Starity

A Csillag születik sem az, aminek látszik

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. április 06. 15:50 #61
Zsife
Zsife
_nightmare_

StátuszI created the sound of madness.........
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1757
Csatolások: 495
Azonosító: 131623
jó ideje már nem bízom meg a Rayi klubban szóval nem igazán lepett meg a hír
2011. április 06. 18:21 #62
szalayevelin
szalayevelin

Státusz
Hozzászólás: 879
Csatolások: 0
Azonosító: 142529
hát a gyagyás Ildi is azt nyilatkozta hogy őt oda meghívták !!! szóval erről ennyit ! tongue.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. április 07. 23:58 #63
kathleen
kathleen

StátuszChange is hard...
Hozzászólás: 544
Csatolások: 55
Azonosító: 73242
Mert szerintetek a VV-sek sem kezdő színészek, mi? Ugyanmár gyerekek... mese habbal az egész...
2011. április 09. 08:28 #64
Alexiss
Alexiss
♥Dinnyéné♥

StátuszAlexiss még nem állította be a státuszát.:)
Hozzászólás: 1226
Csatolások: 137
Azonosító: 142159
én amúgysem nézem úgyogy nem érdekel pardon.gif
2011. április 10. 01:21 #65
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Az a baj, hogy a tévések nagyon rafkósak! ToTonak teljesen igaza van abban, hogy tudják milyen karaktert akarnak látni a nézők. Hogy beszéljenek róla, hogy szavazzanak rá!
Itt van a sokat emlegetett VV4. Hiába mondtam anyámnak, ne szavazzon egyikre se, mert csak a pénze megy, de ő akkor is szavaz Évikére, nehogy Gigike jusson be a villába! omg.gif Beszélhettem neki mindarról amik a háttérben folynak, ő akkor is küldött 2-t. mellow.gif
Őszintén: úgyis csak az egyik nyer, a többi megy a levesbe!
A másik dolog: Hihetetlen volt számomra, hogy mennyi pénz gyűlt össze azon a kampányon, amiben a VV-s lakók is részt vettek!
Az a pénz hol volt eddig? 1 hét alatt ennyi pénz gyűlt össze, szerintetek, más dolgokra mennyi jönne össze? (Semmi, vagy nagyon csekély.) Mondjuk egy életveszélyben lévő kisgyerek műtétjére? Hányan haltak meg, mert a kutya sem segített nekik?

Ennyit ér a reklám!!!
1 felhasználónak tetszik: _ToTo_
2011. április 15. 17:45 #66
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12631
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (Bessie @ 2011.04.10. 01:21)
Az a baj, hogy a tévések nagyon rafkósak! ToTonak teljesen igaza van abban, hogy tudják milyen karaktert akarnak látni a nézők. Hogy beszéljenek róla, hogy szavazzanak rá! 
Itt van a sokat emlegetett VV4. Hiába mondtam anyámnak, ne szavazzon egyikre se, mert csak a pénze megy, de ő akkor is szavaz Évikére, nehogy Gigike jusson be a villába! omg.gif Beszélhettem neki mindarról amik a háttérben folynak, ő akkor is küldött 2-t. mellow.gif 
Őszintén: úgyis csak az egyik nyer, a többi megy a levesbe!
A másik dolog: Hihetetlen volt számomra, hogy mennyi pénz gyűlt össze azon a kampányon, amiben a VV-s lakók is részt vettek!
Az a pénz hol volt eddig? 1 hét alatt ennyi pénz gyűlt össze, szerintetek, más dolgokra mennyi jönne össze? (Semmi, vagy nagyon csekély.) Mondjuk egy életveszélyben lévő kisgyerek műtétjére? Hányan haltak meg, mert a kutya sem segített nekik? 

Ennyit ér a reklám!!!

Tökmindegy melyik nyeri a VV-t - 2-3 év és nem lesz semmije. Se pénz, se kocsi, se lakás. Megszoknak egy színvonalat, aztán ahogy csökken az érdeklődés és a felhajtás körülötte - majd kevesebb lóvé fog befolyni. Eladósodik, mert tartani akarja a szintet. Mire belátja, hogy nem jön be neki több lóvé azért mert szerepelt a műsorban, majd sorra eladja a nyereményét és K.O. vége.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!