A Való Világ Éva-Gigi párbaja alatt történt meg először az eddigi párbajok alatt, hogy a fantomképeket felfedték. Ez a vesztésre álló Évát visszajuttatta a villába.
A teljes cikkhez kattints ide!
Manipulációval vádolják az RTL Klubot
2011. április 05. 17:14
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Évácskáról lehet egy nap több cikk? Mióta van ez így? Vagy csak EZEKNÉL lehet? Pár hete akartam írni egy cikket és kiírta, hogy bocs, írd meg később, mert ma már írtak erről a celebről...
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
"Gigire próbáltak SMS-t küldeni, azt a választ kapták, hogy technikai okok miatt nem tudták fogadni a szavazatot" -> Ez nem igaz. Évánál is ugyanez volt a helyzet.
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Nem az juttatta vissza Évát a villába, hogy megmutatták a képeket... hanem az, hogy az Éva rajongók még szavaztak, a Gigi rajongók meg nem. Drága Gigit is vissza lehetett volna szavazni a villába, mert az ő csapatának sem volt megtiltva az hogy küldjenek sms-t.... ergo ugyanannyi esély.
2011. április 05. 17:15
Nekem is azt írta ki hogy technikai okok miatt nem tudok szavazni pedig én Évára szavaztam
2011. április 05. 17:16
Az RTL kamuzik, megint próbálják a nézőket manipulálni. Nagyon rosszul teszik. Lehet több nézőjük lenne, ha tisztességesen csinálnák a műsorokat.
Egyébként ez nem csak itt, hanem a Megasztár idején is előfordult anno. Szörnyű, h a csatornák már bármit megtesznek a nézettségükért.
Egyébként ez nem csak itt, hanem a Megasztár idején is előfordult anno. Szörnyű, h a csatornák már bármit megtesznek a nézettségükért.
2011. április 05. 17:16
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Csak próbáltak valamit reagálni. Szerintem eggyáltalán nem akarták felfedni..mint hogy amikor alekosz volt a háttérkép a szerkesztői gépen.
De ez télleg mekkora ciki már hogy ilyen szinten befojásolják a játékot..:S
De ez télleg mekkora ciki már hogy ilyen szinten befojásolják a játékot..:S
2011. április 05. 17:18
ja pegig Gigi ment volna vissza és az sokkal jobb lett volna
2011. április 05. 17:19
Ez mindig így van.. nagyobb párbajoknál mindig jönnek az ilyen témák, hogy a Megasztárban/ Big Brotherben, stb. csalás történt.
Egyébként a VV-ról napi szinten kijön 2-3 cikk, ami elég irritáló. Elhiszem, hogy a csapból is ez folyik, de ez mégiscsak egy minőségi oldal..
Egyébként a VV-ról napi szinten kijön 2-3 cikk, ami elég irritáló. Elhiszem, hogy a csapból is ez folyik, de ez mégiscsak egy minőségi oldal..
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. április 05. 17:20
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
ha ennyire Gigit akarták volna,akkor ugyan úgy szavaznak rá,hogy csak azért is visszajusson,szerintem nem volt manipuláció.
2011. április 05. 17:21
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ez akkora baromság, hogy azért mutatták meg a képeket, hogy az maradjon akit a nézők akarnak
Mindenki arra szavaz, akit vissza akar juttatni. Ehez semmi köze nem volt a képek megmutatásának. Ennél bénább és logikátlanabb magyarázkodást rég hallottam. Persze, hogy manipuláció volt, ezt csak a hülye nem látja, még ők sem tudták rendesen kimagyarázni...Azt meg senki nem is állította, hogy ellenkezik a szabályokkal, mindössze csak rohadtul átlátszó.
2011. április 05. 17:21
|
|
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline
|
persze h felháborodás van h Gigike kiesett! De ha Éva esett volna ki nem háborognának az emberek! Miért mit gondolt a 2 szemét Rácz hogy majd ők nyerik meg?! Az szép lenne, nembaj hamarosan Bécike is követheti az idióta húgát! Am. meg a sok ember arra nem gondol h esetleg azért esett ki Gigike mert senki nem volt kíváncsi a színjátékára! Éva legalább a párbajon i olyan volt mint amilyen bent a villában, kinyitotta a száját és kiáll magáért Gigikének meg csak a párbajon nyílt ki a szája.
2011. április 05. 17:23
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (k.renáta @ 2011.04.05. 17:21)
persze h felháborodás van h Gigike kiesett! De ha Éva esett volna ki nem háborognának az emberek! Miért mit gondolt a 2 szemét Rácz hogy majd ők nyerik meg?! Az szép lenne, nembaj hamarosan Bécike is követheti az idióta húgát! Am. meg a sok ember arra nem gondol h esetleg azért esett ki Gigike mert senki nem volt kíváncsi a színjátékára! Éva legalább a párbajon i olyan volt mint amilyen bent a villában, kinyitotta a száját és kiáll magáért Gigikének meg csak a párbajon nyílt ki a szája.
Áá nem háborognának, ha Éva esett volna ki, dehooogy...Akkor se háborogtak mikor Béci nyert Olika helyett igaz? Hagyjuk már...
Amúgymeg ahoz képest, hogy "senki nem kíváncsi rá" 2%-kal maradt le
2011. április 05. 17:23
k.renáta! Netán Te írod a VV-forgatókönyvét?
Courtneyy! Ha én szerkesztő lennék, azt se hagytam volna, h a VV-sek adatlapja megjelenjen. Mivel ugye sztároldalon vagyunk - legalábbis elvileg.
Az meg a másik, amit Perlita írt
Courtneyy! Ha én szerkesztő lennék, azt se hagytam volna, h a VV-sek adatlapja megjelenjen. Mivel ugye sztároldalon vagyunk - legalábbis elvileg.
Az meg a másik, amit Perlita írt
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.