A Tabu Tv stábja elkísérte VV Zsófit az első fellépésére. A szőke naiva több száz ember előtt adhatta elő a Rágógumi című dalt Vácon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megvolt VV Zsófi első fellépése!
2011. április 04. 22:56
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
2011. április 04. 23:12
Már a dal címe is borzalmasan hangzik, nem ígérkezik nagy slágernek, sőt, dalnak sem nevezhető. Lassan VV Zsófit is ezért (a semmiért) énekesnőnek fogják nevezni. Borzalom. Fellépés...
2011. április 04. 23:55
|
|
kispadlizsánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.19. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 141111 offline
|
én személy szerint nem bírtam végig nézni.
2011. április 05. 00:07
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
a hírnévre utazik..Rágógumi ? jobb dal cím nem volt
2011. április 05. 06:42
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Én is hallottam, hogy itt fog fellépni (én is váci vagyok) de olyannyira tettem rá, hogy azt a nyamvadt kis dalát is csak 10 másodpercig bírtam hallgatni (de azt is megbántam).
És igen, minden bizonnyal azért nem énekelte a közönség, mert nem ismerte, véletlenül sem azért, mert atomkaki..
2011. április 05. 07:41
Ez aztán baromi nagy hír -.-"
Kit érdekel, h mit csinál a kis naíva? Senkit.
Ahelyett, h vmi normális dolgot csinálna, elcseszi az idejét Nyisson inkább ékszerüzletet, vagy hasonlót, még ahhoz is több tehetsége lenne, mint ehhez.
the_domo! Háát... ez nehéz döntés... XD
LADySmith! Már én is hallottam, egyetértek
badperfect! Láttad azt a videót, amiben erről faggatták? Azt mondta, h akart vmit, ami nagyon pörgős,mozgalmas, és mi másról is énekelhetne, mint háát a RÁGÓRÓL
Amúgy valószínűleg lett volna jobb cím.
Kit érdekel, h mit csinál a kis naíva? Senkit.
Ahelyett, h vmi normális dolgot csinálna, elcseszi az idejét Nyisson inkább ékszerüzletet, vagy hasonlót, még ahhoz is több tehetsége lenne, mint ehhez.
the_domo! Háát... ez nehéz döntés... XD
LADySmith! Már én is hallottam, egyetértek
badperfect! Láttad azt a videót, amiben erről faggatták? Azt mondta, h akart vmit, ami nagyon pörgős,mozgalmas, és mi másról is énekelhetne, mint háát a RÁGÓRÓL
Amúgy valószínűleg lett volna jobb cím.
2011. április 05. 07:53
Szerintem az egész dal annyira gááááááz! Nem is tudom, hogy van-e olyan, akinek ez tényleg tetszik...
2011. április 05. 10:40
Rendkívül büszke lehet arra hogy emberek százai előtt égeti magát ezzel a borzalommal. Szerencsétlen tényleg ennyire koki lenne?
2011. április 05. 11:13
|
|
Varga Klaudyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.28. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 148166 offline
|
HÁT..sztm nem ment el senki!!
2011. április 05. 11:57
ez valami borzalmas volt nem is tudom elhini, hogy ezt végignéztem, még az a szerencse, hogy nem estem le a székről
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: