VV4: Éva harmadszor is győzött
2011. április 04. 06:49
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
eddig melyik szavazás nem volt elcsalva??? ezzel már nem kell/lehet foglalkozni. az egész meg van rendezve..... mondjuk én örülök h inkább Éva ment vissza, mert rosszul vagyok Gigitől.... de tudjuk h ha ez a kis közjáték nem lett volna, máshogy is alakulhatott volna a párbaj végkimenetele....
2011. április 04. 06:54
A muszaki okok alatt biztos azt értik h Gigivel unalmas lenne a villa és azért mutattak állást mert azt akarták h évára mennyen még tobb szavazat h tudjon visszamenni , és szerintem jol is tették
Hajrá éva !
Hajrá éva !
2011. április 04. 06:56
Cedrick jajmááár
még a Balázs is rohog rajtatok , hallgattam reggel a rádiot és szo volt az ilyen kis osszeeskuvésekrol úgyhogy sztem most fejezzétek be mert biztzos h a ti károtokra lesz !
2011. április 04. 07:19
mindig csalás mindig mindenkit át vernek és direkt ugy csináljál mint ha fej fej mellett haladtak volna kész átverés az egész show
de azért még mindig sokan nézik és vannak olyan bugyuta emberek akik értük izgulnak hogy vajon melyik esik ki. senki sem fogja fel hogy ez átverés és hogy agybutitó az egész? vagy csak nem akarják fel fogni?
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2011. április 04. 08:07
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
Nagyon örülök hogy Éva ment vissza és nem az a kur.....Gigi a villába az elején tagadta hogy mit csinált erre é végén mégis bevallotta mit csinált és ő mondta másoknak hogy milyen két színű ha nekem ilyen múltam lenne én nem pofáznék másoknak és ha valakivel konfliktusa volt azonnal ment szólni Bécinek és mondta Jerzynek is.Én biztos hogy a testvéremtől köszöntem volna el és nem a barátomtól.Na most a Rácz család meg szívta
Épp ideje volt hogy Gigi haza menjen ebből látszik hogy Éva milyen erős és most még jobban meg erősödött Hát gratulálok Évának a fináléba Alek és Éva fog bent maradni és Alek fogja meg nyerni
2011. április 04. 08:35
Elegem van abból, hogy ennyire meg van bundázva ez az egész VV4.(mert megvan) Nem csak erre a párbajra értem! De , akkor csak beszéljünk erről:PL- Mi a *** mutatták meg a szavazás állását, ha még eddig, nem, és mégis milyen furcsa, hogy az ÉVIKE rajóngok felmentek 51%... Most bent vannak a nagyképű, iszákos, emberek Pl. Anikó: egy kétszinű kiscsaj Évike: egy iszákos örült szihopata,...Alekoszról ne is beszéljünk: honann tudják hogy Alekoszt nem választják ki a következő kiválasztáson? És hogy menjen be egy lány és legyenek együtt? erre mondjatok valamit VV!!
2011. április 04. 09:30
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
visszament az a kétszínű kígyó pedig biztam bent h nem
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.