Starity

VV4: Éva harmadszor is győzött

19 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. április 03. 23:49 #1
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Minimális különbséggel ugyan, de a törtető lány nyert Gigi ellen a Való Világ eddigi legizgalmasabb párbaján.
A teljes cikkhez kattints ide!
2011. április 03. 23:58 #2
yourshawty
yourshawty
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1199
Csatolások: 50
Azonosító: 135998
ezaz!!!! az igazság győzött biggrin.gif mikor láttam Bécike meg Erzsike arcát, hogy éva ment vissza, hasamat fogtam biggrin.gifD Gigi ezt nagyon megszívtad biggrin.gif
2011. április 04. 00:04 #3
- törölt felhasználó -    
sad.gif Gigi sad.gif nem hiszem el.. biggrin.gif kinek kell azz ivos kopkodos Eva??????? SENKINEK .....nadejó unalmas lett az egész
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. április 04. 00:06 #4
mano2
mano2
Totya™
Hozzászólás: 2606
Csatolások: 20
Azonosító: 26245
Nem akarok beleszólni, de ezt találtam. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Beba13, janet7
2011. április 04. 00:10 #5
badperfect
badperfect
Stan

StátuszDre, we want the Detox!
Hozzászólás: 2551
Csatolások: 988
Azonosító: 143952
Évaa heart.gif végre kivitte a Gigit és kinn is maradt, lehet, hogy kis aránnyal, de még is nyert..szerintem ez a manupulációt megint a Rácz fanok találták ki -.-
1 felhasználónak tetszik: Kelsey
2011. április 04. 00:17 #6
cintia0023
cintia0023
everybody needs a little poison ivy
Hozzászólás: 6399
Csatolások: 1056
Azonosító: 85065
Manipulálni érdemes az embereket... eddigi párbajokon miért nem mutatták meg a fantomképeket a műsor során a nézőknek? Szánalmas már ez az egész.
3 felhasználónak tetszik: mano2, Beba13, janet7
2011. április 04. 00:21 #7
LadyAlba88
LadyAlba88

Státusz"A man who dares to waste one hour of time has not discovered the value of life"
Hozzászólás: 1140
Csatolások: 200
Azonosító: 142600
Végre elindult a Rácztalanítás...smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: _ToTo_, dave095, BunnyGirl, Kelsey
2011. április 04. 00:26 #8
adriennlevai
adriennlevai
új tag
Hozzászólás: 82
Csatolások: 114
Azonosító: 88773
Gratulálok Éva! csak azt sajnálom hogy nem minimum 20 százalékkal vezetett :-(
1 felhasználónak tetszik: Kelsey
2011. április 04. 00:59 #9
- törölt felhasználó -    
Rácztalanítás:)
2011. április 04. 01:03 #10
Peszti
Peszti
visszatérő vendég

StátuszAlice is dead. Kill the rabbit! - "we are the freeky people..."
Hozzászólás: 465
Csatolások: 3
Azonosító: 104407
Megjegyzés azoknak, akik már megint manipulációról, csalásról kaffognak... se Gigire, se Évára nem lehetett szavazni nem sokkal azután, hogy megmutatták a két képet. Valószínűleg annyi sms és telhívás futott be egyszerre, szinte azonos időben, hogy a rendszer nem volt képes kezelni annyit. Megesik. Az rtl holnap vagy valamikor úgyis lereagálja az esetet, ha nem teszik, majd akkor lehet spekulálni meg pattogni.
A végeredményről még egyszer annyit, hogy örülök, hogy a Gigi távozott. A villában nyújtott teljesítménye egy nagy 0.
2011. április 04. 01:17 #11
Kerixy
Kerixy
új tag
Hozzászólás: 54
Csatolások: 0
Azonosító: 146649
Nem egyenlően kezelik a versenyzőket a történet ennyi,ez már 1 szempont!
A másik nem Éva nyert,megnyerette vele a csatorna mert Alekosz beszürkült volna,és látszott rajta hogy kétségbe volt esve.
Rengeteg ember a mai párbaj után elpártolt a csatornától,hiteltelen lett az RTL sms-ekre ezután jóval kevesebbet fognak költeni!
A végső győztes kiléte is meg van már,most küldtem először életembe sms-t de utoljára is,és ezzel nagyon sokan így vagyunk!
2011. április 04. 01:40 #12
Cedrick
Cedrick
új tag
Hozzászólás: 14
Azonosító: 148591
Nem az a baj, hogy csalt az RTL - mert ez természetes náluk -, hanem az, ahogy csaltak.

