VV4: Éva harmadszor is győzött
2011. április 04. 18:41
|
|
TjaaashCameron Monaghan ♥ Gallavich |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 1236 Csatolások: 264 Azonosító: 115832 offline
|
Én is utálom Évát! Szerintem ez az egész párbaj undorító volt. Sajnálom Gigit, mert most mindenki támadja a kinti dolgai miatt, de az senkit se érdekel Évának milyen dolgai voltak, mert ő a "szent". Erről csak annyit, hogy kíváncsi lennék rá, ha valakinek kellene olyan barát, mint az Éva, mert szerintem nem. Kibeszél mindenkit és igaz, hogy a szemébe is mondja, de nem mindent! és nagyon csúnyán beszél a saját "barátaival" ha valami nincs úgy, ahogy neki tetszik. Szerintem még kissebbségi komplexusa sincs, mert akkor nem úgy viselkedne, ahogyan. Ő csak egy beképzelt, nagyképű nő. Ha kijön a villából biztos, hogy pszihológusra lesz szüksége. Bocsánatot kérek az Éva fanoktól, de nekem ez a véleményem róla. Ilyen embereket nem bírok ki.
2011. április 04. 18:44
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Évaa.úúristen hogy sikítottam.
2011. április 04. 18:48
Thora_90 te meg mit nem tudsz megérteni, hogy utáljuk GiGit?? Ez ugyanaz, neked GiGi a kedvenced nekem meg nem...
2011. április 04. 18:53
15 oldal ehhez a cikkhez. Tudjátok miért vannak ilyen mocskos műsorok? Mert képesek vagytok 15 oldalt firkálni az ilyen témákhoz és kitépni egymás haját, ha Gigikére vagy Évácskára valaki rosszat mond. Ha nekem lesz gyerekem majd 10 év múlva, a kábel tévét gondolkodás nélkül ki fogom köttetni. Nem fog ilyen mocskos, undorító műsorokon felnőni, mint, ahogyan ti. Az egyszer biztos.
2011. április 04. 18:55
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Jajj, nehogy te tartsál már nekem kiselőadást
2011. április 04. 18:55
Örültem,hogy Éva ment vissza,de sajnáltam GiGi-t.
2011. április 04. 19:00
Amber Angel
Jah, és ha valaki Gigit szereti , attól még nem lesz a példaképe!!!
Jah, és ha valaki Gigit szereti , attól még nem lesz a példaképe!!!
1 felhasználónak tetszik:
Pixie Buue
2011. április 04. 19:06
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Idézet (sparksfly @ 2011.04.04. 18:50)
Amber Angel
Talán lejjebb kéne olvasni 3 hozzászólással.
de ez már meghaladja az agyi szinteteket!
Talán lejjebb kéne olvasni 3 hozzászólással.
de ez már meghaladja az agyi szinteteket!
Miért kell rögtön ledegradálni és leszólni az embert ha nem veled ért egyet?
2011. április 04. 19:09
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Csalt az RTL. Ez van. Nem örülök ennek, mert hogy Mo.-nak egy ilyen alkoholista senki kell, csak gratulálni tudok. Igaz Giginek is voltak dolgai, de még is jobb, mint az Éva. De engem végül is teljesen hidegen hagy, mert nem ez szabályozza az életem.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. április 04. 19:09
|
evilgenius_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 138096 offline
|
vampiregomez: tesóm meg én is visítottunk! 
másik tesóm meg azért mert nem Gigi ment vissza XD
másik tesóm meg azért mert nem Gigi ment vissza XD
2011. április 04. 19:10
|
|
Puszedliii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 723 Csatolások: 4 Azonosító: 133281 offline
|
én nagyon örültem, amikor megtudtam hogy Éva ment vissza : )
2011. április 04. 19:22
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
@Vastag Tamásfan: én ezt konkrétan sparksfly-nak írtam, hogy ha szerinte az Éva "fan"-oknak tuti Éva a példaképe, akkor a Gigi "fan"-oknak is tuti Gigi a példaképe, nem?
(Amúgy én teljesen az e -féle ...-k ellen vagyok, hülyeség, hogy attól, mert valaki szeret valakit, ő lesz a példaképe...
)
(Amúgy én teljesen az e -féle ...-k ellen vagyok, hülyeség, hogy attól, mert valaki szeret valakit, ő lesz a példaképe...
2011. április 04. 19:36
|
|
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline
|
én egyiket sem szeretem igazán,de azért igazságtalan volt,hogy megmutatták,mert eddig egyszer sem mutatták meg,most meg,hogy nem Éva vezetett,gondolták,hogy unalmas lesz Éva nélkül,pedig szerintem nem sok mindenkinek hiányozna,nekem biztos nem,Gigi sem hiányzik,de ez akkor is szemétség volt az RTL-től
2011. április 04. 19:36
Manipulatív vagy sem,őszintén szólva nem érdekel...örülök hogy Éva ment vissza,Gigi jelenlétét egyszerűen elviselni sem tudtam..röviden és tömören irritált a beszéde,a stílusa,meg úgy amblokk minden. És egyébként nem ő az egyetlen akinél ezt érzem. Bárki bármit mond,szerintem igenis Éva az aki igazán magát adja...nézzük csak meg Gigit.Bent egy kisangyal volt,a párbajon meg hogy kinyílt a szája...voltak azért különbségek.Na ez a színjáték.És kérnék mindenkit hogy senki ne támadjon ezért,magánvélemény,nem kell velem egyetérteni. Egyébként meg lehet kövezni de annak ellenére hogy a műsor egy baromság azért vannak ott olyanok akiket megkedveltem,de nem fogok vitába szállni értük ennek ellenére.Ennyi
2011. április 04. 19:56
|
the__domo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.17. Hozzászólás: 920 Csatolások: 1 Azonosító: 134922 offline
|
hát, én nagyon örültem hogy ő ment vissza *___*
nem tudom hogy gigit hogy lehet egyáltalán szeretni? egyáltalán nem önmagát adta - szerintem - legalább is ilyen előélettel.. remélem legközelebb a párocskája esik ki, és akkor legalább nem fog itt nyávogni a jerzy, mint rómeó és júlia xdd
nem tudom hogy gigit hogy lehet egyáltalán szeretni? egyáltalán nem önmagát adta - szerintem - legalább is ilyen előélettel.. remélem legközelebb a párocskája esik ki, és akkor legalább nem fog itt nyávogni a jerzy, mint rómeó és júlia xdd
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.