Manipulációval vádolják az RTL Klubot
2011. április 06. 14:25
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
nem volt csalás... el kell fogadni . és kész. amúgy is pár nap múlva kiesett volna a gigike, és amúgy is mindenkinek lehet véleménye szandyka ott helyben a gigi szemébe mondta, nem minket hanem szandyt büntetik. Süty egyetértek, és a párbajon kijött Gigi igaz énje ..... szegény jerzsy úgy szereti gigit mint még soha senkit, gigi pedig csak kihasználja maikor mondta a kortes beszédet a jerzsy akk is gigi h nézett má rá. nem tűnt szerelmesnek , meg az egyik pillanatban szereti, máskor meg nem bírja a közelségét -.- "
2011. április 06. 15:24
|
|
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline
|
simba igazad van, az egész csalás volt!!
2011. április 06. 15:25
Éva a jobb. Egyébként ha Gigi ment volna vissza, akkor tuti nem azért ment volna vissza mert annyira "szeretik" hanem mert például amiket csinált. :s (azokra a telefonos incselkedésekre gondolok)ezért megérdemelte hogy kiesett.
2011. április 06. 16:05
akár manipuláció volt akár nem én örülök, hogy nem az a senkiházi ment vissza
2011. április 06. 16:12
|
|
moncsi9619új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 89 Csatolások: 7 Azonosító: 143290 offline
|
de tényleg minek kellett megmutatni csalás az egész
2011. április 06. 16:15
Eddig is tudta mindenki, hogy ez az egész műsor meg van rendezve. Egyedül azt sajnálom, hogy sokan képesek vagytok SMS-eket küldeni, ami rohadt drága.
2011. április 06. 17:13
hát hogyha a szabály engedi akkor sem érne merthe most megmutatták akkor már a legelső párbajon is megkellett volna mutatnia a képeket :@
2011. április 06. 17:15
Süty ..nem értek veled eggyett mert a vilalakókat nem a múltjukról kell itélni.... de ha valaki nem érti meg akkor sajnálom
2011. április 06. 17:24
Orsie16! Ha ez így van, csalhattak volna Olivér és Béci párbaján is -.-"
minden-fan! Egyetértek
minden-fan! Egyetértek
2011. április 06. 17:58
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
ez olyan gáz h már mindenhol csalnak, egyszerűen szánalmas! -.-"
régebben volt egy másik műsor is ahol ezt csinálták, meg is szüntették!
én nemnaon nézem a V-t de azt azért talj parasztságnak tartom h csaljanak, még ha ők a szerkesztők akk is!
régebben volt egy másik műsor is ahol ezt csinálták, meg is szüntették!
én nemnaon nézem a V-t de azt azért talj parasztságnak tartom h csaljanak, még ha ők a szerkesztők akk is!
2011. április 06. 18:15
Idézet (Beaa @ 2011.04.06. 17:58)
*V
Erre való a "Szerkesztem" gomb. Ez nem MSN...
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. április 06. 18:46
|
|
kingcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 129794 offline
|
gigi simán legyőzhette volna! dehát... manipulálták a nézőket..mertha nem mutatják meg az állást, akk biztosak abban h eleget szavaztak..dehát a balhésabbara van szükség mert show kell az ebereknek. nekemis.mindenkinek. gondoljatok bele, egy idő után már unalmas lenne bent, szoval megértem h évát küldték vissza...de ez csunya volt.......
2011. április 06. 20:02
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
kingcii. kingcii.
gigi simán legyőzhette volna! dehát... manipulálták a nézőket..mertha nem mutatják meg az állást, akk biztosak abban h eleget szavaztak..dehát a balhésabbara van szükség mert show kell az ebereknek. nekemis.mindenkinek. gondoljatok bele, egy idő után már unalmas lenne bent, szoval megértem h évát küldték vissza...de ez csunya volt.......
Tök igaz
Tök igaz
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.