Árpa Attilának (a Való Világ egykori alapítója és producere) a 2003-ban megjelent könyvében mindenki elolvashatja a részleteket, hogyan machinál az RTL minden egyes szavazáson: Való Világ, X-faktor, Csillag születik, stb. Ezt el kell fogadnunk. Árpa Attila: "Való Világ = Csaló Világ".

A mindenkori SMS-szavazatok 20-30 %-ával az RTL rendelkezik. X számú RTL dolgozónak adnak X számú céges mobiltelefont, 50-100 ezer forintos kerettel minden egyes párbajnál. Így bármilyen eredményt ki tudnak hozni, a végleges döntést a párbajnál az RTL hozza meg. A sok tudatlan SMS-ező meg gyarapítja a bankszámlájukat. Megjegyzem a Való Világnak 1 milliárd forintos a költségvetése... Ezért a céges SMS-ek meg se kottyanak nekik. Éppen ezért az összeesküvés-elmélet híveinek és magának az RTL-nek is igaza van amikor azt mondják, hogy van csalás, meg nem is. Az RTL csalása legális, legfeljebb etikátlan. Az Olivér is majdnem kipakolt, de befogták a száját egy produceri állásával. (Lásd "Alekosz feleséget keres".)

A párbaj előtt 2-3 nappal maga a Való Világ stábja is nagyban volt. Éva és Gigi mellett is szóltak érvek. Ha én is benne lettem volna a stábban, akkor én is az Évát mondtam volna, hogy hozzuk ki győztesnek. Alekosz és Éva állandó civakodása sokkal nagyobb nézettséget és reklámbevételt hoz az RTL-nek, mint Gigi és Jerzy lepedőgyűrése. A szívem szerint amúgy Gigire szavaztam volna, az eszem szerint mégis Évára, ha már az RTL-től kapnám a fizetésem. Ti is így szavaztattok volna, ha ti is benne lennétek a stábban...

Az tényleg példátlan, hogy az RTL menetközben felrúgta a saját maga által felállított szabályokat. Eddig csak a legvégén mutatták be a fényképeket, most meg félidőben. Ezzel nagyon nagy öngólt rúgtak maguknak. Ezt tényleg ki lehet vizsgálni. Éva a párbaj alatt végig kommunikált Olivérrel, akinek a fülére mondták a pillanatnyi állást, ő meg kézzel elmutogatta ezt Évának.

De ugyanez volt a CKM címlaplány szavazásán is. Nem tudom közületek ki követte végig. Én ott voltam a kezdetektől a végéig és ledokumentáltam mindent. Az első szavazáson - ahol szavazórobotokkal csaltak - Éva győzött, Anikó lett a második. Megismételték a szavazást, ahol most már végig Anikó vezetett, Éva a második volt, Gigi a harmadik. Az utolsó napokban Gigi feljött a második helyre. Az utolsó napon az eredetileg meghirdetett 16 órás zárásnál nem zárták le a szavazást, hanem titokban tovább folytatták egészen éjfélig. Csak 18 órakor szóltak, hogy a szavazás tovább folyik. 16 és 18 óra között újra lehetett szavazórobotokkal voksolni, majd feloldották az egy e-mail címről való napi egy szavazatot, boldog boldogtalan nyomkodta az egeret. Erre azért volt szükség mert a CKM és az RTL megállapodott egymással, mivel az Anikós-Gigis közös címlappal lehetett a legtöbbet eladni az újságból. A CKM meg ugye jutalékot fizetett az RTL-nek...

A Médiatanács meg naná hogy figyeli a Való Világot. Sokan hisztiznek, hogy mikor lépnek közbe. Az Annamária megmondta, hogy egyelőre nem avatkoznak be, hagyják lefutni a showt, de megjegyezte hogy minden napját követik a VV-nek és bőszen jegyzetelnek. Elég sok problémát vettek észre a Való Világban: "még függőben van az ügy, sok a panasz, komplex az ügy, de hamarosan döntés várható". A TV2-öt nemrég büntették meg 100 millió Ft.-ra egy pitiáner ügy miatt. Az RTL ennek minimum a 10x-esére számíthat. De a sok reklámbevételből simán kipengetik...

