve, hátt már nem azért, de nem mindenki annak él, hogy itt szavazgasson, hogy ki menjen vissza... Például ha 49 szavazat van mondjuk Évára, Gigire meg 51(most csak mondtam valamit,), akkor 51 szavazat ment Gigire??
Ezt elég nehéz elhinni...
Manipulációval vádolják az RTL Klubot
2011. április 09. 11:54
|
|
Dudy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 394 Csatolások: 18 Azonosító: 133747 offline
|
Hát ha ez már így alakult hogy nem tudtak küldeni több sms-t a Giginek akkor az lett volna a legigazságosabb ha mindkettőjük visszamegy a villába és a párbajt átteszik más időpontra!És így most szegény GiGi esett ki...És az is elég furcsa hogy 10 perc alatt lekörözte az Éva a Gigit!Háát elég átlátszó és tuti hogy az egész is megvolt rendezve!
2011. április 10. 13:53
|
|
sophie.williamsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 204 Csatolások: 4 Azonosító: 148459 offline
|
Egyértelmű.
Azért mutatták meg a képeket,mert Éva állt vesztésre és vissza akarték juttatni.Hogy miért??
Ez is egyszerű.
1: hogy mégtöbben szavazzanak és több pénz follyon be nekik
2: Éva az,aki csinálja a műsort a Villában.Sokan csak a botrányok miatt nézik a műsort...azokat pedig Éva szolgáltatja.Éva izgalmasabb,érdekesebb...zajlik körülötte az élet.Ezalatt Gigi mit csinál?? Mosogat és takarít.
Melyiket nézik szívesebben az emberek: az izgalmas törtető életét vagy az álszent takarítónőjét? Egyértelmú,hogy a csatornának abból van "haszna",ha Éva marad bent.
Azért mutatták meg a képeket,mert Éva állt vesztésre és vissza akarték juttatni.Hogy miért??
Ez is egyszerű.
1: hogy mégtöbben szavazzanak és több pénz follyon be nekik
2: Éva az,aki csinálja a műsort a Villában.Sokan csak a botrányok miatt nézik a műsort...azokat pedig Éva szolgáltatja.Éva izgalmasabb,érdekesebb...zajlik körülötte az élet.Ezalatt Gigi mit csinál?? Mosogat és takarít.
Melyiket nézik szívesebben az emberek: az izgalmas törtető életét vagy az álszent takarítónőjét? Egyértelmú,hogy a csatornának abból van "haszna",ha Éva marad bent.
2011. április 10. 17:01
|
|
Britney1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 141041 offline
|
Fuhh irtó ideges voltam, amikor a végén megláttam az eredményeket, mert tudtam, h ha nem mutatják meg a képeket, akk ez nem történik meg... és még tagadják, h manipulálták volna... és nagyon undorító volt, ahogy ott gurult végig az éva, majdnem elhánytam magam... teljesen igazságtalanul nyert szánlom.. gyomrom felfordul tőle, meg a hülyeségeitől.
2011. április 10. 17:05
|
|
Britney1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 141041 offline
|
babalau-nak mondom, h bocs, de egyszer nem volt még, h megmutatták volna a képeket, egyébként pedig egyet értek Dolly- Lolly-val, am én nem szurkolok senkinek, de hát azért ekkora átverést... és van aki még elhiszi, h ez igazából megy, és nincsen manipulálva..
2011. április 11. 14:34
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
ez nem manipulálás. az rtl klub is azt akarta, hogy éva menjen vissza, mert nélküle unalmas lenne a villa!!
2011. április 11. 21:32
|
|
vikica77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 338 Csatolások: 0 Azonosító: 148063 offline
|
az egész meg van játszva Gigi ment volna vissza nem pedig Éva,csak azért mutatták meg a fantomképeket hogy Éva menjen vissza(pedig jó lett volna nélküle).
2011. április 13. 16:55
|
|
barbikah14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 131670 offline
|
De ez szemétség! Mert eddig SOHASEM mutatták meg... De ha a nemis mutatták volna meg, akk megcserélték volna az állást, h az Éva menyen vissza, mert Ő csinálja a shot... Lehet, h csak azért mutatták meg, h az Éva rajongók Szavazzanak még és az RTL Klubnak több pénze legyen... De ezt úgyis megcsinálhatták volna, h a Giginek van kevesebb... Talán az Éva rajongóiba jobban bíztak... Kitudja..?
De Úgyis az RTL klub dönti el, h ki megy vissza és nem a nézőők, csak azt állítják...
De Úgyis az RTL klub dönti el, h ki megy vissza és nem a nézőők, csak azt állítják...
2011. április 13. 18:10
|
|
Bebe_1999 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 552 Csatolások: 21 Azonosító: 128734 offline
|
Pedig én Giginek szurkoltam!!!! Ha nem mutatták volna meg akkor nem mnet volna vissza az a hülye Éva!!!! de igaza van barbikah14-nek mert lehet hogy ha nem mutatják meg és Gigi vezet, akkor megfordítják hogy Éva menjen vissza! És lehet, hogy tényleg Éva csinálja a show-t, de mit lehet azon nézni, hogy folyton csak vitatkozik?? igaz, hogy minden villalakó szokott néha veszekedni a másikkal, de ő mindene fel tudja kapni a vizet! És egyébként is lehet, hogy ha Gigi nincs bent akkor meghalnak a mocsokban! Mert én Gigit többször láttam felmosni meg mosogatni mint Évát!
2011. április 13. 20:41
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Biztos ,hogy Gigi került volna vissza..a VV szerkesztői is megijedtek a sok Gigi-re érkező szavazattól és féltek,hogyha Gigi megy vissza nem lesz show..Amúgy meg Éva Alekoszon él..
2011. április 14. 17:53
hát mit ne mondjak... szerintem a legtöbben tudják, hogy az RTL manipulál... ha valaki látta facebook-on, ki volt írva, hogy Béci fog nyerni mivel egy 100-sal mindent ellehet intézni (még azt is, hogy bekerüljenek)... De tegyük fel, hogy ezt szinte mindneki tudja. Azt is tudni kellene, hogy az egész forgatókönyv alapján megy. Jó de az emberek akkor is NÉZIK ha TUDJÁK, hogy az RTL CSALT!!! De akkor is meg kell néznie, szavazni kell a Gigire, vagy a Bécire, meg kell tölteni az RTL zsebét, hogy a végén aki megnyeri, az először a pénzt költi el, majd a kocsit adja el a pénzért, végül a lakást, és ugyan abba a porba jut vissza ahonnan "fel" jött... és 2 év múlva majd azt látod, hogy Béci (vagy a többi) drog miatt elvonón van... szánalmas... Ezen nőjünk fel, és egy élmény legyen VV Olivérrel találkozni... és most bocsánatot kérek mindenkitől aki rajong a való világ ért...
2011. április 14. 18:09
|
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline
|
Ez egy nagy csalás volt.
2011. április 14. 19:39
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
azhát nagy csalás
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: