A Csillag születik sem az, aminek látszik
2011. április 05. 17:08
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
kikérem magamnak, profi harangöntő vagyok!
amugy a mai médiában már semmi sem az, aminek látszik..
amugy a mai médiában már semmi sem az, aminek látszik..
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. április 05. 17:09
úristen egyébként is ki akar hallgatni operettet...
2011. április 05. 17:10
|
|
Becca Diamondvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 136 Csatolások: 102 Azonosító: 143285 offline
|
hát attól még tehetséges,és helye van a mezőnyben és mikor kiesik,felkeresi az operettszínház és elfog tűnni a köztudatból.ez tipikus
2011. április 05. 17:13
Engem meg hidegen hagy, hogy ki melyik műsorban lépett fel, énekelt vagy csinált bármit is Csillag születik előtt. Legyen jó hangja, legyen jó abban, amit csinál és kész.
2011. április 05. 17:22
nem azért de erről a hapekról virított hogy nem amatőr...én gyűlölöm az operát vagy mi ez mert nyávogós,nem tudom ki hogy van vele de én nem szeretem a vásári andré kaliberű előadókat.de az sp-kaliberűeket sem,sőt... sp állj meg fordulj vissza...a többit mindenki tudja
egyetértek kateblock.
egyetértek kateblock.
2011. április 05. 17:23
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
ennyi
2011. április 05. 17:28
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én úgy gondolom, hogy tök jó hangja van. És azért tényleg nem túl jó, hogy úgymond eltitkolják a nézők elől a múltját, de szerintem ettől még nézni fogják a műsort...
2011. április 05. 17:37
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
nagyon tehetséges meg izmos és még sorolhatnánk, de ez azért tényleg nem fair. gondoljunk csak bele a tényleges amatőrök helyzetébe. -.-
2011. április 05. 18:09
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Az, hogy vki próbálkozik elötte, de nem jött be neki - rendben van. De az, hogy elismert profi tenorként bejárta már európát is, fesztiválokon, tvben, színházakban szerepelt az nem ugyanaz.
Az a feltétel, hogy nem lehet lemeze az indulóknak?
És a táncosoknak, artistáknak, versmondóknak, bűvészeknek mi a feltételük? Nekik is elég ha nincs lemezük?
Az, hogy a cikkben említett weboldalt 'hirtelen' eltávolították - sokkal árulkodóbb, mint a kétségbeesett magyarázatok az RTL részéről.
Azon sem lepődnék meg, ha az általatok belinkelt infók is, csak a dolog kipattanása után került volna fel oda, mint sem elötte.
A kamurésze pedig abban rejlik, hogy nem úgy konferálták fel, hogy profi tenor aki fellépett már európaszerte - hanem testépítőként akarták eladni a nézőknek, mintha a konditeremből szabadult volna nemrég. Mit hittetek? Úgy jött rá a tehetségére, hogy a lábára ejtette a súlyt és kiénekelte a magas c-t?
Szerk: Rispect a tiszteletbeli harangöntőknek
Az a feltétel, hogy nem lehet lemeze az indulóknak?
És a táncosoknak, artistáknak, versmondóknak, bűvészeknek mi a feltételük? Nekik is elég ha nincs lemezük?
Az, hogy a cikkben említett weboldalt 'hirtelen' eltávolították - sokkal árulkodóbb, mint a kétségbeesett magyarázatok az RTL részéről.
Azon sem lepődnék meg, ha az általatok belinkelt infók is, csak a dolog kipattanása után került volna fel oda, mint sem elötte.
A kamurésze pedig abban rejlik, hogy nem úgy konferálták fel, hogy profi tenor aki fellépett már európaszerte - hanem testépítőként akarták eladni a nézőknek, mintha a konditeremből szabadult volna nemrég. Mit hittetek? Úgy jött rá a tehetségére, hogy a lábára ejtette a súlyt és kiénekelte a magas c-t?
Szerk: Rispect a tiszteletbeli harangöntőknek
2011. április 05. 20:18
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Ebből valahogy semmi új nem derült ki, eddig is tudni lehetett ezekről a hullócsillag születik és tsai. műsorokról hogy mind megrendezett médiacirkusz az egész.
2011. április 05. 21:20
|
glambert._12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 136347 offline
|
én erre milyen régen rájöttem....
2011. április 06. 09:10
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.05. 16:09)
Persze csak azt lehet manipulálni, aki hagyja magát, vagy akinek koránál fogva nincs még, vagy már elég esze ahhoz, hogy átlásson bizonyos dolgokon, de nem árt, ha néha ezeknek az embereknek elmondjuk, hogy amit a tévében lát az nem valóság. Nézze, élvezze, ha igénye van rá, de ne költse a kis pénzét, mert felesleges és főleg ne vegye komolyan ezeket a műsorokat!
Ez pontosan így van. Én egyetlen egyszer szavaztam valóságshowban, az a VV legeslegelső szériája volt. A legutolsó párbajon (Szabi - Majka) nyomtam egyet Szabira, és ez volt életemben az első és az utolsó alkalom.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. április 06. 11:30
|
|
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline
|
ez nagyon gáz !!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.