Úgy hogy ez van! Fel a fejjel! Remélem senki nem küldött eddig SMS-t a VV-nek és a jövőben sem fog. Minek ha úgy sem ti döntötök. Nem? Hát de!
2011. április 04. 02:07 #13
Cedrick
Cedrick
új tag
Mivel én soha sehova nem küldök SMS-t most hallom a többiektől, hogy Gigire a párbaj végén már nem lehetett szavazni: "Sajnáljuk műszaki okok miatt nem tudjuk fogadni a hívását!"

Jól csinálta az RTL. Le a kalappal előttük! Profi munka volt!

A TV2-nél a Megasztárnál is ez volt. Azt mondták, hogy a szavazás vége előtt csak 5 perccel nem lehetett SMS-t küldeni a roma Kökény Attilára, a valóságban 35 perccel a zárás előtt. Nem baj nekem a Tolvai Reni jobban tetszett.
2011. április 04. 02:34 #14
Cedrick
Cedrick
új tag
A Facebook-on megindult az RTL csalása elleni mozgalom:

Csalás történt! A csatorna manipulálta a nézőket:

http://www.facebook.com/pages/Csal%C3%A1s-t%C3%B6rt%C3%A9nt-A-csatorna-manipul%C3%A1lta-a-n%C3%A9z%C5%...121901021219981

Lehet csatlakozni hozzá!
2011. április 04. 03:00 #15
asdasd01
asdasd01
új tag

Státuszéppen kakálok
Hozzászólás: 4
Azonosító: 129376
ennek szívből örülök, hajrá évcsi biggrin.gif
2011. április 04. 05:33 #16
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 207
Csatolások: 1378
Azonosító: 143606
Ki az akinek illúziói vannak bármely csatorna bármely sms-gyűjtő adásával kapcsolatban? Az egész a pénz lenyúlásáról szól, már a kezdetektől!!!
2011. április 04. 05:41 #17
ZOZO1983
ZOZO1983
visszatérő vendég
Hozzászólás: 164
Csatolások: 1
Azonosító: 96583
Csalás volt de aki azt hitte eddig hogy az rtl nem manipulálja az egész műsort az hülye!Már rég megvan a győztes Béci visz majd mindent!Alekosz csak a második lesz hála istenek ezért kapja a külön műsorát azzal a köcsög nagyképű Olivérrel együtt!A vége legalább igazságos lesz Béci és talán Anikó érdemli meg legjobban hogy nyerjen!Az Rtl azt akarja hogy Béci nyerjen és ha ők valamit akarnak lásd a mai csalást a párbajon az úgy is lesz!Hajrá Béci!
2011. április 04. 05:55 #18
janos
janos
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 148623
Gigi akkor mivel te egy színes egyéniség vagy úgy gondolom hogy otthon is menni fog neked a takarítás mert az egyéniséged az egyenlő a 0 val!
A csapatodat lassan de biztosan likvidálják bentről:)
2011. április 04. 06:36 #19
- törölt felhasználó -    
Nem volt kimondott kedvecem a villában DE most hagyom abba a valóságshow nézését. Ha a nézők többségének egy köpködő, bunkó, céltalan hisztérika kell akkor hajrá.
2011. április 04. 06:43 #20
- törölt felhasználó -    
Ez az egész egy nagy csalás úgy ahogy van. Nem véletlenül mutatták meg nekünk nézőknek, hogy mennyire is áll a szavazás. Ha csak fantomképpel mutatták volna akkor biztos Gigi nyert volna. Köszönöm szépen RTLKlub, hogy ezzel felnyitottátok a szemem miért is nem fogom nézni a Csillag születiket és az X-Faktort. Szánalmas ez az egész. Gigiért sem vagyok oda túlságosan, de inkább neki kellett volna visszamennie és nem ennek az alkoholista nőszemélynek.
Itt már nagyon el van döntve, hogy a végső fináléba az Alekosznak és az Évának kell maradnia.
19 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok