azt senki sem mondta hogy nem jelentkezhetnek olyan akik még régebben "próbálkoztak".
szánalmas... -.-"
A Csillag születik sem az, aminek látszik
2011. április 05. 15:17
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
ez azért nekem egy kicsit sok. milyen szánalmasak...
2011. április 05. 15:34
Ezen nem lehet meglepődni, ma már tényleg minden nagyon mű. De akkor legyen ez, nem tudom, lehet csak én vagyok ennyire "igénytelen", viszont engem nem zavar.
A mostani műsorok között nagyon kevés akad, sőt szerintem kijelenthetem, hogy nincs olyan ami ne lenne elrendezve valamilyen szinten.
Az a célja, hogy szórakoztasson és én nagyon meg szoktam lepődni néha mik vannak, lehet, hogy nem igazi, de engem meg tud nevettetni, vagy képes vagyok arra, hogy rá csodálkozzak.
Egyszerűen nem tudom felhúzni magam rajta, hogy "már megint nem valódii??"
Még folytathatnám, hogy ne háborogjunk ezen, de szerintem felesleges lenne. majd lesz egy következő Cs. Sz. majd egy X-faktor és újra egy VV., aztán sorolhatnánk még. Sőt, majd mindet manipulálni fogják, de ezek nélkül nem is biztos, hogy lenne olyan szintű a műsor, mint amilyen.
..mert a sok önkritikával nem rendelkező jelentkezők mellé,, kellenek tehetségek, hogy tovább juttathassák. Persze vannak igencsak ámulatba ejtő amatőrök is.
Na inkább nem ragozom tovább, már ez is nagyon hosszúra sikeredett.
Ide is leírom, köszönjük a híreket _Toto_, szeretem őket olvasni..
A mostani műsorok között nagyon kevés akad, sőt szerintem kijelenthetem, hogy nincs olyan ami ne lenne elrendezve valamilyen szinten.
Az a célja, hogy szórakoztasson és én nagyon meg szoktam lepődni néha mik vannak, lehet, hogy nem igazi, de engem meg tud nevettetni, vagy képes vagyok arra, hogy rá csodálkozzak.
Még folytathatnám, hogy ne háborogjunk ezen, de szerintem felesleges lenne. majd lesz egy következő Cs. Sz. majd egy X-faktor és újra egy VV., aztán sorolhatnánk még. Sőt, majd mindet manipulálni fogják, de ezek nélkül nem is biztos, hogy lenne olyan szintű a műsor, mint amilyen.
..mert a sok önkritikával nem rendelkező jelentkezők mellé,, kellenek tehetségek, hogy tovább juttathassák. Persze vannak igencsak ámulatba ejtő amatőrök is.
Na inkább nem ragozom tovább, már ez is nagyon hosszúra sikeredett.
2011. április 05. 16:09
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Most mindenki írja, hogy mi ezen a meglepő és hasonlók, de azért azt tudni kell, hogy igenis nagyon sokan bedőlnek az ilyen műsoroknak. Ami nekünk egyértelmű, sokaknak nem az! Hányan küldenek sms-eket, hogy szavazzanak az x-faktoros, vagy VV-s kedvencükre? Rengetegen! Persze csak azt lehet manipulálni, aki hagyja magát, vagy akinek koránál fogva nincs még, vagy már elég esze ahhoz, hogy átlásson bizonyos dolgokon, de nem árt, ha néha ezeknek az embereknek elmondjuk, hogy amit a tévében lát az nem valóság. Nézze, élvezze, ha igénye van rá, de ne költse a kis pénzét, mert felesleges és főleg ne vegye komolyan ezeket a műsorokat!
2011. április 05. 16:53
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
De ez sosem volt titok.
http://csillagszuletik.rtlklub.hu/versenyzok/915
És miért ne jelentkezhetnének még csiszolatlan gyémántok? Ha jól tudom nincs megtiltva a szabályokban, hogy nem jelentkezhetnek olyan emberek akik már előtte is próbálkoztak...
http://csillagszuletik.rtlklub.hu/versenyzok/915
És miért ne jelentkezhetnének még csiszolatlan gyémántok? Ha jól tudom nincs megtiltva a szabályokban, hogy nem jelentkezhetnek olyan emberek akik már előtte is próbálkoztak...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. április 05. 16:59
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Persze, hogy nem az, mint aminek latszik! Meg sem lepodom... Vegre egy olyan cikk, amely megmutatja, mik folynak az emberek hata mogott... nEs szerintem ez meg csak nem is a hab a tortan :s
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.