VV4: Éva harmadszor is győzött
2011. április 04. 17:03
DE ALMI HA MAGAMTÓL IROK KOMIT ÉS ROSSZAT GIGIRŐL DE SEM IRNÉK OLYAT RÓLA HOGY EGY K*RVA
2011. április 04. 17:05
|
BieberAndJasmineFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.01. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 146449 offline
|
Annyira jó hogy éva ment vissza nem a kis gigike....
2011. április 04. 17:07
|
|
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2781 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline
|
Hát én öszéntén bevallom hogy nem tudtam kinek szurkoljak. Évának azért szurkoltam mert a Gigi azt mondta ha visszajöt és letelik az egy hét védetség és rákerülnek a jelek kiviszi Anikót és én itt Anit félettem. Giginek meg azért szurkoltam mert: Szerintem kedves lány de néha úgy rájön az ötperc és kicsit beképzelt lesz
2011. április 04. 17:11
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Lehet isteníteni a Gigikét ,de a tény az tény, KINT MARADT! Mondhatjátok, hogy bunda volt, de attól még nem fog visszamenni.
Amúgy ha autogrammot szeretnétek Gigikétől, akkor keressétek az utcasarkon.
Évának vannak rossz tulajdonságai, de végig önmagát adta legalább. Szidhatjátok őt, de ha 3 párbajon túl van, akkor csak jól csinálja. Én is szivesebben nézem az Évát (akár üvölt vagy iszik vagy éppen tök kedves) mint azt, hogy a Gigi takarít meg Jerzykével hancúrozik.
Évának vannak rossz tulajdonságai, de végig önmagát adta legalább. Szidhatjátok őt, de ha 3 párbajon túl van, akkor csak jól csinálja. Én is szivesebben nézem az Évát (akár üvölt vagy iszik vagy éppen tök kedves) mint azt, hogy a Gigi takarít meg Jerzykével hancúrozik.
1 felhasználónak tetszik:
nagyzsani992
2011. április 04. 17:14
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Nah értelmet nyert a vv!! Ideje volt már h kiessen Gigi legalább többet nem ke*él Jerzyvel!! xDDDD
2011. április 04. 17:19
rachella teljesen egyetértek! Keressétek az utcasarkon
2011. április 04. 17:22
Én örültem volna, ha Gigi megy vissza. Ő legalább kivitte volna azt a kétszínű, hazug Anikót.
De így mi lesz? Megy a piálás meg a másik kibeszélése. Gratulálok Évácska.
Hajrá Béci! Most már neki kell nyerni.
Hajrá Béci! Most már neki kell nyerni.
2011. április 04. 17:22
|
|
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline
|
Lehet,hogy Giginek volt egy pár kép a neten régről,amin elég lenge öltözetben látható,de ne vágta volna ezt mindig a fejéhez az Éva,ha már róla is volt olyan kép,hogy felül semmi nem fedte,alul meg bele nyúlt a bugyijába.
janet7
2011. április 04. 17:25
|
|
sunnysticvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.10. Hozzászólás: 242 Csatolások: 413 Azonosító: 145151 offline
|
Idézet (rachella @ 2011.04.04. 17:11)
Lehet isteníteni a Gigikét ,de a tény az tény, KINT MARADT! Mondhatjátok, hogy bunda volt, de attól még nem fog visszamenni.
Ott a pont.
2011. április 04. 17:28
Ev Bry! Igen Éváról is volt olyan kép, eltitkolta? Nem. És igazából a GiGi fanok azt nem tudják megérteni, hogy nekünk nem azzal van a bajunk, hogy ilyen képek jelentek meg GiGiről. Hanem az, hogy el akarta titkolni! Utolsó nap beszélt csak igazán őszintén az életéről Jerzynek, mer rájött, hogy a hazudozással nem fog sokra menni...Ja és Éva a villában is levette a melltartóját! És sztem ez nagyon senkit sem érdekel, hogy giginek milyen képei voltak régen hanem az hogy eltitkolta és példát akar mutatni az embereknek! Szép kis példakép! Egyébként meg aki bemennt a villába mindenkinek volt olyan múltja vagy képei.
nagyzsani992
2011. április 04. 17:31
Gyerekek!
Fel lehet sorakoztatni érveket Éva mellett és ellen, ahogy Giginél is, de most őszintén: van értelme a vitának? NINCS!
Hiszen nem is ismerjük őket, nem tettek le semmit az asztalra, akkor meg?
Megbeszélhetnénk ezt normálisan is!
Fel lehet sorakoztatni érveket Éva mellett és ellen, ahogy Giginél is, de most őszintén: van értelme a vitának? NINCS!
Hiszen nem is ismerjük őket, nem tettek le semmit az asztalra, akkor meg?
Megbeszélhetnénk ezt normálisan is!
2011. április 04. 17:32
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
ÓÓÓ szerintem giginek kellett volna visszamenni Évának csak a piálás megy.
Azt pedig bárhol tudja csinálni
Szegény gigi!!
De nyugi gigi mindig sokkal jobb lesz nála!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt pedig bárhol tudja csinálni
Szegény gigi!!
De nyugi gigi mindig sokkal jobb lesz nála!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
janet7
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.